Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnşaattan Sıçrayan Beton Damlaları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnşaattan Sıçrayan Beton Damlaları

Merhaba arkadaşlar,

Hemen yanıbaşımızda bir inşaat var ve açık otoparktaki neredeyse tüm araçlara beton sıçramış durumda. Yıkamacıya götürmüştüm, özel işlem gerekiyor demişti. Ben de şantiye şefiyle konuştum ve masrafı karşılamayı kabul etti. Beton damlacıkları sökülecek, sanırım pasta cila ve üstüne boya koruma yapılacak. Yalnız adamların tek şartı var kurumsal firmadan fatura istiyorlar, Autoking, Sonax gibi. Size sorum İstanbul Anadolu yakasında bu işi yaptırabileceğim bir yer önerir misiniz? Autoking'lerin bile her dükkanda standardı tutturamadığını duymuştum. Bu işi bu hafta yaptırmayı düşünüyorum. Sonraki hafta araç bakıma girecek ve sol marşpiyelde küçük bir kaporta düzeltme işlemi uygulanacak.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Ynt: İnşaattan Sıçrayan Beton Damlaları

Önemli olan şubedir ama meguairs ve ziebart marka olarak iyidir.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Ziebart +1
      nasıl olsa tutar da önemli değil, en iyisine yaptır abi
      InsigniaTEAM

Yorum

Madem Ziebart öneriliyor, Bostancı şubesine pazartesi gidip bir konuşayım

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
        X