Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ıslık sesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ıslık sesi

Arkadaşlar 2010 1.6T insiğnia sahibiyim yaklaşık 700km önce aracımın sofor tarafından kalorifer yerinden hareket halindeyken ara ara ıslık sesi gelmeye başladı. Ses geldikten sonra ben 60 bin bakımını yaptırdım.Ancak gelen ses giderek artı. Bakım yaptırdığımda ustaya sorduğumda turbonun basınç sesi olduğunu söyledi ve normal dedi.ama ses giderek artı. Bugünde araç rolontideyken hafif gaza dokunduğumda aynı sese benzer ses duydum.bunun nedeni nedir acaba. Açil yardımlarınızı bekliuorum
    0
    1
    0%
    0
    2
    0%
    0

Ynt: ıslık sesi

Muhtemelen psikolojiktir ,turbo sesidir sıkıntı olucağını düşünmüyorum,ama siz yinede videoya alın sesi dinleyelim.
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Islık sesi turbodandır bence. Benimki dur kalklarda ambulans sesi gibi geliyor benim kulağıma İlk bir kaç seferinde ambulans geliyor zannedip etrafıma bakınmıştım sonradan anlayınca servise koştum direk, 180lik İnsignia'mdan farklı gelince, servis bana "Bu sesi duymak için insanlar milyarlar harcıyor abi, keşke benim arabamdan da gelse." demişti

Yani normaldir ses
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
        Islık sesi turbodandır bence. Benimki dur kalklarda ambulans sesi gibi geliyor benim kulağıma İlk bir kaç seferinde ambulans geliyor zannedip etrafıma bakınmıştım sonradan anlayınca servise koştum direk, 180lik İnsignia'mdan farklı gelince, servis bana "Bu sesi duymak için insanlar milyarlar harcıyor abi, keşke benim arabamdan da gelse." demişti

Yani normaldir ses
        Ambulans güzeldi
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

abi ben o sese hayranım sen o sesten şikayetcisin daha ben blow off yaptırmayı düşünüyorum. cufff cuff cuff lasın diye

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
            Orjinal yazı sahibi: Flesius

Yani normaldir ses
            Ambulans güzeldi
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Yalnız ben oylamayı anlayamadım?? Yanlışlıkla mı açılmış??

Yorum

İşleniyor...
              X