Duyuru

Collapse
No announcement yet.

far sistemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• far sistemi

S.a. arkadaşlar benim insignianın (2012 edition kasa) far sistemi ile oynamak istiyorum
    bu gunduz ledlerinde amerikan park fena değil, gecen astra fotoğrafında mavi gigündüz ledi gördüm oda güzeldi bu arada normal farlar sisler buz mavisi olsun diyorum mercekli far düşünmüyorum bana yardımcı olun yauw şöyle sekil bişeyler olsun hele uyyaptıran arkadaşlar resim yollarsa tadından yenmez :/
    Şekil peşinde koşma üzülürsün, Sen yaradana KUL olda millet şekil görsün

Ynt: far sistemi

Led ampüller gündüz farında arıza yakıyor. Yakmaması için araya direnç bağlanıyor kesme/biçme yapılıyor kablolarda. "T20 Dipsiz" tip turuncu ampül ile amerikan park görünümü elde edersiniz.

Sisler içinde H11 ampül tipi uyumlu. İmzamdaki konunun son sayfalarında aracımda kullandığım ampül tipi ve görünümü var.

Yorum

Peki amerikan parkla turuncu ampul arasinda görünüm farkı varmıdır?

Yorum

Amerikan park denilen olay ön sinyal lambalarının kısık olarak yanması. Bizim araçlarda gündüz farlarına turuncu ampül takarak bu görünümü elde edersiniz.

Yorum

Internette bazı amerikan parklar var ve turuncudan ziyade ateş kızılı renginde insignialardada uygulanmış ve iyi duruyor.
          Turuncu ampul o havayı vermez gibi

Yorum

Bu fotoğraftaki araç Bülent Abi(Seyyah)'nin idi.

Başka bir konuda gri araçta kullanmış arkadaş;
            http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=11113.0

Bende turuncu ampül kullandım fakat beğenmediğim için orjinale döndüm, sonrasında mavi boyalı ampüle döndüm. Beyaz yanıyor şuanda.

Yorum

Bahsettigim foto buydu.. bundaki amerikan parkmi turuncu ampul mü

Yorum

Turuncu ampül

Yorum

İşleniyor...
                X