Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tampon onarımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Tampon onarımı

Selamün aleyküm arkadaşlar;

Bende 2010 model siyah cosmo versiyonu aracım var aracımı seviyorum,fakat başıma afedersiniz ama pişmiş tavuğun başına gelmiyecek olay geldi aracı hafif eyimli yerde park ettim el frenine bastım sandım basmamışım araç dönüp baktığımda harekete geçmiş peşinden koştum yetiştim ama geç kaldım trafik levhasına çarptı ve durdu tabi ön tamponun kenarı hafif hasar gördü boyası kazındı diceğim şuki tamponlara bakım tamirat yapılabiliyormu değişimi bence gereksiz tırnakları kırılmadı şayet tamiratı yapılmıyorsa kaskodan yaptıracam bilen biri varsa yorum yapıp bilgilendirebilirmi görünüş çirkin görünüyor araç tank gibi fakat ona buna dert anlatıp duruyom.

sevgi ve saygılarımla kalın sağlıcakla.
    En büyük türk ATATÜRK.Ne mutlu TÜRKÜM diyene..!!!

Ynt: Tampon onarımı

Bulundugunuz sehirdeki oto king e gidin mini hasar kapsamına giriyorsa kaskoyu delmeden yaparlar.. Mini hasar kapsamına girmiyorsa yinede kaskoyu delmeden tamiratını istediginiz kaportacıda yaptırın.. fotograf olsa daha net birsey söylerdim ama fazla bir ücreti olmaz..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ynt: Tampon onarımı

Mal opel diğer markalardaki gibi otomatik el freni yapsaydı başınıza böyle saçma bir olay gelmezdi.
      benim de başıma benzer bir olay gelmişti, 1994 model sıfır opel vectra ile. Onların arka frenleri diskti ve el frenini ne kadar iyi çekersen çek iyi tutmazdı. Birgün arkadaşa dergi vermeye apartmanlarına çıktım, arabayı çalışır halde ve el freni çekili halde bırakarak, merdivenlerden inerken merdiven kovasındaki pencerelerden bir gördüm araba gidiyor, 3-5 basamak indi zor yetiştim. Sahibinin peşinden koşan köpek gibi arkamdan gelmeye kalkmıştı araba.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
      X