S.a. arkadaşlar kafama takılan bazı sorunlar için insignia mı gosterebilecegim iyi bir motor ustası arıyorum bakırköy civarı olursa süper olur.yetkili servise goturmek istemiyorum olur olmaz herşeyi değiştirelim diyorlar yardımcı olurmusunuz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ist. bakırköy civarı opel ustası
Collapse
X
-
Ynt: ist. bakırköy civarı opel ustası
Orjinal yazı sahibi: ratipBeşyolda simsim opel halil usta motor konusunda iyidir. Selamımla gidebilirsiniz.
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Sorunu bizimle paylaşın bir fikir ilerletelim derimBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblSorunu bizimle paylaşın bir fikir ilerletelim derimCARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aton1981Orjinal yazı sahibi: kdristnblSorunu bizimle paylaşın bir fikir ilerletelim derimBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Ben arabayı gecen ay aldım 56000 km 2.0 cdti edition elegance alirken balkan otoda expere soktum bana;emme manifoltu,yağ Soğutucu borusu yag sogutucu kalorifer hortumu, ön fren balatasi , ön fren diski, arka fren diski, arka fren balatasi değişecek diyip %20 indirimli haliyle 3100 tl fiyat çıkardılar ben daha sonra dışardan bi ustaya gösterdim arabaya alttan üstten baktı veeee aynen soyle dedi "kardesim senin arabanın bir b.k u yok sadece hafif bi su sizintisi var onun icinde akuyu filan sokup altina bakmam gerekiyor havalar biraz ısınınca getir bakalim, disklerin durumu cok iyi sadece 1-2 ay sonra 2 tane arka fren balatasi getir değiştirelim" şimdi bende arada kaldım. Bir diger konuda yakit konusu daha once bu sayfada paylasmistim herkes 100 km-7,8 litrelerden bahsederken ben 11,5 litre yakiyorum birde bunu soracaktım şimdi görüşlerinizi alalım beylerŞekil peşinde koşma üzülürsün, Sen yaradana KUL olda millet şekil görsün
Yorum
-
Yakıt olayı duruma göre değişir,yapılan yolun uzunlugu,şehir içi sürekli dur kalk trafiğimi,hava filtresi ne durumda eğer emme manifoldunda sıkıntı varsa buda yakıtı etkiler.(hava yakıt karışımı silindirlere emme manifoldundan geçerek ulaşır)
Diğerlerinide servis anlar görünürdeki tek probleminiz yakıtın fazlalığı,servisin size söylediklerinide bir diğer servise Opel GERÇEK'e gidin, bi check up yapsınlar oda aynı seyi söylerse servisle anlasırsınız,fiyatı uymazsa size dışarıda servisin söylediği parçaları değiştirirsiniz.
Diskler tornayla düzelebilir,ön arka balata değişir fren sisteminden kurtulursunuz,lakin emme manifoldu ve hortumlarda gerçekten sorun varsa değişmesi gerekir bence daha fazla beklemeden gidip bi baktırın derim,serviste.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serkan cengizIşte bende ondan bahsediyordum illa yetkili servisinmi bakması gerek (bu arada yorumun icin sagol ağzına yüreğine sağlık)Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Arkadaşlar aksarayda turanlar opel servisini övdüler orda opel gercekten ayrılmış ibrahim usta var ve sağolsun herkes emme manifoltu degisecek derken o bir bakışta sorunu çözdü conta değişecek dedi ve manifoltu kurtardık şiddetle tavsiye ederimŞekil peşinde koşma üzülürsün, Sen yaradana KUL olda millet şekil görsün
Yorum
Yorum