Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia şaşırttı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia şaşırttı

Selamın aleyküm arkadaşlar 4 gun önce 2012 edition 2.0 cdti aldım bugün yol bilgisayarını sifirladim ve yaklaşık 50 km. yol yaptım (bunun hemen hemen tamamı sıkışık trafikteydi) ve 13 lt yakit ortalaması gösteriyor bana baya fazla geldi benim araç 56.000 kmde motor acma ferdimde yok sizce normalmidir?
    Şekil peşinde koşma üzülürsün, Sen yaradana KUL olda millet şekil görsün

Ynt: insignia şaşırttı

Kendinizi tanışma bölümünden tanıtırmısınız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serkan cengiz
      Selamın aleyküm arkadaşlar 4 gun önce 2012 edition 2.0 cdti aldım bugün yol bilgisayarını sifirladim ve yaklaşık 50 km. yol yaptım (bunun hemen hemen tamamı sıkışık trafikteydi) ve 13 lt yakit ortalaması gösteriyor bana baya fazla geldi benim araç 56.000 kmde motor acma ferdimde yok sizce normalmidir?
      Normalin tam üst sınırında diyebiliriz. Hele bir otomatikse ki öyled sanırım... Ben 10,5 ile 13 arasında normal karşılıyorum. Servis zamanı yaklaştığında, sert kullanımda, aşırı yoğun trafikte ve yaz aylarında klima nedeniyle artar. Sakin ve az trafikte 11 gibi bir seviyeye inmezse o zaman endişelenebilirsiniz. Bu arada 50km yakın sarfiyatı analizi için çok uygun bir kullanım değil, bir depoyu devirin bence.
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
        Normalin tam üst sınırında diyebiliriz. Hele bir otomatikse ki öyled sanırım... Ben 10,5 ile 13 arasında normal karşılıyorum. Servis zamanı yaklaştığında, sert kullanımda, aşırı yoğun trafikte ve yaz aylarında klima nedeniyle artar. Sakin ve az trafikte 11 gibi bir seviyeye inmezse o zaman endişelenebilirsiniz. Bu arada 50km yakın sarfiyatı analizi için çok uygun bir kullanım değil, bir depoyu devirin bence.
        Aynen 50km çok kısa bir yol sağlıklı ölçemezsiniz

Yorum

Hani daha önce yorumları okuduğumda 8.5 ortalamadan bahsettiklerini biliyorum. Tabi bbu kadar düşük beklemiyorum ama bu rakam fazla geldi, neyse dediginiz gibi arabanın huyunu suyunu yam kavrayip bir depo devirmekte fayda var ama içimi rahatlattiniz sağolun

Yorum

50 km de ortalama ölçülürmü hiç ? uzun yol olsa hadi neyse diyeceğim. Bazı araçlar ilk 50 -80 km uzun yolda ortalama oturabiliyor. Yani 10 bin gitseniz bile ortalama aralıkları yakın.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Siz dizel aldığınıza emin misiniz? muhaha

Şaka bir yana arabaya alışıncaya kadar pek yakıt düşünmeyin. Önce sizin kullanımınızın bir standardı oluşsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Aracın gaz tepkilerine alıştıktan sonra ortalamanız 8 litre civarına inecektir. Şehiriçi 7.5, şehirler arası 6.2 -6.7 civarında geziyor ortalama tüketimim.

Yorum

Kullanımla alakalı bir durum bence, yaklasik 46 litre yakıt aldım 563 km yol gittim karma kullanımda. 7 bin küsür km yol ortalamasindaki yakıt gösterge 8.7 gösteriyor. Bu arada aracım benzinli. Sizin araç dizel ve 13 lt/100 çok fazla gibime geldi 50 km biraz şaşırtıcı veri verebilir gibi. Sınırları bir depo bitirin bence.

Yorum

İstanbul,un yoğun trafiğinde Astra 1.4 T ile 14 lt yaktığımı bilirim..

Yorum

Insallah bahsettiğiniz rakamlara iner bugün florya- bakırköy arasinda yol acikti ve agresif kullanimla geldigimde 9 lt gosteriyordu moralim düzeldi

Yorum

Insallah bahsettiğiniz rakamlara iner bugün florya- bakırköy arasinda yol acikti ve agresif kullanimla geldigimde 9 lt gosteriyordu moralim düzeldi
                        İnsignia hızı seviyor. Hız arttıkça yakıt ta düşüyor. Araca alıştıktan sonra istediğiniz değerlere çekersiniz.
                        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

yolun şekli .durup kalkmalar ,vites değiştirmedeki devir 'inde yakıtı etiklediğini göz ardı etmemekle birlikte bence yakıt ölçümünün en az 100 km olması kanısındayım

Yorum

Peki bizim dizellere yakıt olarak hangi firmayı tavsiye edersiniz

Yorum

Peki bizim dizellere yakıt olarak hangi firmayı tavsiye edersiniz
                              Opet, yıllardır üst üste ödüller alıyor ve benim gördüğüm her istasyonda yüksek bir kalite standardı var.
                              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                              X