Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YENİ MOTOR YAZILIMI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• YENİ MOTOR YAZILIMI

MERHABA ARKADAŞLAR. BİLİNDİĞİ GİBİ BAZI ARKADAŞLARIMIZ (BEN DE DAHİL) ARAÇLARINA TURBO KESİKLİĞİ NEDENİYLE YENİ MOTOR YAZILIMI YÜKLEDİ ANCASK BU YAZILIM BERABERİNDE BAZI PROBLEMLERİ GETİRDİ. KASIM AYINDA YENİ YAZILIMIN GELECEĞİ SÖYLENİYOR. BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI ?
    Doctor

Ynt: YENİ MOTOR YAZILIMI

Evet kasım ayında bir yazılımdan bahsediliyor ama henüz net bir tarih yok diğer tarafta ne gibi hatalarla karşılaştınız.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

BEN MOTOR YAZILIMI SONRASI ARACIN TURBO SESİNDE BARİZ PUFLAMA ( ANORMAL BİR SES) İLE VE PERFORMANSINDA AZALMA İLE KARŞILAŞTIM. BU ARADA KESİKLİK HALA ARA SIRA DA OLSA YAPIYOR. ARABA YAZILIM ÖNCESİ 80-90 KM/H İLE GİDERKEN 5. VİTESTE GAZA YÜKLENİNCE KENDİNİ ÖNE ATIYORDU. AMA YAZILIM SONRASI BU GİBİ HIZLI HAREKET AZALDI. YANİ ÖNCEKİ YAZILIM BENCE DAHA PERFORMANSLI İDİ
      Doctor

Yorum

aracınızın km si nedir

Yorum

şu yazılımda bi gelse artık
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

qenelde şimdiye kadar olan motor qüncellemesini yaptıran herkes bu yazılımın, motorun performansını bariz düşürdüğünden bahsediyor :/ bu yazılım sizce tekrar yazılımdan önceki performansı sağlayacak mı?? bende motor qüncellemesi yaptırmıştım ve turbo devreye qirene kadar yani 2200 deviri qeçene kadar belli ediyor kendini ve biraz daha hantal qibi ama biraz daha qaza dokunup devri qeçince bi an atıldığını hissediyorum. ama amcamında İnsiqnia Edition Eleqance 2010 var ve aynı km deyiz, o hiçbir qüncelleme yaptırmadı, ve bizim arabadan daha daha seri kullandığım zaman bunu hissedebiliyorum... daha arabayı debriyajdan ayağımı kaldırdığım anda çok çabuk atılıyo ve hızlanıyo.. ama bizim arabada bunu hissedemiyorum sizce bu yeni qelecek qüncelleme bunu ortadan kaldırır mı?

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

ben henüz güncelleme felan yaptirmadim yaptirmayi da düşünmüyorum. arada sırada turbo kesilmesi oluyor ama olsun bir zarari yok. güncellemenin getiriden çok götürüsü var gibi
              Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

evet bencede güncelleme yaptırmayın derim. çünkü bir çokarkadaş sıkıntı yaşıyor. benim sormak istediğim şu. ACABA ARACIN FABRİKA AYARI YADA İLK YAZILIMINA DÖNME ŞANSIMIZ VARMI. OPEL SERVİSLERİ YOK DİYOR. AMA ALMANYA YA BİLE SORMUYORLAR. SİZCE NASIL OLABİLİR.
                Doctor

Yorum

yazılımı kopyalayıp.. eğer yeni yazılım sıkıntı oluşturacaksa.. ilk yazılımı tekrar yükletebiliriz..
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

arkadaşlar yazılım yüklemesi sizin düşündüğünüz gibi, yada windowsa yazılım kurma gibi olmuyor.

Araç ile ilgili parametreler sisteme giriliyor. Bu parametreleri hatalı girmeleride mümkün gözükmüyor. Arayüzü gayet basit yapmışlar. Sonrasında bilgisayar internet üzerinden merkeze ( muhtemelen fabrikaya ) bağlanıp, gerekli yazılımı indirip yüklemesini gerçekleştiriyor.
                    Bu aşamalarda eskisinin yedeğini almak yada ben xxx versiyonu yüklemek istiyorum gibi bir seçenek yok.
                    Yükleme esnasında/sonunda bir problem olur ise, işlemi yenileyip tekrar yükleme yapıyorlar.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Ben servistekilerle konuştuğumda yüklemenin TURBO ile alakalı olmadığını ileride çıkabilme olasılığı olan elektriksel sorunlara karşı yükleme yapıldığını söylediler.

Yorum

İşleniyor...
                      X