Arkadaşlar merhaba.Uzun zamandır beklediğim otomobili az önce bir arkadaşımla test ettim.İzlenimlerim aşağıdaki gibidir.
- Yalıtım mükemmel,benzinli araçtan motor gürültüsü olarak farkı yok +
- Motor biturboya benzer güçte olmasına rağmen tatmin edici değil.
- s-tronik şanzımanla motorun uyumu berbat.
sonuç:Kocaman bir hayal kırıklığı.Aracı kullanırken servisi aradık.Performans konusunda şaşkınlık içindeydik.177 bg olabilirmi dedik.hayır dediler.190 bg ve stronic.Aracı teslim ettik.Tekrar başka bir yetkiliye sorduk.Araç yeni geldi ve 190 bg 4x4 stronic dedi.Testi yapan diğer arkadaşım benim aracı kullandı.İnanamadı !!! .Audi 190 bg ve s-tronic bizden sınıfı geçemedi.
KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU (KAP)
racımın şanzımanını beğenmediğim için sağda solda konuştum.Opelin şanzımanın motorun gücünü göstermediğinden dert yandım.Markamdan özür dilerim.Beni affedin.Siz en iyisini bilirsiniz.
- Yalıtım mükemmel,benzinli araçtan motor gürültüsü olarak farkı yok +
- Motor biturboya benzer güçte olmasına rağmen tatmin edici değil.
- s-tronik şanzımanla motorun uyumu berbat.
sonuç:Kocaman bir hayal kırıklığı.Aracı kullanırken servisi aradık.Performans konusunda şaşkınlık içindeydik.177 bg olabilirmi dedik.hayır dediler.190 bg ve stronic.Aracı teslim ettik.Tekrar başka bir yetkiliye sorduk.Araç yeni geldi ve 190 bg 4x4 stronic dedi.Testi yapan diğer arkadaşım benim aracı kullandı.İnanamadı !!! .Audi 190 bg ve s-tronic bizden sınıfı geçemedi.
KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU (KAP)

Yorum