Aslında kararımı verdim 1.6 cosmo beyaz..dvd 800 lü ama sunroof konusunda kararsız kaldım..sunroof konusunda yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.Kullanışlımı..görünüşü nasıl?(beyaz renk insigniada sunroof görmedim nasıl durduğunu merak ediyorum..)yorumlarınızı bekliyorum.engeç 1 hafta içinde almayıı düşünüyorum.bu özelliklerde aldığınız fiyat teklifleri varsa bunları paylaşırsanız sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kararsız kaldım arkadaşlar
Collapse
X
-
Ynt: Kararsız kaldım arkadaşlar
Hoşgeldiniz.
İlk önce kendinizi tanıtırsanız seviniriz.
http://www.insigniateam.com/forum/index.php?board=1.0
Sunroof konfor ve keyif için güzel bir opsiyon benim araçta 1.5 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım beyaz renkte Erhanın arabasında var KTN diğer bir tarafta eğer araç sürüş sitilinizde performanslı iseniz mutlaka flexi ilave ettirin.
Şimdiden hayırlı olsun aracınız.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trkteşekkür ederim.birde karar verebilsem.görme imkanım olmadı olsa uzun sürmez karar vermemde ..görmediğim için..resim olarak varmı görebileceğim?Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
sunroof aslında renklede alakalı değil. sunroof böyle bir arabada bence olmalı çünkü qerçekten büyük arabalarda çok qüzel qörünüyor bambaşka duruyor hele ki beyaz İnsiqnia ya bakın nasıl bi hava katmış siz verin kararı.. imkanınız varsa kesinlikle düşünün derim bence hatta sadece sunroofta değil filexride şasi opsiyonunuda alın derim.. şimdiden hayırlı uğurlu olsun aracınız seçiminiz çok qüzel.
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
Yorum