Duyuru

Collapse
No announcement yet.

oto koltuğu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• oto koltuğu

selam arkadaşlar
    2012 mod. 130luk insignia kullanıyorum oto koltuğu alıcam tavsiyeleriniz nedir?
    koala marka iyimidir?

Ynt: oto koltuğu

Alacağınız koltuk sabit olmasın, sırt kısmı ayarlı olanlardan alın yoksa uzun yolda çocuk için sıkıntılı oluyor bayağı.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Heyner de iyidir.
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

http://www.hepsiburada.com/liste/bol...oryId=23021016
        Ben bunu kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.3 kademe arkaya doğru yatıyor.Uzun yolda bu çok önemli...

Yorum

Isofix olmasına bence dikkat edin. Sadece kemerle bağlananlara hiç güvenmiyorum. Isofix artı çapa olursa arkaya da tutturursunuz, inanılmaz sağlam olur. İleride emniyet kemerini de doğrudan çocuğunuza bağlayabilme şansınız oluyor. Çünkü büyüyünce koltuk kemeri küçük gelmeye başlıyor.
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

teşekkür ederim arkadaşlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
              Heyner de iyidir.
              Alman malı güzel bir çocuk koltuğu, isofix olanı da var; tavsiye edilir

Yorum

koala marka nasıldır?

Yorum

Ben be safe geriye bakan tipten aldım.
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Beklentiniz yüksekse söyle bir ürün var, 360 derece dönebiliyor, bolca ödül falan almış:

http://www.hepsiburada.com/liste/bri...oryId=23021016
                    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Şu video önemli bence, belli bir yaşa (3-4) ya da boy ve kiloya kadar çocukları mutlaka arkaya bakan koltuklarda oturtmak gerekiyor :

http://youtu.be/3YF34gzwiaQ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                        Şu video önemli bence, belli bir yaşa (3-4) ya da boy ve kiloya kadar çocukları mutlaka arkaya bakan koltuklarda oturtmak gerekiyor :

http://youtu.be/3YF34gzwiaQ
                        +1111111

Yorum

Arkadaşlar merhaba. Kızım şu anda 4 aylık, kraft twist rlx'in pusetini arabaya sabitleyerek kullanmaktayız. İlk 4 ayda 2 kez Aydından Antalya'ya, sayısız kez İzmire gittik. Ancak son zamanlarda puset içinde kızım sıkılmakta. Muhtemelen pusetle temas eden kısımların terlemesinden kaynaklanıyor huzursuzluğu. Araçta klima otomatik modda 24 derecede çalışıyor sürekli, arka havalandırma çıkışları da hep açık oluyor. Pusetle bebek arasında ince havlu-bez koyduk, yine de terleme olmakta. Bunun önüne nasıl geçebiliriz?
                          Bir de hb'da cybex pallas-m 999 TL, axess'e 100 tl chip para veriyor. Beğendiğimiz pembe rengi de var, fiyatların artacağını göz önüne alıp satın alayım mı? başka koltuk önerir misiniz?

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
                          2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mccoffeer
                            Arkadaşlar merhaba. Kızım şu anda 4 aylık, kraft twist rlx'in pusetini arabaya sabitleyerek kullanmaktayız. İlk 4 ayda 2 kez Aydından Antalya'ya, sayısız kez İzmire gittik. Ancak son zamanlarda puset içinde kızım sıkılmakta. Muhtemelen pusetle temas eden kısımların terlemesinden kaynaklanıyor huzursuzluğu. Araçta klima otomatik modda 24 derecede çalışıyor sürekli, arka havalandırma çıkışları da hep açık oluyor. Pusetle bebek arasında ince havlu-bez koyduk, yine de terleme olmakta. Bunun önüne nasıl geçebiliriz?
                            Bir de hb'da cybex pallas-m 999 TL, axess'e 100 tl chip para veriyor. Beğendiğimiz pembe rengi de var, fiyatların artacağını göz önüne alıp satın alayım mı? başka koltuk önerir misiniz?
                            Aynı sıkıntıyı birebir ben de yaşıyorum hatta benim oğlum da 4 aylık.Siz koltuğu alıp kullandınız mı?Tavsiye edermisiniz? Bir de koltuk için pamuk kılıflar varmış terletmemesi için onu da deneyeceğim.
                            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                            2.0 CDTI
                            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Pusetin içine orjinal Medkal kuzu kürkü kullanın sorun çözülsün.

geçmişte konuşulmuştu

http://www.insigniateam.com/forum/in...15687#msg15687

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X