Araba alıcam param yetişmedi, her team üyesi 50 şer lira gönderiversin, konu başlığına uygun başlıyim dedim ) Çok değerli insigteam üyeleri, bugün bir araç baktım 66 bin km de 2010 1,6 t cosmo sunroof var, araç temiz gibi görünüyor, aracın şoför koltuğunun sol direğinde yani aracı kullanırken sol elinizi kaldırdığınızda değebileceğiniz direk, sigara yanığı var, aracın içi bej olduğu için pek hoş durmuyor, bunu değiştirebilirmiyim ? ilk defa insignia kullandım, 2014 toyota corolla ile 300 km gittikten sonra araca bindim, aracın direksiyonu biraz ağır geldi, lastiklerdendir deyip devam ettim ve 140 km ye geldiğimde aracın direksiyonu titremeye başladı, araç sahibi hacı, iyi bi amca ama o kullanmamış askerdeki oğlu var o kullanmış, amca araç hakkında çok bilgi sahibi deil. Aracın 60 bin km bakımları 750 tl verilerek dışarıda yaptırılmış. Filtreler, yağ, baskı balata değişmiş bildiğim kadarıyla. Rot balans yaptırılmamış, burdada bir çok yazı okudum bu konu hakkında, amcayı aradım dedim böyle böyle direksiyonu yaptırırsınız, amcada olum 1500-2000 tl gibi bir masraf çıkarsa benim durumum yok dedi bende öyle bir masrafı benimde kaldıramıycağımı söyledim. Salı sabahı eskişehir opel servisine gidicem, expertiz yaptırıp, bi sıkıntısı var mı öğrenicem. Sizce aracın direksiyonu böyle bir maliyet çıkarır mı ? lastikler yeni sayılır ve forumda eskişehir opelde yardımcı olabilecek forum üyesi varmı ? Aracın başka neresine baktırıyim, deneyim ve bilginize dayanaraktan yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yardımlarınıza ihtiyacım var
Collapse
X
-
Ynt: Yardımlarınıza ihtiyacım var
Kasko varsa şirketin anlaşmalı olduğu firma ile mini onarım kapsamında sigara yanığını yaptırabilirsiniz. Direksiyonu biraz ağır dediğiniz gibi, bir arızadan dolayı olacağını sanmıyorum. Rot-balans yaptırılmamış dediniz, titreme bu yüzden olabilir.
150 sonrası benim araçta da oluyordu titreme, balans ile düzeldi. Yinede güvenilir yerde aracın genel kontrolünü yaptırmanız sizin içinizi rahatlatacaktır.
Tramer den hasar geçmişini, servis kayıtlarından kilometre, bakım vb şeylerin kontrolunude yapabilirsiniz.
Hayırlısı olsun.
Yorum