Duyuru

Collapse
No announcement yet.

4. Kez insignia!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 4. Kez insignia!!!

Abilerim kardeşlerim selamlar merhabalar.
    Az ve öz olarak 4. kez insignia sahibi olma yolunda bu gün somut bir adım attım. Mevcut aracımı öğlen den önce satmış olup önceki günlerden bu yana araştırdığım araçların kısaca listesini yaptım.
    4. kez de olsa bu araca sahip olabilme mutluluğunu anlatamam. Öyle bir araç işte. Yeni alacak olanlar veya araştırmaya girecek arkadaşlar bu metnimi aklıllarına kazısın!!!!

Önceki araçlarımda yaşadığım olumlu olmusuz tecrubelerim ve en önemlisi sizlerin paylaşımlarıyla kriterlerim belirli olsa da orta da maddi sınır denen maalesef aşılması henüz zor görünen bir limitimiz var.
    Şu an da ulaşabileceğim en süt limitim 54 bin tl. Bu da seçenekleri azaltsa da tamamen bitirmiyor. Her zamankli gibi cosmo donanım dahil ve haricinde + sunroff + 19 '' jant, bir ihtimal de olsa flexi şasi. Hatta flexi cosmo buldum bile.
    Sizlerinde önerisini alabilmek için içime sinen araçları yayımlıyorum. Tabi bunların yanında önerebileceğiniz diğer ilanları yada sitemizden üyelerden satacak arkadaşımız var sa belki talibi bile olabilirim.

Kendisi benim arkadaşım. Ona aracı ben tavsiye etmiştim. Oda sunroff + 19'' jant almış. + ları ağır bakımı yapılmış ve lastikler her ne kadar V desenli petlas olsa da kabulüm. Fiyat anlaşmamız aramızda : )
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97251328/detay

Bu araç da + olarak iç OPC donanım ve flexi şasi oluşu.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96686248/detay

Konuşmadım ama galiba bunda da flexi var.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70877576/detay

Bir çok 2010 model sahibi galeri / sahip farketmeksizin lastik ve ağır bakımını sorduğumda hepsi bundan bihaberler. Bu garibime gitti. Bu araçlar bu kadar da düşünülmeden kullanılacak araçlarmı arkadaşlar?
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Ynt: 4. Kez insignia!!!

Sevindim yeniden insignia almana,
    2.'si siyah olmasaymış hiç düşünme derdim. Bir de jantları değiştirmiş sanırım, 2012 jantı çünkü
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Sonuncuda flexride yok
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

spor mod normal mod yazmıs bide. Evet farkettim dikaktli inceleyince fotoğrafları.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Mersindekini al derim,flexi olsun yeter
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bence de Mersin’deki araç
            [center]
            İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Mersin'deki araç diyorum ben de...Şimdiden hayırlı olsun alacağınız araç...

Yorum

Hayırlısı olsun.
                2.araç güzelmiş.Flexridelı araçta oldukça azmış bu arada.
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

2. araca yoğunlaşayım. Kendisi doktormuş. Heyecan yapıp yarın geliyorum dediğimde de yarın tüm gün nöbetçiymiş. Tezcanlılığın verdiği gerginlik var üzerimde : )

flexi kullanmak / denemek hiç nasip olmadı. Sizlerin yorumları neticesinde ancak mevcut 180HP üzerine hayallerle düşünebiliyoruz. Bu kadar da ciddi tercih meselesi olabiliyor o zaman.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                    2. araca yoğunlaşayım. Kendisi doktormuş. Heyecan yapıp yarın geliyorum dediğimde de yarın tüm gün nöbetçiymiş. Tezcanlılığın verdiği gerginlik var üzerimde : )
                    Ben de aracı alırken yarın sabah geliyorum demiştim.tatlı heyecan bunlar...Aracı alıp şöyle gazladın mı gerginlikten eser kalmaz düşüncesindeyim...

Yorum

Hiç düşünme Ali Kardeş, iki numaralı adayı tek geçerim
                      Yalnız, satıcının dediği gibi temiz bir araç olup olmadığını araştıralım.
                      Motor ve Şasi numarası isteyin, bir soruşturayım, dediği gibiyse mese-
                      le yok demektir.

Yorum

flexi kullanmak / denemek hiç nasip olmadı. Sizlerin yorumları neticesinde ancak mevcut 180HP üzerine hayallerle düşünebiliyoruz. Bu kadar da ciddi tercih meselesi olabiliyor o zaman.
                        ilk insigniam,sizin ilk ilandaki beyazla aynıydı ,19 jant dvd 800 ve sunroof ,ilk zamanlarda en full bu zannediyordum ,sonra Fatih abinin efsaneleşmiş arabası FGJyi kullandım, ikisi arasındaki ucurum farkı gördüm,hemen aracımı sattım 2-3 ay bekledim ve flexili bir insignia aldım, ama onu sattıgıma çok pişmanım ,flexi farklı birşey arabada abs olmasın flexi olsun dedirten cinsten
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                          Hiç düşünme Ali Kardeş, iki numaralı adayı tek geçerim
                          Yalnız, satıcının dediği gibi temiz bir araç olup olmadığını araştıralım.
                          Motor ve Şasi numarası isteyin, bir soruşturayım, dediği gibiyse mese-
                          le yok demektir.
                          Gerekli bilgileri istedim ama hala yollaaycak vatandaş. Bekliyorum bende : ) Sana iletirim abi teşekkür ederim şimdiden.
                          Orjinal yazı sahibi: kdristnbl

ilk insigniam,sizin ilk ilandaki beyazla aynıydı ,19 jant dvd 800 ve sunroof ,ilk zamanlarda en full bu zannediyordum ,sonra Fatih abinin efsaneleşmiş arabası FGJyi kullandım, ikisi arasındaki ucurum farkı gördüm,hemen aracımı sattım 2-3 ay bekledim ve flexili bir insignia aldım, ama onu sattıgıma çok pişmanım ,flexi farklı birşey arabada abs olmasın flexi olsun dedirten cinsten
                          Yani bunun üzerine birşey demeye dilim varmadı. kingdragon dediği dikkatimi çekti. OPc olan araca neden OPC cant takılmaz? Hani sonradan takmışsa tabi orasını henüz soramadım. sonradan OPC eklenmiş olaiblir mi? flexi haricinde. Sonradan dreksiyon ve gaz pedalı gibi.

Yorum

Yani bunun üzerine birşey demeye dilim varmadı. kingdragon dediği dikkatimi çekti.
                            OPc olan araca neden OPC cant takılmaz? Hani sonradan takmışsa tabi orasını henüz
                            soramadım. sonradan OPC eklenmiş olaiblir mi? flexi haricinde. Sonradan direksiyon
                            ve gaz pedalı gibi.
                            O araba OPC değil ki! Sadece sonradan OPC pedal seti takılmış, o da bir şey değil.
                            Mesaj kirliliği olmasın, buraya iliştireyim. Ali Kardeş, arabanın servis bakımlı olma-
                            sı çok önemli. Servis bakım kitapçığını, kullanıcı el kitabını, cd 400 veya cd 500 vardır,
                            onun kullanma klavuzunu, yedek anahtarı, hepsini sorun ve talep edin. Bu söyledik-
                            lerim binicinin disiplinli mi, yoksa savruk biri mi olduğunu gösterebilen basit kriterler.

Yorum

Şimdi onları da sormaktayım whatsapp dan.

06dpj07
                              yedek ahahtarı ve kitapçıkları var. Kıtapçıkları biraz ıslanmış burusmus.jk
                              Hasar kaydı yok görünüyor. En son muayene ye 41 bin kusurda girmiş 2014 ortalarında.
                              15-30 bin yetkili servis görünüyormuş.
                              Şasi henuz alamadığımdan geçmişe ait kaç el değişmiş göremiyoruz.
                              balata ve aküsünü de değiştirmiş.
                              38 bin km de arkadaş almış. Erkenden bakımlarını yaptırmıs. 45 bin bakımını erkene almıs gibi.
                              7 bin km sonra bakımı var.

Özelden fotoğraflarını yolladı. Benim gibi kıl tüy titiz virisi. Bagaj havuzunu almış. Ekipman çantası var. İçinde cilalar bakım malzemeleri filan. Arkadaş bir de doktor : )

Yorum

İşleniyor...
                              X