İyi akşamlar aracımı çok fazla kullanmıyorum yaklaşık 2 aydır garajda duruyor teknik olarak bir problem olurmu teşekkürler saygılar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Garajda yatan aracımla ilgili
Collapse
X
-
Ynt: Garajda yatan aracımla ilgili
Akü boşalır,lastikler iner,benzin hortumu zarar görebilir. Ara sıra üçer beşer dakika çalıştırın.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Çok sağolun 3 aracımız var ve babamla inşaatları beraber gezdiğimiz için caddy e biniyordum inip binmek kolay oluyor caddy e insignia nın koltuğuna zarar vereceğim diye korkuyordum ama bugün çıkardım biraz bacakları açılsın diye 2009 model 36 bin kmde inanmayacaklar bir gün satarken banaİnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
2010 caddy 1.9 TDİ
Yorum
-
Benim aracıda 15 günde bir çalıştırıyordum. Bugün akü Zayıf uyarısı verdi. Daha sonra kayboldu uyarı. Akü dolduğu içinmi? Yeni akümü almam Lazım? Ayrı bir konu Olmasın diye buradan sormak istedim."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Benim aracıda 15 günde bir çalıştırıyordum. Bugün akü Zayıf uyarısı verdi. Daha sonra kayboldu uyarı. Akü dolduğu içinmi? Yeni akümü almam Lazım? Ayrı bir konu Olmasın diye buradan sormak istedim.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim Ulaş Bey.Bahsettiğiniz yöntem çok faydalı olacaktır. Alarm ve kumanda devresi iptal olurmu bu şekilde elektrik kesilirse? Aracım bir daha o ikazı vermedi ama servise göstereceğim. Eğer akü problemli ise riske atmam.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Benim aracıda 15 günde bir çalıştırıyordum. Bugün akü Zayıf uyarısı verdi. Daha sonra kayboldu uyarı. Akü dolduğu içinmi? Yeni akümü almam Lazım? Ayrı bir konu Olmasın diye buradan sormak istedim.
Eğer alternatörde arıza var ise yine avometre ile araç çalışırken akünün kutup başından voltajı ölçün.
13,5 volt civarında değer okuyorsanız alternatör sağlamdır. 12 gibi bir değer var ise alternatör arızalanmıştır.
Ama kolay kolay arızalanacak bir parça değildir. mazot pompasından veya başka bir yerden sargıların üzerine birşey damlamazsa bozulmaz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Bilgilendirme için çok teşekkür ederim Ulaş Bey.Bahsettiğiniz yöntem çok faydalı olacaktır. Alarm ve kumanda devresi iptal olurmu bu şekilde elektrik kesilirse? Aracım bir daha o ikazı vermedi ama servise göstereceğim. Eğer akü problemli ise riske atmam.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
Yorum