S.a. arkadaşlar benim koca oğlana yeni lastik alıcam (insignia 2.0 cdti 130 bg) ekonomik olursa cok iyi olur.Petlas velox sport pt711 hakkinda bilgisi olan varsa paylaşsın ben biraz araştırdım cok farklı yorumlar var
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
lastik seçimi
Collapse
X
-
Ynt: lastik seçimi
Pt 711 serisi "V" desenli ıslak zemin lastiğidir ve çok şikayet alan konusu aşırı ses yapmasıdır ben kullanmıyorum ama geçen hafta bende lastik aldım o yüzden çok araştırdım hatta forumda daha yeni araç alan bir arkadaşımız aracın üzerinde bu lastikleri anlatmış en taze ve yakın yorum bu;
http://www.insigniateam.com/forum/in...topic=15480.20
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
-
Sevgili Serkan Bey,lastik çok önemli bir ekipmandır. Hiç bilinmedik markalardan uzak durun,az fazla verip iyisini alın bence.Çünkü arabamız ağır,hızlı ve can taşıyorsunuz. Giderken virajda tutmayan,firende tutmayan,bir çukurda yarılan lastikten hayır gelmez.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serkan cengizBende öyle düşündüm temiz 4 adet continental ssr buldum muhtemelen o olacak. Bu arada dün lastikciylekonuştum ve haziranda michelin gerçek 4 mevsim lastik çıkartıyormuş asil niyetim onlar
Dediğiniz lastik Michelin Crossclimate modelidir. Karda bile kışlık lastik performansı gösterebiliyormuş,etiket sınıfı C imiş.Çoğu kışlığınki de C sınıfıdır ıslak yolda. Ağır kış geçirmeyen memleketler için çok hoş bence...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serkan cengizBende öyle düşündüm temiz 4 adet continental ssr buldum muhtemelen o olacak. Bu arada dün lastikciylekonuştum ve haziranda michelin gerçek 4 mevsim lastik çıkartıyormuş asil niyetim onlar
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serkan cengizS.a. arkadaşlar benim koca oğlana yeni lastik alıcam (insignia 2.0 cdti 130 bg) ekonomik olursa cok iyi olur.Petlas velox sport pt711 hakkinda bilgisi olan varsa paylaşsın ben biraz araştırdım cok farklı yorumlar var
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Aciliyetiniz yoksa forumda toplu lastik alimi yapilacak ona dahil olmanizi tavsiye ederimOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Aciliyetiniz yoksa forumda toplu lastik alimi yapilacak ona dahil olmanizi tavsiye ederimSİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......
Yorum
-
Yorum
-
toplu lastik alım kampanyası mantıklı daha önceden almamıs olsam ben beklerdim pirelli pzero nero gt aldım baya arastırmıstım enson bridgestone turanza ile bunun arasında klaıp pirelli tercih ettim ancak geçen gün fiyat olarak 430tl/adet contisportcontact5 2015 üretimi görünce pişman olmadım degil kampanyaydı sanırım hala varmı bilmiyorum ama contisportcontact5 için 430 tl mükemmel rakamdı bence2010 INSIGNIA SEDAN COSMO 1.6T 180HP MT6
Yorum
Yorum