Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2014 edition elegance aracımın 17 jantlarını 18 veya 19 yükseltmek istiyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2014 edition elegance aracımın 17 jantlarını 18 veya 19 yükseltmek istiyorum

bunun için yapacağım işlemler nelerdir arkadaşlar bi de bütçeme uyarsa satılık jantlarınıza talibim
    2014 Edition-Elegance 1.6TURBO 170hp Otomatik Şanzıman Start-Stop Karbon Siyahı+ Muratti Rosso Paket
    --------------------------------------------------------------------------------------Terör fakir ve güçsüzün savaşı , savaş ise zengin ve güçlünün terörüdür ..

Ynt: 2014 edition elegance aracımın 17 jantlarını 18 veya 19 yükseltmek istiyorum

Orjinal yazı sahibi: insallahignia
    bunun için yapacağım işlemler nelerdir arkadaşlar bi de bütçeme uyarsa satılık jantlarınıza talibim
    Aynı Şekilde bende düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirim ama benimki 19veya 20 olacak abi sende 19veya 20düşün yoksa küçük kaliyor arabalar maşallah dev gibi

2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof

Yorum

Ynt: 2014 edition elegance aracımın 17 jantlarını 18 veya 19 yükseltmek istiyorum

18 çok kollu cosmo jant ister misiniz?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

20 tavsiye ederim, madem değiştiriyorsunuz son nokta olsun
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

19 jantlarim satilikta arkadaslar ilan bolumunden bakabilirsiniz taksit kart imkani mevcut bir ayarlmayla

Yorum

http://s1382.photobucket.com/user/ft...=recent&page=1

Burda üç tane jant paylaştım üçü de güzel vede üçünden birini bende atacam

Yorum

İkincisinin fiyatı kaç

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                İkincisinin fiyatı kaç
                Ortalama hepsi 1500tl sadece jantlar

Yorum

İşleniyor...
                X