arkadaşlar 2010 beyaz bej döşeme 1,6 t cosmo sahibiyim yeni 2011 fiyatlarını bilmiyorum aracımın ama aracım 11000 km de flyaudio ve koltuk kafalıkları . bagaj havuzu yan sanayi karter koruma taktırdım. kapalı garajda muhafaza ediyorum aracımı çokta seviyorum ancak alıcı bi arkadaş 60,000 tl ye almak istiyor..ve inatcı almakta kararlı .. satsam ne alıcam üzerine eklemede yapmak istemiyorum ..sizce 60.000 tl kacılmayacak bir fırsatmıdır.. beyazmı bulamıyor nedendir yoksa bayide pahalımı araclar .stoktamı sıkıntılar var illada bu aracı ister aracın plakası 001 kıyamıyorum yarı siyah camlar filim li ne yapalım carşamba alıp gidecek satarız demiş bulundum... geri alamıyorumda ???
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM AMA ALICI ISRARLI SİZCE
Collapse
X
-
Ynt: SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM AMA ALICI ISRARLI SİZCE
bu paraya bu özelliklerde bir araç alamazsınız gibi görünüyor. ekleme yapılmadığı taktirde. teklifte gerçekten iyi gözüküyor. aracınızı seviyorsanız satmayın[center][center]
2010 Mercedes C 180K AMG blackline
Yorum
-
abi eğerki araçtan memnun kalmadın yada kullanıp hevesin geçmiş olsaydı çok iyi fiyat derdim. ama yine Insignia alacaksan aynı araç için 60.000'e biraz ekleme yapman lazım. onuda model yenilemeye sayarsın ama bu iş eylül-ekim aylarında olsaydı kâr bile ederdin
yanlız alacak olan kişi 60.000'e razı olduğuna göre piyasasını ve sıfır fiyatını araştırmıştır. yoksa 60.000'e bunun sıfırı yokmudur diye düşünmüştür, bence.InsigniaTEAM
Yorum
-
noter nasıl soruyo plaka kalsın mı diye anlamadım artık plaka için araçlar şehir dışına satılıp plaka boşa çıkartılıp üstüne emniyete bağış yapıp aynı plakanı yeni aldığın araca takma kolaylığı kalktı mı yani artık plaka kalsın araç gitsin denilebiliyor mu?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: avorkinoter nasıl soruyo plaka kalsın mı diye anlamadım artık plaka için araçlar şehir dışına satılıp plaka boşa çıkartılıp üstüne emniyete bağış yapıp aynı plakanı yeni aldığın araca takma kolaylığı kalktı mı yani artık plaka kalsın araç gitsin denilebiliyor mu?
bunu kısa süre uyguladılar. sonra isteğe bağlı diye değiştirmişler sanırım. yani ister değiştiriyorsun ister aynı plaka kalıyor.InsigniaTEAM
Yorum
Yorum