Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2014 İnsignia cam filmi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2014 İnsignia cam filmi

Hem ucuza mal olur, ben 50 tl'ye yaptırdım, hem de sökmek zorunda kalırsan içine oturmaz
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Yapmısken kaliteli bisey olsun diyorum ziebarttan güzel fiyat aldım Bu arada hemseriyiz abi ihihi
      2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
      NAMI DİĞER "GEMİCİK"
      '34 JU 7764'

Yorum

Benim yaptığım da bayağı kaliteli çıktı, hiç beklemiyordum açıkçası
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Şans..
          2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
          NAMI DİĞER "GEMİCİK"
          '34 JU 7764'

Yorum

Ben cosmo sipariş etitim arkalar cam 2 yan cam 1 yaptırdım arkası güneşiklerle 3 gibi olucak herhalde umarım sıkıntı çıkarmaz polisler
            2015 Insignia 1.6 170 HP AT cosmo

Yorum

Maşşallah
              NAMI DİĞER "GEMİCİK"
              '34 JU 7764'

Yorum

Hayırlı olsun güle güle kullanın...

Yorum

sıkıntı çıkmaması için kontrol noktasını gördüğünüzde dörtlülerinizi ve araç iç aydınlatmalarınızı açın. aracın içerisinde kim olduğunu yaklaşırken kontrol noktasında ki kolluk görevlisi görsün. yanına varmadan da camınızı indirinve "kolay gelsin" diye görevliden önce cümleye başlayın. bazıları vardır, kontrol noktasına gelir,camlar simsiyah,içeri ışıklandırmalar yanmıyor, hele bide kontrol noktasındaki görevli bir süre camın açılmasını bekler. içerdeki kişi yada kişilerin kim olduğunu göremezler. şüpheye kapılırlar (içerideki silahlımı, uyuşturucumu saklıyor, kendisine ateşmi edecek...vb.). işte o zaman kaçınılmaz son. araç camlarındaki film ya söktürülür yada idari yani cezai işlem uygulanır. dörtlüleri ve iç ışıkları açın, yanına varmadan camı indirin ve "kolay gelsin" diye cümleye başlayın. umut ediyorum ki %90 mutlu son ile oradan ayrılacaksınız. tecrübe ile sabittir. saygılar.

Yorum

Teşekkürler..
                    NAMI DİĞER "GEMİCİK"
                    '34 JU 7764'

Yorum

İşleniyor...
                    X