Duyuru

Collapse
No announcement yet.

makyajsız ve makyajlı insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• makyajsız ve makyajlı insignia

slmlar bir türlü kafamın almadığı birşeyi sizlere sormak istiyorum makyajsız insignia h+epinizin bildi gibi 230 tork 180 bg makyaşlı insignia 170 bg 260+20 280 tork 50 tork fazla olmasına rağmen neden bir öncekinin gerisinde kalıyor şimdi bizde 1.4 insigniaya yazılım yaptırsak 50 tork alsak ozaman bişey demişmicekmi bir türlü kafam almıyo maad

Ynt: makyajsız ve makyajlı insignia

Teknik olarak pek bir bilgim yok lakin Opel SIDI motoru tanıtırken genel olarak yakıt tüketimini düşürdükleri yönünde öne çıkardı, bence hızlanma verileri de bu durumdan etkilenmiştir diye düşünüyorum.
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Opel muhendisleri henuz stajyer olduklari icin yakit tuketimini sadece motorla cozebileceklerini saniyorlar sanziman aracin agirligi gibi etkenler henüz akillarina gelmedi... zamanla oda olur
      F30 Sport+

Yorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          Opel muhendisleri henuz stajyer olduklari icin yakit tuketimini sadece motorla cozebileceklerini saniyorlar sanziman aracin agirligi gibi etkenler henüz akillarina gelmedi... zamanla oda olur
          Hakikaten abi kaç senedir şu konu hakkında bir gelişme yapmamaları da çok şaşırtıcı, inşallah yeni kasada olacak ben umutluyum
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Cevap İçin Revs/Tork Eğrilerinin de Karşılaştırılması Gerekir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              haha haha haha

Yorum

BMW ve ww Donanım - fiyat olarak İnsignia ile rakip olursa diğer detayları tartışabiliriz. Senelerdir Arızalı dsg şanzımanı millete satacaklarına hiç yapmasınlar daha iyi.
                "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

İşleniyor...
                X