Perşembe günü İstanbul'dan saat 13 00 gibi çıktım.. rahat birr kullanışlaönce Hendekteki arkadaşıma uğradım bayramlaştım oradan beraber Cumayerindeki arkadaşımıza geçtik..yanımda bir arkadaşım daha vardı Gece cumayerinde kaldım . cuma günü Ankaraya yola doğru koyulduk.. Fatih arkadaşımı aradığımda azbir miktar önümde olduğunu ifade etti bir ziyaret ettim Uçarın yerinde..oradan ayrıldık ve yine laylom giderek Ankara'ya vardım..cumartesai akşam Ankaradan çıktım saat 19 00 gibi dönüş yolculuğuna başladım..boluya kadar yol iyi boluda ufak ufak trafik başladı..adapazari izmit arasında trafik başladı... ben doğu tarafından izmit girişinden otobanı terk ettim.. ışıklar olmasaydı daha güzel olacaktı ama yinede otobana göre daha iyiydi trafik bazen ara sokaklara girerek ışıklardan kurtardım yolda biryerde şerit teke düşüyordu.. orada biraz vakit kaybettim. yolculuk izmitten eski yoldan gelerek zaman olarak 5 saat sürdü 1 saat molayla istanbula toplam 6 saat sürdü.....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbula Bayram Dönüşü (Ankara'dan)
Collapse
X
-
Ynt: İstanbula Bayram Dönüşü (Ankara'dan)
Orjinal yazı sahibi: cagri5 saatte Ank-İst arası normal zaten. hatta 120'den hızlı gitmişsin abi sanırım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
hoşbuldum.. şunu bir daha anladımki.. yollar bizim sürücülere yetmiyor.. yolun solunu kapamış arkadan geleni dinlemiyorlar hızlımı gelmiş yavaşmı gelmiş umrunda değil sağdaki şeritteki araçla aynı süratte ve yol vermeme inadı yüzünden trafik artıyor .............. bence bütün sıkıntı bu...!!!2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri5 saatte Ank-İst arası normal zaten. hatta 120'den hızlı gitmişsin abi sanırım2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: cagri5 saatte Ank-İst arası normal zaten. hatta 120'den hızlı gitmişsin abi sanırım2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Mini buluşmayı ben anlatayım o zaman;
Dolma bahçede yine buluşuldu bu sefer Çiçeği burnunda damatımız ve gelinimiz vardı Gökhan ve meslektaşı ,Toltun ve Site yönetiminden geçte olsa ben katıldım yine keyifli ve sıcak sohbetler altında boğazın keskin havasına meydan okurcasına gece yarısına kadar oturuldu
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXMini buluşmayı ben anlatayım o zaman;
Dolma bahçede yine buluşuldu bu sefer Çiçeği burnunda damatımız ve gelinimiz vardı Gökhan ve meslektaşı ,Toltun ve Site yönetiminden geçte olsa ben katıldım yine keyifli ve sıcak sohbetler altında boğazın keskin havasına meydan okurcasına gece yarısına kadar oturuldu
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
Yorum