Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Garajda yatan aracımla ilgili

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Garajda yatan aracımla ilgili

İyi akşamlar aracımı çok fazla kullanmıyorum yaklaşık 2 aydır garajda duruyor teknik olarak bir problem olurmu teşekkürler saygılar
    İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
    2010 caddy 1.9 TDİ

Ynt: Garajda yatan aracımla ilgili

Aküsü boşalabilir...

Yorum

Akü boşalır,lastikler iner,benzin hortumu zarar görebilir. Ara sıra üçer beşer dakika çalıştırın.
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Ankara grubundan bazı arkadaşlara verin bacaklarını açsınlar zaman zaman

Yorum

Bacaklarını açsınlar lafı yanlış anlaşılabilir
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
            )
            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
              Nefesini açsınlar ?

Yorum

Çok sağolun 3 aracımız var ve babamla inşaatları beraber gezdiğimiz için caddy e biniyordum inip binmek kolay oluyor caddy e insignia nın koltuğuna zarar vereceğim diye korkuyordum ama bugün çıkardım biraz bacakları açılsın diye 2009 model 36 bin kmde inanmayacaklar bir gün satarken bana
                2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Benim aracıda 15 günde bir çalıştırıyordum. Bugün akü Zayıf uyarısı verdi. Daha sonra kayboldu uyarı. Akü dolduğu içinmi? Yeni akümü almam Lazım? Ayrı bir konu Olmasın diye buradan sormak istedim.
                  "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                    Benim aracıda 15 günde bir çalıştırıyordum. Bugün akü Zayıf uyarısı verdi. Daha sonra kayboldu uyarı. Akü dolduğu içinmi? Yeni akümü almam Lazım? Ayrı bir konu Olmasın diye buradan sormak istedim.
                    araç kaç model ,eğer 3-4 sene olduysa akü ömrü bitmiştir,birde araçlarımız uzun süre yatacaksa taşıma modunda alması uygun olur ,bu modda araç elektirik aksamını keser teybe vs giden elektirik kesilir.bunu yapmak için araç park çalışır haldeyken şöför kapısını açık ve dörtlüleri çalışır vaziyette iken anahtarı marş durumunda 20 snye çevrili tutunca gösterge ekranında taşıma modu açık uyarı yazısı çıkar taşıma modundan çıkarmak için işlemi aynı şekilde uygulamamız yeterli,bu şekilde aküyü boşalmaktan korursunuz.
                    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim Ulaş Bey.Bahsettiğiniz yöntem çok faydalı olacaktır. Alarm ve kumanda devresi iptal olurmu bu şekilde elektrik kesilirse? Aracım bir daha o ikazı vermedi ama servise göstereceğim. Eğer akü problemli ise riske atmam.
                      "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Avometre var ise akünün voltajını ölçün belli eder.
                        Eğer alternatörde arıza var ise yine avometre ile araç çalışırken akünün kutup başından voltajı ölçün.
                        13,5 volt civarında değer okuyorsanız alternatör sağlamdır. 12 gibi bir değer var ise alternatör arızalanmıştır.
                        Ama kolay kolay arızalanacak bir parça değildir. mazot pompasından veya başka bir yerden sargıların üzerine birşey damlamazsa bozulmaz.

Yorum

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim Ulaş Bey.Bahsettiğiniz yöntem çok faydalı olacaktır. Alarm ve kumanda devresi iptal olurmu bu şekilde elektrik kesilirse? Aracım bir daha o ikazı vermedi ama servise göstereceğim. Eğer akü problemli ise riske atmam.
                          Kumanda iptal oluyor, araç kapısı sadece manuel olarak anahtarla açılıyor.
                          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Sağolun ulaş bey bende uzun park edeceğim zaman bunu uygulayacağım
                            2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

İşleniyor...
                            X