Duyuru

Collapse
No announcement yet.

320d xdrive vs Insignia 2.0 160 cdti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 320d xdrive vs Insignia 2.0 160 cdti

Merhaba,
    Geçen hafta kısa süreliğine yurtdışına giden kuzenimin BMW sini 2 gün boyunca test etme şansı buldum. Aracı f30 kasa 320d, xdrive. TR paketi üzerine tekno paket almış. Yanlış hatırlamıyorsam 190 bin civarı bir rakam vermiş. Karşılaştırdığım araç şu an kullandığım 2010 2.0d 160 hp otomatik cosmo insignia.
    BMW de sevdiklerim:
    Motor ve şanzıman mükemmel. 3 kademeli sürüş modu çok keyifli.
    Yol tutuşu başarılı ama çok deli kullanmadığım için nereye kadar gider bilmiyorum.
    Frenler çok çok iyi ve nasıl bir ağırlık dağılımı varsa araçta içeridekini yayık gibi sallamadan kış lastiğine rağmen zınk diye duruyor.
    Yakıt tüketimi 7,4 lt, şehir içi değil, bildiğiniz köprü trafiği dur kalklarda.
    Özetle motor, yürüyen aksam, duran aksam açık ara önde.
    Tamamen keyif makinesi.

Gelelim sevmediklerime ya da kendi aracımdan eksik olanlara
    Müzik sistemi berbat (kuzen duymasın)
    Koltuklar resmen plastik döşeme, hatta arka koltuk sabit, bırak 2-3 açılı açılmayı yerinden kımıldamıyor yani yatmıyor. Çiviyle çakmışlar.
    Elektrikli koltuk ayarı yok (ekstra)
    Kapı sesi VW fanatiklerinin alay edeceği düzeyde basit, neredeyse o da şahin tadında.
    Dışarıdan rüzgar sesi alıyor.
    AFL yok (ekstra)
    Camlar akvaryum gibi beyaz
    Anahtarsız çalıştırma var ama kapı açma yok (ekstra)
    Çok enteresan bir detay ama silecekler o kadar cılız ve kalitesiz ki giriş seviyesi arabalar kadar kötü. INS dan sonra bunu bir çalıştırınca yamuk yumuk elde kalacak gibi resmen.
    Araç içindeki saklama gözleri yeteriz (ekstra)
    Koltuk arkası cepler yok (ekstra)
    Cruise control yok (ekstra)
    Ön tamponda sensör yok (ekstra)
    Bırak arkadaki yolcuları ön koltukta bile kemer uyarısı yok, sadece şoför için var.
    Gösterge paneli çok çağdışı
    Gözlük saklama kabı yok

Eksik olanları tamamlamak sanırım 25 bin tl daha istiyor.

Sonuç olarak aynı donanım seviyesine gelmek için 100 bin tl fark vermek gerek insignia dan. Sadece motor ve sürüş keyfi için değer mi? Çözemedim.
    Eve gidip arabamı öptüm, yarın da boya korumaya sokacağım.

2.0 cdti 160 hp AS

Ynt: 320d xdrive vs Insignia 2.0 160 cdti

Aynen iyi bakmak lazım insignialara
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İnsignialar Gerçekten Fiyatını Hakeden; TR Piyasası için tabiki, Yegane Araç...
      '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
      '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

190.000 liraya kuru araba (4 teker/4 çeker almış)
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İnsignia fiyat,performans aracıdır. Gerçekten parasını fazlasıyla hak ediyor.
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Evet insan elindekilerin kiymetini bilmeli.. bende bazen diyorum insignia değiştirip ne alayım secenek yok bu paraya böyle bir araç.. ancak bir insignia nin yerini yeni bir insignia doldurabilir..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Arkadaşlar ama satarken ilan koyduğumuz zaman buaraba tutulmuyor çok yakıyor çok pahalı diye yorumlar geliyor başka arabaların yanında bazıları yerin dibine sokuyorlar bizim arabalar çoğu arabaya on basar kıymetini bilelim satsak bile bindiginiz güzel günler hattına kotulemeyin heee bide ilk insignia mı aldigimda enyakin arkadaşım benle dalga geçti ama sonradan benden arabayı almak için pesimden ayrılmadı ama bende ona satma dim

Yorum

İnsignia candır gerisi heyecandır ben bunu bilir bunu derim..performans ve görüntü açısından ciddi manada kıyaslanabilcek 1-2 araç var onun dışında başkada bişey yok ki sadece bu görünüm olarak performans olarak adanadayım hemen hemen dengi tüm araçlarla kapışma fırsatı buldum daha otobanda yanımdan geçeni görmedim..benim için tek kötü etkisi 0-100 oda şehir içinde ağır abi rolü oynuyo canı sağolsun..50 lira 60 lira verip 200 liralık araçları aratmayan bi araç..bence insignia kullanıcıları her zmn şanslı çünkü insigniaları var.. Bi arabadan daha fazlası herkese saygılar selamlar

Yorum

Akıcı anlatım ve yerinde değerlendirmeye teşekkür ederim.
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
                    İnsignia candır gerisi heyecandır ben bunu bilir bunu derim..performans ve görüntü açısından ciddi manada kıyaslanabilcek 1-2 araç var onun dışında başkada bişey yok ki sadece bu görünüm olarak performans olarak adanadayım hemen hemen dengi tüm araçlarla kapışma fırsatı buldum daha otobanda yanımdan geçeni görmedim..benim için tek kötü etkisi 0-100 oda şehir içinde ağır abi rolü oynuyo canı sağolsun..50 lira 60 lira verip 200 liralık araçları aratmayan bi araç..bence insignia kullanıcıları her zmn şanslı çünkü insigniaları var.. Bi arabadan daha fazlası herkese saygılar selamlar
                    Hakan kardeşime katılıyorum,en kötü yanı şehiriçi kalkışlar ve hızlanmalarda ağır kalıyor biraz.Onun dışında o fiyata alınabilecek en iyi araçlardan birisidir hatta en iyisidir bence.
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

F30 kullanıcısı olarak silecekler dışında tümüyle katılıyorum
                      Kaldı ki benimki dolma lastiklilerden
                      Aradaki fark kesinlikle soru işareti
                      İnsignia ile de çok keyifli yolculuklar yaptım
                      Ve burada paylaştım.
                      Dolayısı ile satın almada tercihim belli

Yorum

İşleniyor...
                      X