Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ufak bi hasar..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ufak bi hasar..

Merhaba
    Geçen cumartesi günü belediyenin alakasız bir yere park etmesinler diye köşeye ufacık görünmeyen mantar şeklinde olan taşlardan koymuşlar bende kör gibi ta ordan dönerken arabayı sürttürdüm :S oradaki esnafın söylediğine göre o gün onuncu kişiymişmişim orada sürttüren, neyse çok bişey olmadı ancak sağ kapının bi kısmı boyanması gerekecek sanırım hafta sonu epey bi canımı sıktı bu olay.
    sizlere danışmak istediğim aracım kaskolu bu hasarı gidip servisdemi yaptırayım yoksa piyasada sağlam bi ustaya ücreti kendim ödeyerek mi yaptırayım.. görüşüne göre çok fazla hasar gözükmüyo bu yüzden kaskoyu pek deldirme taraftarı değilim.. ve tabi hasar kaydı 1000 lira hasar varsa kayda 3000 lira geçiyo..
    http://i.hizliresim.com/ORV0YZ.jpg
    http://i.hizliresim.com/zma38Y.jpg
    İNSİGNİA'sız

Ynt: ufak bi hasar..

Öncelikle geçmiş olsun. Uzun yıllardır bozulmamış bir indirimiz varsa (araçtan aktarmış olabilirsiniz mesela) bence kendiniz yaptırın. İndirimden edeceğiniz kara ve masraf tutarına bakın tabi ki. İndirim daha azsa kaskoyu da düşünebilirsiniz. Hesabını kendiniz yapmalısınız. Selamlar.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Baya boylu boyunca da sürtmüşsünüz ya Farkedemediniz mi sürtünce ya da hız mı vardı???
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Geçmiş Olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

hız yoktu zaten döndüğüm yer dar olduğu için geniş alamadığımdan sürttüm müzik sesi biraz yüksekti sanırım o yüzden duyamadım sadece tak tak diye bi ses geldi ozaman durdum ancak iş işten geçmiş o taş janta gelmişti

uzun yıllardır süren bi indirimim yok ilk aracım ilk kasko ancak abimin başına gelmişti 1500 liralık hasar yüzünden 600tl olan kasko 2500 olmuştu..
          İNSİGNİA'sız

Yorum

Geçmiş olsun.
            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

geçmiş olsun bence kaskoyu hiç bulaştırmayın kendiniz tahminimce 300-500 gibi bir rakama halledersiniz

Yorum

Geçmiş olsun, jantı da çiziktirmişsin birazcık. En nefret ettiğim şey bu tip ufak hasarlar, büyük olsa gözünü kapatır yaptırırsın da böyle durumlarda insan boyatmak istemiyor.
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun...

Yorum

Ah o mantarlar ah o mantarlar arabalara gereksiz zarar veriyo keske artik sunlarin tumunu kaldirip yerine duzgun plastik koni veya yine mantar tarzi seyler gelse. Bu arada cok gecmis olsun ne yazik ki can sikici bi durum bencede iyi bir ustaya yaptirmaniz daha karli olur.

Yorum

Kaskoyu niye yapıyorsunuz o zaman? çalınma yada perte ayırmak için mi? Çekin fotoğrafları yaptırın kaskonuzdan. İki kapınızda da çektirme ve lokal olacak. belki de fark olmasın diye tamamen boyayacaklar. Beyaz olduğu için kurtarabilirsiniz lokal ile. En fazla da 600-1000 TL arası tutabilir.Neden cebinizden veresiniz? Kaskonun yıllık maaliyeti neredeyse bu.
                      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                        Kaskoyu niye yapıyorsunuz o zaman? çalınma yada perte ayırmak için mi? Çekin fotoğrafları yaptırın kaskonuzdan. İki kapınızda da çektirme ve lokal olacak. belki de fark olmasın diye tamamen boyayacaklar. Beyaz olduğu için kurtarabilirsiniz lokal ile. En fazla da 600-1000 TL arası tutabilir.Neden cebinizden veresiniz? Kaskonun yıllık maaliyeti neredeyse bu.
                        Gelecek primin yükseltilmesinden endişe ediyor sanırım, o yüzden ısrar edemiyorum. Ben de tavsiye ettim ama haklılık payı var. Sigorta şirketleri çok fena... Hasarsız geçen yıl için %10 indirimi zor yaparlar ama hasar anında %300 zam yaparlar. Onlar da yollarını böyle bulmuşlar.

Yorum

Endişe etmek değil de hesap yapıyorum bana en uygun hangisi olur diye. kasko yapıyoruz çünkü altından kalkamayacağımız bi durum için kendimizi güvence altına alıyoruz. Şimdi ben bunu kaskodan yaptırırsam 600 - 1000 tl kar edicem ama seneye 1300 olan kasko 2500 olacak belkide. ayrıca hasar kaydında 3000 tl den aşağı yazacağını sanmıyorum satmak istediğimde adama sadece kapı çizikten dolayı boyalı desem 3000 TL ye ne kapısı ne çiziği derler yani.
                          İNSİGNİA'sız

Yorum

Böyle ufak hasarlar için değil bence kasko, Arabanın ön taraf haşat olur, işte o zaman kaskom iyiki var dersiniz, maalesef böyle sistem

Yorum

Geçmiş olsun.
                              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İşleniyor...
                              X