Duyuru

Collapse
No announcement yet.

4. Kez insignia!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 4. Kez insignia!!!

Töbe..
    Vallahi soru sormadan almak gerek herhalde. : ) Bakınıyoruz tabi. Sizde bakın sağolun
    Ucundan acık servise götürürüz gibi soylemiştim de izin alırmıyım bilemiyorum siz hele bir gelin cevabı alınca orada film kopmaya başlamıştı bende.
    Allah'tan yetkili servis e götüreceğim demedim. Artık başıma ne gelirdi siz düşünün.

Tekerlek durumu
    Bakımları
    boyası
    kazası varmı yokmu
    deformasyonu varmı yokmu
    sözel olarak kaçıncı sahibi olduğuna inanmak.
    sözel olarak geçmişde sorunu olmadığına inanmak.

Bunlara sözlü itimat etmek haricinde soru sormamak lazım
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Şimdi tüm 2009-2013 arası 0-70000 km aralıklarındaki insignialara baktım, flexili dolu bir araç bulamadım,var fakat ya km yüksek ya lpg var yada fiyat 65 bin civarı, suanlık beklemede kalın mutlaka güzel bir araç alıcaksınız
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

arkasımızın arabası var ıstersenız 34 ard 04 2014 yenı kasa dusunursenız

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99606873/detay

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
          arkasımızın arabası var ıstersenız 34 ard 04 2014 yenı kasa dusunursenız

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99606873/detay

Müthiş bir araç erhan bey. Fakat maddi limitlerin oldukça üzerinde. Anca bakarız
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
            Şimdi tüm 2009-2013 arası 0-70000 km aralıklarındaki insignialara baktım, flexili dolu bir araç bulamadım,var fakat ya km yüksek ya lpg var yada fiyat 65 bin civarı, suanlık beklemede kalın mutlaka güzel bir araç alıcaksınız
            Beklemedeyiz kadir bey. Aceleciliğin kurbanı olmayalım. Tabi bulursak ta atlayalım Alıcılar ve sensörler açık.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
              Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
              Beklemedeyiz kadir bey. Aceleciliğin kurbanı olmayalım. Tabi bulursak ta atlayalım Alıcılar ve sensörler açık.
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Sevgili arkadaşlar merhaba. Necmettin abimizin önerisi üzerine kendisinin bulduğu aracı sizinle paylaşıp yoruma bırakıyorum.
                Açıkçası 2,0 dizel yada 2,0 hacimli motoru vergi açısından düşünmesemde imkansız gibi de değil hani

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99898851/detay

Yorum

Güzel araba ama geçmişini iyi araştırın, Antep'in ustaları iyidir
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                    Sevgili arkadaşlar merhaba. Necmettin abimizin önerisi üzerine kendisinin bulduğu aracı sizinle paylaşıp yoruma bırakıyorum.
                    Açıkçası 2,0 dizel yada 2,0 hacimli motoru vergi açısından düşünmesemde imkansız gibi de değil hani

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99898851/detay
                    Sadece sol arka çamurluk boyalıysa bedava bence bu fiyat bu arabaya.Vergiyi de takmayın bence yapacağınız yakıt ekonomisiyle telafi olur.
                    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                    2.0 CDTI
                    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Öğle saatlerinden beri Ali Bey Kardeşim piyasada yok
                      Sakın bir güzel peşine düşmüş olmasın? Akşam ya da yarın kokusu çıkar

Yorum

Yok abi musteri icin manisa ya geldim de arkadasla biryandan istisare ediyoruz.

Yorum

İşleniyor...
                        X