Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 CDTI OTOMATİK İNSİGNİA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM tavsiyelerinizi bekliyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2.0 CDTI OTOMATİK İNSİGNİA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar Accent era 1,5 dizel aracımı satıp 2.0 CDTİ OTOMATİK COSMO insignia almayı düşünüyorum yakıt sarfiyatı hakkında ve dikkat etmem gerekenler konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.

Ynt: 2.0 CDTI OTOMATİK İNSİGNİA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM tavsiyelerinizi bekliyorum

Selam,
    Ortalama 8lt ve altı yakar. Ben de 2.00 dizel kullanıcısıyım. Herşeyden önce kullandığınız araç ile farklı sınıf bir araç tercihi, güzel tercih.
    Cosmo donanım önemli, doğru tercih.
    Hayırlısı olsun. Hoşgeldiniz.
    Morpheus
    61 TT 971

Yorum

Hoşgeldiniz bende de 2.0 cdti var. Ortalama yakıt 8.4 gösteriyor. Ben biraz agresif kullanıyorum. Konfor ve daha iyi sürüş keyfi için cosmodan şaşmayın.. Hayırlısı olsun..
      2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Yorum

İmzamdaki araçla bu aralar 10-11 yakıyorum. Sabah akşam yoğun trafikteyim. 8 litrelerde gezinen arkadaşlara gıpta ediyorum. O rakamları görmek hiç kısmet olmadı... Sanırım trafikle ve kullanımla ilgili...
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Benzinli 8.8 gösteriyor benim Gösterge, karma kullanımda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
            İmzamdaki araçla bu aralar 10-11 yakıyorum. Sabah akşam yoğun trafikteyim. 8 litrelerde gezinen arkadaşlara gıpta ediyorum. O rakamları görmek hiç kısmet olmadı... Sanırım trafikle ve kullanımla ilgili...
            bende gun boyu sikisik trafikteyim. ev is arasi 35 km ve surekli tikanik diyebilirim. sizin aracta bir sikinti var gibi geldi bana. ustelik ani dipgaz seklinde kullaniyorum
            2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Yorum

Yakıtı düşünen birisi için Insignia uygun bir araç değildir.Yakıt ekonomisi yapmak isteniyorsa Astra ve Corsa modellerini tavsiye ederim.
              https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

2.0 cdti 130hp kullanıcısıyım, en son depoyu doldurup, yol bilgisayarını sıfırladığımda, 845 kilometre yol yaptım, ortalama 6.1/100km, ortalama hız 60 km/sa, mazotun litre fiyatı 3.87 'den hesapladığımda ortalama olarak kilometrede 23 kuruş yaktım. 1.600 kg araç için bana göre normal.

160hp ile 3-5 kuruş fark olabilir diye düşünüyorum.

Yorum

Selamlar;
                  Benim aracım da 2.0 cdti cosmo modeli.
                  şehir içi yakıt 10 lt/100 km. Ortalama hız 20-25 km/h
                  Şehir dışı 6 lt/100 km.
                  Şehir içi 7-8 hiç yaktıramadım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OeK
                    Selamlar;
                    Şehir dışı 6 lt/100 km.
                    Denizli şehiriçi genelde 7 litre civarı yakıyorum ben.

Yukarıda verdiğim kilometrenin geneli şehirdışı yapılmıştır. yaklaşık 200 kilometresi şehir içidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
                      Orjinal yazı sahibi: OeK
                      Selamlar;
                      Şehir dışı 6 lt/100 km.
                      Denizli şehiriçi genelde 7 litre civarı yakıyorum ben.

Yukarıda verdiğim kilometrenin geneli şehirdışı yapılmıştır. yaklaşık 200 kilometresi şehir içidir.
                      Benim araç 160 hp olan dizellerden. otomatik vites.
                      dediğin değerler imkansız gibi valla bende hemşerim.
                      ya senin motor biraz daha ekonomik benim motora göre.
                      yada benim araçta sıkıntı var.

Yorum

Sakin kullanıyorum ben genelde onun etkiside var. Gaz tepkileri vs. 30HP farkın bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.

Yorum

2. el otomatik dizel almak istediğimizde nelere dikkat etmeyi tavsiye edersiniz? sorunlu olup olduğunu nasıl anlayabiliriz? ya da bayiye götürdüğümüzde onlar da anlayabilir mi? neticede şanzımanı sökmüyor ekspertizler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                            spor modda mı kullanıyorunuz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emreist
                              2. el otomatik dizel almak istediğimizde nelere dikkat etmeyi tavsiye edersiniz? sorunlu olup olduğunu nasıl anlayabiliriz? ya da bayiye götürdüğümüzde onlar da anlayabilir mi? neticede şanzımanı sökmüyor ekspertizler.
                              ikinci el aldığım araçlarda en fazla dikkat ettiğim detaylar aşağıdaki gibidir.Belki bu detaylar sizinde tercih yapmanıza vesile olur.
                              - aracın geçmişini bilmeyen,aracı kullanmamış (özellikle galeriden) araç almam.
                              - aracı ekspertiz yaptırmadan önce araç sahibiyle konuşurum,servis bilinci olmayan kişiden araç almam (garantisi dolsa bile)
                              - aracı ekspertiz yaptırırım.yaptırmadan önce masrafı olup olmadığını sorarım.rutin bakım dışında masraf çıkarsa fiyattan düşeceğimi bildiririm.kabul ederse gelir eksperini yaptırıp alırım.

NOT:araç bulmam uzun sürüyor.Aldığım hiç bir araçta da şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım.Hatta sıfır araç almaktan daha az riskli
                              https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

İşleniyor...
                              X