Selamın aleyküm arkadaşlar 4 gun önce 2012 edition 2.0 cdti aldım bugün yol bilgisayarını sifirladim ve yaklaşık 50 km. yol yaptım (bunun hemen hemen tamamı sıkışık trafikteydi) ve 13 lt yakit ortalaması gösteriyor bana baya fazla geldi benim araç 56.000 kmde motor acma ferdimde yok sizce normalmidir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia şaşırttı
Collapse
X
-
Ynt: insignia şaşırttı
Orjinal yazı sahibi: serkan cengizSelamın aleyküm arkadaşlar 4 gun önce 2012 edition 2.0 cdti aldım bugün yol bilgisayarını sifirladim ve yaklaşık 50 km. yol yaptım (bunun hemen hemen tamamı sıkışık trafikteydi) ve 13 lt yakit ortalaması gösteriyor bana baya fazla geldi benim araç 56.000 kmde motor acma ferdimde yok sizce normalmidir?2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: serkan cengizSelamın aleyküm arkadaşlar 4 gun önce 2012 edition 2.0 cdti aldım bugün yol bilgisayarını sifirladim ve yaklaşık 50 km. yol yaptım (bunun hemen hemen tamamı sıkışık trafikteydi) ve 13 lt yakit ortalaması gösteriyor bana baya fazla geldi benim araç 56.000 kmde motor acma ferdimde yok sizce normalmidir?
Yorum
-
Hani daha önce yorumları okuduğumda 8.5 ortalamadan bahsettiklerini biliyorum. Tabi bbu kadar düşük beklemiyorum ama bu rakam fazla geldi, neyse dediginiz gibi arabanın huyunu suyunu yam kavrayip bir depo devirmekte fayda var ama içimi rahatlattiniz sağolunŞekil peşinde koşma üzülürsün, Sen yaradana KUL olda millet şekil görsün
Yorum
-
50 km de ortalama ölçülürmü hiç ? uzun yol olsa hadi neyse diyeceğim. Bazı araçlar ilk 50 -80 km uzun yolda ortalama oturabiliyor. Yani 10 bin gitseniz bile ortalama aralıkları yakın.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Siz dizel aldığınıza emin misiniz? muhaha
Şaka bir yana arabaya alışıncaya kadar pek yakıt düşünmeyin. Önce sizin kullanımınızın bir standardı oluşsun.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Kullanımla alakalı bir durum bence, yaklasik 46 litre yakıt aldım 563 km yol gittim karma kullanımda. 7 bin küsür km yol ortalamasindaki yakıt gösterge 8.7 gösteriyor. Bu arada aracım benzinli. Sizin araç dizel ve 13 lt/100 çok fazla gibime geldi 50 km biraz şaşırtıcı veri verebilir gibi. Sınırları bir depo bitirin bence.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serkan cengizInsallah bahsettiğiniz rakamlara iner bugün florya- bakırköy arasinda yol acikti ve agresif kullanimla geldigimde 9 lt gosteriyordu moralim düzeldi34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serkan cengizPeki bizim dizellere yakıt olarak hangi firmayı tavsiye edersiniz2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum