2013 MODEL 30,000 KM COSMO ARAC OTOMATİK VİTES ARACIN NEDEN BALATASI BİTER Bİ BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BALATA SORUNU
Collapse
X
-
Ynt: BALATA SORUNU
30000 normal,çoğu araçta 30000 bakımında ön balatalar değişir,araç 1600 kg ve minimum 18 jant,yuksek hızlarda anı frenlemerde yapıyorsanız 20 binde bile bitebilirBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
ARACI YENİ ALMIŞTIKTUNCELİ HOZATTA ŞARK GÖREVİNDEYİM ARAÇ İSTANBULDA KAYINPEDERİM DE KALIYOR BUGUN ALMIŞ SÜRMÜŞ BUGUN TESPİT ETTİK DAHA ARABAYA DOKUNAMADIM BİLE 72 GUNDUR ŞAFAK SAYIYORUM 17 GUN SONRA ALLAH İZİN VERİRSE GÜVENLİ YOL GÜNÜ OLACAK VE İSTANBULA GİDİP ARACIMI GETİRECEĞİM VE ARABAYA DOKUNMUŞ OLACAĞIM BİLEMEDIM BÖYLE BİŞEY VAR DİYİNCE İÇİME SIKINTILAR GİRDİ
BU ARADA ARAÇ HALA GARANTİLİ SERİVİSİNDE DEĞİŞRİTME GİBİ Bİ OLANAĞIMIZ VARMI PEKİ.
SİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......
Yorum
-
Nasıl yani garantidenmi değiştirmek istiyorsunuz balatayı anlamadımGaranti değiştirmez balatayı falan .
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Söz konusu olan fren balatası ise 30000 km iyidir.
Çünkü, normalde 25000 km değişim zamanıdır.Hatalı
kullanımda 5-10 binde değiştiği de çok olmuştur
Sorun yok, dert edilecek bir şey değil,normal.Bu normal
bir durum, balata 'sarf malzemesi' hükmündedir.Yani,
motor yağı gibi, bu yüzden garanti kapsamında değildir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblNasıl yani garantidenmi değiştirmek istiyorsunuz balatayı anlamadımGaranti değiştirmez balatayı falan .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYSöz konusu olan fren balatası ise 30000 km iyidir.
motor yağı gibi, bu yüzden garanti kapsamında değildir.SARF DİYİNCE ANLADIM DURUMU.. :d
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYSöz konusu olan fren balatası ise 30000 km iyidir.
motor yağı gibi, bu yüzden garanti kapsamında değildir.SİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......
Yorum
-
2011 otomatik aracımın ön balataları 53.000 bin civarı değiştirmiştim.Servis dahi şaşırdı çok iyi dayandırmışsın otomatik olmasına rağmen diye.
Kasım civarıydı sanırım 300 civarına değiştirmiştim bende.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ilbay_0666içimde öyle bir heyecan varki aracı alalı 3 ay oldu ama arabaya dokunamadım bile nasip olursa işte 20 gun sonra kullanacağımiçim biraz rahatladı sayenizde
[img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VolkaNKACAROrjinal yazı sahibi: ilbay_0666içimde öyle bir heyecan varki aracı alalı 3 ay oldu ama arabaya dokunamadım bile nasip olursa işte 20 gun sonra kullanacağımiçim biraz rahatladı sayenizde
Yorum
Yorum