Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 CDTI OTOMATİK İNSİGNİA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM tavsiyelerinizi bekliyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2.0 CDTI OTOMATİK İNSİGNİA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM tavsiyelerinizi bekliyorum

Şehir içi sıkışık trafikte dur kalk ve ara sokak kullanımı vs 10 litre yakar.ama biraz açık yollarda olursan gazlat a ile 8.5 sakin 7 litre bu aracın yakıt olayı budur
    2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
    yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: black eagles
      Orjinal yazı sahibi: Flesius
      İmzamdaki araçla bu aralar 10-11 yakıyorum. Sabah akşam yoğun trafikteyim. 8 litrelerde gezinen arkadaşlara gıpta ediyorum. O rakamları görmek hiç kısmet olmadı... Sanırım trafikle ve kullanımla ilgili...
      bende gun boyu sikisik trafikteyim. ev is arasi 35 km ve surekli tikanik diyebilirim. sizin aracta bir sikinti var gibi geldi bana. ustelik ani dipgaz seklinde kullaniyorum
      huh İlginçmiş, dip gaz kullandığımda motorsikletimde bile yakalayamıyorum bu değerleri Çok şanslısınız...

Orjinal yazı sahibi: cold
      Orjinal yazı sahibi: Flesius
      İmzamdaki araçla bu aralar 10-11 yakıyorum. Sabah akşam yoğun trafikteyim. 8 litrelerde gezinen arkadaşlara gıpta ediyorum. O rakamları görmek hiç kısmet olmadı... Sanırım trafikle ve kullanımla ilgili...
      spor modda mı kullanıyorunuz?
      Hayır. Sport'a alırsam daha da artıyor... 5 Serisini kovalamadığım zamanlarda uzun süreli açmıyorum pek zaten, arada kaşınanlar olursa işte
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: davut örnek
        Merhaba arkadaşlar Accent era 1,5 dizel aracımı satıp 2.0 CDTİ OTOMATİK COSMO insignia almayı düşünüyorum yakıt sarfiyatı hakkında ve dikkat etmem gerekenler konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.
        2012 model üstüne bakınız
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

İşleniyor...
        X