Yapmısken kaliteli bisey olsun diyorum ziebarttan güzel fiyat aldım Bu arada hemseriyiz abi ihihi
2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz NAMI DİĞER "GEMİCİK" '34 JU 7764'
2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz NAMI DİĞER "GEMİCİK" '34 JU 7764'
sıkıntı çıkmaması için kontrol noktasını gördüğünüzde dörtlülerinizi ve araç iç aydınlatmalarınızı açın. aracın içerisinde kim olduğunu yaklaşırken kontrol noktasında ki kolluk görevlisi görsün. yanına varmadan da camınızı indirinve "kolay gelsin" diye görevliden önce cümleye başlayın. bazıları vardır, kontrol noktasına gelir,camlar simsiyah,içeri ışıklandırmalar yanmıyor, hele bide kontrol noktasındaki görevli bir süre camın açılmasını bekler. içerdeki kişi yada kişilerin kim olduğunu göremezler. şüpheye kapılırlar (içerideki silahlımı, uyuşturucumu saklıyor, kendisine ateşmi edecek...vb.). işte o zaman kaçınılmaz son. araç camlarındaki film ya söktürülür yada idari yani cezai işlem uygulanır. dörtlüleri ve iç ışıkları açın, yanına varmadan camı indirin ve "kolay gelsin" diye cümleye başlayın. umut ediyorum ki %90 mutlu son ile oradan ayrılacaksınız. tecrübe ile sabittir. saygılar.
Yorum