Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Insignia krom çerçeve

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni Insignia krom çerçeve

Öncelikle herkese iyi akşamlar umarım herkesin keyfi yerindedir

Büyüklerim olarak size bir şey danışmak istedim. Bilmiyorum biliyor musunuz ama yeni kasa insignialarda(edition alegance) krom üst cam çıtası yok ne yazık ki. Arabayı ilk aldığımızda çok şaşırmıştım daha önce dikkat etmemiştim orda krom çıta olup olmadığına. Bir süre önce fark ettim ki diğer insignialar ile yan yana gelince orda çıta olmaması beni çok rahatsız etti. Geçen bi satış sitesinde gördüm ama tam güvenemedim acaba alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Bir de güvenebilir miyim bilmiyorum fazla yoğun olduğumdan gidip bakamıyorum işletme nasıl bir yer diye. O yüzden sizlere danışmak istedim.

Link: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...94998903/detay

Ynt: Yeni Insignia krom çerçeve

Bence hiç de gerekli bir ürün değil, benim arabada var mı yok bilemiyorum açıkçası. spor araçlarda genelde siyah kullanılır, krom olmaz. Açıkçası ben arabayı modifiye ettiğim için aslında olmasa daha bile iyi olur sanki.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
      Bence hiç de gerekli bir ürün değil, benim arabada var mı yok bilemiyorum açıkçası. spor araçlarda genelde siyah kullanılır, krom olmaz. Açıkçası ben arabayı modifiye ettiğim için aslında olmasa daha bile iyi olur sanki.
      +1
      Onun Yerine Arka Kapı İç Kolçaklarında Kromaj Kapak Yoksa, Esas Onları Değiştir.

Yorum

Onlarıda aradım ama bulamadım zaten onlarda çok el izi kalıyor. Bir de ben pek arkaya oturmuyorum o çok rahatsız etmiyo gözümü

Yorum

Merhabalar. Ben odak opel'den krom cam çerçevesi için fiyat aldım. 2.500 tl istediler. Şaka yapıyorlar sandım güldüm ama görüştüğüm kişi ciddiyetini hiç bozmadı. Akıl alır şey değil.

Yorum

Boşver yaptırma önemli birşey değil bence

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ben geçen gün volvo inceledim bayide, bizdeki krom olan cam çerçevelerini parlak siyah (piyano black) yapmışlardı, bemin de aklımdan geçti yapabilir miyim acaba diye, kromun modası çoktan geçti.
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enginbeye
                Merhabalar. Ben odak opel'den krom cam çerçevesi için fiyat aldım. 2.500 tl istediler. Şaka yapıyorlar sandım güldüm ama görüştüğüm kişi ciddiyetini hiç bozmadı. Akıl alır şey değil.
                Çünkü Insignia'nın yan sanayisi yok, orijinal nikelajlar sadece nikelaj olarak gelmiyor, kapı üzerindeki diğer aparatları ile beraber takım fiyatıdır.
                Astra J'nin orijinal nikelajları 3.000 TL'yi geçiyor, daha önce yaptıran oldu;
                Şirket çalışanı orta seviye bir Astra geleceğini beklerken araç en baz donanım çıkıyor(cam nikelajları yok)
                Çalışan itiraz ediyor, parça fiyatları çıkıyor, şirkete sunuluyor, onay veriliyor ve işlem yapılıyor
                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                X