Duyuru

Collapse
No announcement yet.

audi a5 2.0 tdi quattro s tronic izlenimler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• audi a5 2.0 tdi quattro s tronic izlenimler

Arkadaşlar merhaba.Uzun zamandır beklediğim otomobili az önce bir arkadaşımla test ettim.İzlenimlerim aşağıdaki gibidir.

- Yalıtım mükemmel,benzinli araçtan motor gürültüsü olarak farkı yok +
    - Motor biturboya benzer güçte olmasına rağmen tatmin edici değil.
    - s-tronik şanzımanla motorun uyumu berbat.

sonuç:Kocaman bir hayal kırıklığı.Aracı kullanırken servisi aradık.Performans konusunda şaşkınlık içindeydik.177 bg olabilirmi dedik.hayır dediler.190 bg ve stronic.Aracı teslim ettik.Tekrar başka bir yetkiliye sorduk.Araç yeni geldi ve 190 bg 4x4 stronic dedi.Testi yapan diğer arkadaşım benim aracı kullandı.İnanamadı !!! .Audi 190 bg ve s-tronic bizden sınıfı geçemedi.

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU (KAP) racımın şanzımanını beğenmediğim için sağda solda konuştum.Opelin şanzımanın motorun gücünü göstermediğinden dert yandım.Markamdan özür dilerim.Beni affedin.Siz en iyisini bilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Ynt: audi a5 2.0 tdi quattro s tronic izlenimler

Bu mesajınızı Opele ileteceğim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Uzun bir zamandır beklediğim araçtı.Denedim.Gerçekten ben ve arkadaşım için hayal kırıklığıydı.Vites geçişleri performanslı kullanımın önüne geçiyordu.S-tronic için olumsuz bir şey söylemem haddim değil fakat bu motorla anlaşamamışlar.Aracımı biraz daha sevdim.

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Şanzımandan (gücü yola yansıtmakta çok başarını değil diye)
        ben de şikayet etmiştim; bir özür de benden olsun arabama

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
          Şanzımandan (gücü yola yansıtmakta çok başarını değil diye)
          ben de şikayet etmiştim; bir özür de benden olsun arabama
          harikasın ağabey

Yorum

O segmentte 3 harf can dır diyorum

Yorum

BMW'de 190bg'lendi.Ama 5 serinde var şuanda.En verimli motoru 525 xd üzerindeki motor bence.Kullanmadım ama değerleri güzel.Opel başka bir şey motor konusunda ... ADAM'lar bg ve torku agrasif arttırıyor.Diğer markalar birbirlerini takip ediyor.

Yorum

Yeni motor ile Audi'nin daha rekabetçi olacağını düşünmüştüm
                Tabi ki bir c180 değil ama

Yorum

Iyiki a5 alacak param yokmus yoksa bende iyi saniyordum 190 hp 4 4 u...
                  F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
                    Uzun bir zamandır beklediğim araçtı.Denedim.Gerçekten ben ve arkadaşım için hayal kırıklığıydı.Vites geçişleri performanslı kullanımın önüne geçiyordu.S-tronic için olumsuz bir şey söylemem haddim değil fakat bu motorla anlaşamamışlar.Aracımı biraz daha sevdim.
                    Ben de bu yaz alayım diyordum. Burada bir hastamda var 2012 model Quatro, 2.0 TDI onunla konuşmuştuk. Yaz sezonu alayım diye kararlaştırmıştık. Gerçi o aracı denemedim ama bildiğim kadarı ile o zaten 177 BG bahsettiğiniz 190 BG öyleyse bu hiç gitmez o zaman.
                    Şimdi benim de aklıma kılçık kaçtı açıkçası...
                    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                      Orjinal yazı sahibi: canbaz
                      Ben de bu yaz alayım diyordum. Burada bir hastamda var 2012 model Quatro, 2.0 TDI onunla konuşmuştuk. Yaz sezonu alayım diye kararlaştırmıştık. Gerçi o aracı denemedim ama bildiğim kadarı ile o zaten 177 BG bahsettiğiniz 190 BG öyleyse bu hiç gitmez o zaman.
                      Şimdi benim de aklıma kılçık kaçtı açıkçası...
                      Hele sizin 240 beygirden sonra performans olarak kılçık değil balık kafası diyelim

Yorum

İşleniyor...
                      X