Arkadaşlar merhaba. Kızım şu anda 4 aylık, kraft twist rlx'in pusetini arabaya sabitleyerek kullanmaktayız. İlk 4 ayda 2 kez Aydından Antalya'ya, sayısız kez İzmire gittik. Ancak son zamanlarda puset içinde kızım sıkılmakta. Muhtemelen pusetle temas eden kısımların terlemesinden kaynaklanıyor huzursuzluğu. Araçta klima otomatik modda 24 derecede çalışıyor sürekli, arka havalandırma çıkışları da hep açık oluyor. Pusetle bebek arasında ince havlu-bez koyduk, yine de terleme olmakta. Bunun önüne nasıl geçebiliriz?
Bir de hb'da cybex pallas-m 999 TL, axess'e 100 tl chip para veriyor. Beğendiğimiz pembe rengi de var, fiyatların artacağını göz önüne alıp satın alayım mı? başka koltuk önerir misiniz?
Aynı sıkıntıyı birebir ben de yaşıyorum hatta benim oğlum da 4 aylık.Siz koltuğu alıp kullandınız mı?Tavsiye edermisiniz? Bir de koltuk için pamuk kılıflar varmış terletmemesi için onu da deneyeceğim.
Koltuğu henüz almadım, ancak cybex hem euroncap skoru iyi, hem de adac kirlenme ve kullanma testlerinden iyi puanlar almışlar. Herkez britax-römeri öneriyor ancak bir fizik tedavi hekimi olarak ergonomisini pek iyi bulmadım.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi 2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum