Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lastik seçimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• lastik seçimi

S.a. arkadaşlar benim koca oğlana yeni lastik alıcam (insignia 2.0 cdti 130 bg) ekonomik olursa cok iyi olur.Petlas velox sport pt711 hakkinda bilgisi olan varsa paylaşsın ben biraz araştırdım cok farklı yorumlar var
    Şekil peşinde koşma üzülürsün, Sen yaradana KUL olda millet şekil görsün

Ynt: lastik seçimi

Pt 711 serisi "V" desenli ıslak zemin lastiğidir ve çok şikayet alan konusu aşırı ses yapmasıdır ben kullanmıyorum ama geçen hafta bende lastik aldım o yüzden çok araştırdım hatta forumda daha yeni araç alan bir arkadaşımız aracın üzerinde bu lastikleri anlatmış en taze ve yakın yorum bu;
    http://www.insigniateam.com/forum/in...topic=15480.20

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Pt 711. Tek kelimeyle uzak durmanizi oneririm.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Aciliyetiniz yoksa forumda toplu lastik alimi yapilacak ona dahil olmanizi tavsiye ederim
        F30 Sport+

Yorum

Toplu lastik alımı hangi marka üzerine yapilacak bellimi?
          Birde bu linglong greenmax lastik takası onerdiler ben araştırdım ama bişey cikmiyo bu lastigi bilen varmı aranizda

Yorum

Sevgili Serkan Bey,lastik çok önemli bir ekipmandır. Hiç bilinmedik markalardan uzak durun,az fazla verip iyisini alın bence.Çünkü arabamız ağır,hızlı ve can taşıyorsunuz. Giderken virajda tutmayan,firende tutmayan,bir çukurda yarılan lastikten hayır gelmez.
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bende öyle düşündüm temiz 4 adet continental ssr buldum muhtemelen o olacak. Bu arada dün lastikciylekonuştum ve haziranda michelin gerçek 4 mevsim lastik çıkartıyormuş asil niyetim onlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serkan cengiz
                Bende öyle düşündüm temiz 4 adet continental ssr buldum muhtemelen o olacak. Bu arada dün lastikciylekonuştum ve haziranda michelin gerçek 4 mevsim lastik çıkartıyormuş asil niyetim onlar
                Doğru karar,ben GT Radial Champiro HPY 225 50 R 17 lastik kullanıyorum.Çok da memnunum inanın.Kuru yolda,ıslak yolda kaymak nedir bilmiyor maşallah.Firenlemesi de çok iyi.250 Tl vermiştim tanesine.Onu da düşünebilirsiniz.

Dediğiniz lastik Michelin Crossclimate modelidir. Karda bile kışlık lastik performansı gösterebiliyormuş,etiket sınıfı C imiş.Çoğu kışlığınki de C sınıfıdır ıslak yolda. Ağır kış geçirmeyen memleketler için çok hoş bence...
                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Ben geçen hafta ikinci el alacaktım ama vazgeçtim lastik işi hafife alınmamalı

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Kesinlikle katılıyorum

Yorum

S.a. arkadaşlar benim koca oğlana yeni lastik alıcam (insignia 2.0 cdti 130 bg) ekonomik olursa cok iyi olur.Petlas velox sport pt711 hakkinda bilgisi olan varsa paylaşsın ben biraz araştırdım cok farklı yorumlar var
                      Jant olcunuz kac abi benim kullanmadigim bayiden alır almaz kisliklari takdirdigim 17jant orjinal lastikleri duruyor düşünürseniz satma düşüncem var

2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof

Yorum

Benim jantlar 18" uysa iyi olurdu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          Aciliyetiniz yoksa forumda toplu lastik alimi yapilacak ona dahil olmanizi tavsiye ederim
                          Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          abi ya bu toplu lastık alımı için açılmış konuyu bulamıyorum sen biliyorsan yollasana bi
                          SİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......

Yorum

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=15481.0

Yorum

toplu lastik alım kampanyası mantıklı daha önceden almamıs olsam ben beklerdim pirelli pzero nero gt aldım baya arastırmıstım enson bridgestone turanza ile bunun arasında klaıp pirelli tercih ettim ancak geçen gün fiyat olarak 430tl/adet contisportcontact5 2015 üretimi görünce pişman olmadım degil kampanyaydı sanırım hala varmı bilmiyorum ama contisportcontact5 için 430 tl mükemmel rakamdı bence
                              2010 INSIGNIA SEDAN COSMO 1.6T 180HP MT6

Yorum

İşleniyor...
                              X