Ynt: KADİR ... 0-100 * 100-200 * 0-200 * VAR MISIN YOK MUSUN ?!
o kadar laf geçmişte Canbaz abi arabasından yada Insignia biturbo ile geleceğinden bahsetmemiş. ben bunun altında birşey ararım
bahsi geçen 1.300cc RX8 mi?
Orjinal yazı sahibi: cagri
o kadar laf geçmişte Canbaz abi arabasından yada Insignia biturbo ile geleceğinden bahsetmemiş. ben bunun altında birşey ararım
bahsi geçen 1.300cc RX8 mi?
rx gelsin cağrı gti var opc var farkedermi haha
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Kadircim bir arkadaşın seni onurlandırmış.Adamsın kesinlikle Kadir bence de .Katılıyorum .Neyse ...
Kadirin arkadaşı da Kadir gibidir bence,kendince toplumsal mesaj verme gayreti içinde değildir kesinlikle.O yüzden sorun yok.
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Orjinal yazı sahibi: canbaz
Kadircim bir arkadaşın seni onurlandırmış.Adamsın kesinlikle Kadir bence de .Katılıyorum .Neyse ...
Kadirin arkadaşı da Kadir gibidir bence,kendince toplumsal mesaj verme gayreti içinde değildir kesinlikle.O yüzden sorun yok.
Eyvallah Tolga abi,yarın akşam görüşmek üzere...
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Ben şu ekipmanları şarja takayım, yarın ekşın dolu olacak belli
Turbosuz geçerim sözü, 1.300 cc lafı felan kafamda Mazda RX8'le gelme durumumu var Tolga abi?
Yorum