Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce hangisi? Sport tourer mı c180 mi yeni passat mı ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sizce hangisi? Sport tourer mı c180 mi yeni passat mı ?

Orjinal yazı sahibi: VDT
    zevkler ve renkler tartışılmaz bu araç bukadar çok satıldığına mercedes için çok yüksek bir satış kapasitesine ulaştığına göre fiyat donanım kalite üçlüsü bakımından oldukça avantajlı ve mantıklı bir araç olduğunu gösterir. bunuda bütün türkiye tastikledi zaten.
    abi satış rakamı nasıl fiyat-kalite-donanım avantajını gösterebilir ki? Avensis çok mu kötü araba satış rakamları yerlerde sürünüyor. birkaç ay önce kampanya yaptılarda adam gibi satmaya başladı.
    Türkiye'de Mercedes'in sadece yıldızına bile para verenler var. Mercedes için D segmenti=Opel için B segmenti gibi birşey. C serisi firma için o kadar ahım şahım birşey değilki. geçmişten beri Mercedes C serisi markanın en kötü araçlarından biri bence. A-B-R serileri Mercedes için gereksiz, C serisi de ucuza yıldız sahibi olmak isteyenler için üretiliyor bence. Mercedes'in farkı E segmentinde.

Audi'yide en azından doğuştan dolayı pek sevmem ama reklamında bahsedildiği kadar var;

Mercedes'in Türkiye'deki yeri farklı.

C serisinin deri döşeme kalitesi, elektroniği Insignia'dan iyidir lafım yok ama C180'de o kadar ahım şahım bir araç değilki. Insignia'nın donanımla göz boyadığı kadar C180'de logoyla göz boyuyor. şahsen C180 alıpta Mercedes'e biniyorum demem. diğer Mercedes'lere ayıp olur.
    InsigniaTEAM

Yorum

Insignia 1.6 Edition'dan C180 AMG'ye geçmen de Insignia'ya yanlış açıdan bakmana sebep oluyor bence
      InsigniaTEAM

Yorum

passatın 10 tane opsyonlu modeli var ayrıca 2.el piyasası çok canlı parça bulmna kolaylığı var insignianın parçasını ben 1.5 ay bekledim. piyasası yok insignianın bunu kabul etmek lazım insanlarda bu araçtan çekiniyor. opelde fiyat ile müsteri çekiyor.
        [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

bence senle biraz dolaşalım ondan sonra karar ver mercedes olup olmadığına avensis dediğin arabanın satılması mücize zaten irenç bi kasa ucuk fiyatlarla çok alternatifi var mercedes yeni c serisi ise buzamana kadar c serisinin satış zararını amorti etti orası kesin. ben sahsen bmw mercedesten daha çok severim ama bu araç daha mantıklı ve spor geldi. yıldızı için mercedes almak fln bunlar boş laflar bence bu kelimeleri konuşmayalım
          [center][center]      

Yorum

İnsiqnia henüz 2 yaşında ama birde böyle düşün daha servisler bile yeni yeni tanıyor arabaları. ama passat yıllardır bu piyasada var.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bende onu dedim zaten insignia bu rakamla ancak piyasada yer bulabilir
              [center][center]      

Yorum

Bana göre c180 için en büyük handikap performansı.Daha iyi performansa sahip olsa tercihim c180den yana olurdu fakat bu konuda tatmin etmiyo ne yazıkki.İnsigniaya gelecek olursak gerek tasarım gerek performans açısından başarılı ama otomatik şanzımana sahip olmaması ve 2-3 senelik süreçte meydana gelecek değer kaybı da insignianın eksilerinden.Belki burda karşılaştırmaya dahil edilmemiş ama düşük kmli 2. el 320d'lere de bi bakın derim.2 senedir kullanıyoruz ve özellikle performans ve tüketim açısından gayet memnunuz.Passat ise bence en sonda gelir bu karşılaştırmada...

Yorum

Beyler bence bu muhabbet artık gereksiz bir hal aldı.Kim ne isterse alabilir,kim hangi arabayla mutluysa ona binsin daha fazla uzatmanın anlamı yok.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                  17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                  35GB5825  A Rh+

Yorum

bence senle biraz dolaşalım ondan sonra karar ver mercedes olup olmadığına avensis dediğin arabanın satılması mücize zaten irenç bi kasa ucuk fiyatlarla çok alternatifi var mercedes yeni c serisi ise buzamana kadar c serisinin satış zararını amorti etti orası kesin. ben sahsen bmw mercedesten daha çok severim ama bu araç daha mantıklı ve spor geldi. yıldızı için mercedes almak fln bunlar boş laflar bence bu kelimeleri konuşmayalım
                    ben senin Mercedes almanın sebebi yıldızı demedimki, satış rakamlarının bu denli yüksek olmasında bu sebebin payı büyük dedim. herkesin otomobil tercihinin sebebi farklıdır.
                    yıldızı için Mercedes almak bence boş laf değil, Opel-VW gibi araçlara 70-80.000 fiyat duyunca bu paraya MB-BMW alırım diyen tonlarca insan var. harbiden de gidip o fiyattaki sıfır Opel yerine 2.el yada baz donanımla sıfır MB alanlar var. adı Mercedes'e biniyor oluyor. bu kişilerin tercih sebebi başka, diğer insanların tercih sebebi başka. 70.000 liraya aracım full olsun, performanslı olsun, tasarımı güzel olsun diyen de gidip boş Mercedes almaz. (sıfır araçlardan bahsediyorum, en boş c180k 38.000€)

Sıfır Insignia fiyatına adam gibi c180 ancak 2.el alınabilir, oda ayrı bir tercih meselesi, 1 defa 2.el araba aldık tövbe ettim, Allah herkese sıfır araba alacak güç versin.

ayrıca BMW 316-320 yada MB C180k satın alanların eski araçlarını araştırmak bile bu kesim hakkında yeterli bilgiyi verir bize geçmişten beri Mercedes kullananların zaruri durumlar haricinde C180 tercih edeceğini hiç sanmıyorum, en azından c220 alır yada E serisine geçer. bence.

bu arada konu sahibi için yazıyorum, Passat alırsanız arabaya bakan çevreniz tarafından "bu ne bu, Polo'mu?" durumlarına maruz kalabilirsiniz
                    InsigniaTEAM

Yorum

80 bin liram ve üzeri bütcem varsa bmw-mercedes-audi üçlüsünden birini tercih ederim tabiki toplumun %90 nıda bunu yapar.

%10luk kesin bu paralara opel toyota alfa romeo alırsa bunu bilemem . 2el araçlarda da 10.000km altında tercih edersen üzülmessin paranda cebinde kalarak jelatinleri üzerinde araca binersin. plaka derdin yoksa
                      [center][center]      

Yorum

Şahsen benim 80.000 liram olsa binek araçlar içinde tekrar 2.0T Insignia alırım Diğer markaların araçları hakkındada aklımda en ufak bir tereddüt bile kalmaz acaba şunumu alsaydık diye. Çünkü ben eminimki diğer araçlar bana Insignianın verdiği yenilikleri veremeyecek. Performans konusuna girmiyorum bile ...

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Arkadaslar, tamam hepimizin opeli var ama sonuçta bu da insan yapımı bir araç. Bizimkisi en iyisi , digerleri kötü diye birsey yok. Mesela passati adam yerine koymuyoruz, birde passatcilara sorun bakalım size neler anlatacaklar. Her araç kendine bir yerden tutunacak dal arıyor. Biri fiyatiyla, biri donanimiyla, biri prestijiniz... Sonuçta son kararı bizim bütçemiz, zevkimiz ve ihtiyaclarımız belirler... Bence fikirlerimizi belirtirken digerlerini kotulemeden yapmalıyız. Saygılar...

Yorum

80 bin liram ve üzeri bütcem varsa bmw-mercedes-audi üçlüsünden birini tercih ederim tabiki toplumun %90 nıda bunu yapar.

%10luk kesin bu paralara opel toyota alfa romeo alırsa bunu bilemem . 2el araçlarda da 10.000km altında tercih edersen üzülmessin paranda cebinde kalarak jelatinleri üzerinde araca binersin. plaka derdin yoksa
                            evet bizim milletimizin %90'ı öyle yapar, memlekette gerçekten otomobil tutkusu olan insanların sayısı ortada ne de olsa. Mercedes'e biniyormu, biniyor, o kadar (yinede %90 çok çok iyimser bir oran, %60-70 olabilir)
                            2.el aracın çıkaracağı sorunlardan dolayı öyle bir cümle kurmadım,
                            istediğin arabayı aramak, yakın çevrede bulmak, olmazsa başka illere bakmak, araba temiz mi değilmi incelemek vsvs. herşey ayrı dert. hemde 10.000 km'de neden satılığa çıkmış, bu bile ayrı bir mesele. belki sorunu var hiçbirşeyini bilemezsin.

dayıma Toyota bayisinden yanlış aracı vermişler, aynı özellikte 2 Avensis'ten belgelerde şasi no.su vs. yazan değil diğerini teslim etmişler. bu arada diğer araçta satılmış. durumu farkettiklerinde araçları değiştirmek için geri çağırdılar, dayım 1000 km'deki gül gibi baktığı arabayı teslim etti, diğer kişinin 3000 km dağ bayır gezdiği, pislikten yüzüne bakılmayacak arabayı geri aldı. hatalarından dolayı indirim yaptılar o ayrı konu ama sonuçta 3.000 km'de bile bunun gibi arabayı yıpratmak mümkün. sıfır ile 2.el araç ayrı dünya.
                            80.000lik sıfır Insignia ile 2.el C180 karşılaştırmak için önceliğin otomobil zevkinde değil parasal mantıkta olması lazım. mantığa değil zevkine bakan insan çin malı araca 50.000 tl bile verir
                            InsigniaTEAM

Yorum

araba seçiminin butçe ile doğru orantılı oldugunu unutmamak gerek. ben VDT ye katılıyorum kesinlikle.Mercedes her zaman farklıdır.40-45 bin euro buçtem olsa bende c180 derdim kalite ve konfor açısından mercedes 1 adım önde.bence insignia dizayn+performans ile fiyat butunleşince 1 numara oluyor.33 bin euro verip çıplak 3.16 almaktansa 180 hp insigaya binmek daha cazip.sıfır A4 veya c180 30 bin euro olsaydı hangımız ınsıgnıa yı tercih ederdi diye sormak gerek.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SaMiL_N
                                sıfır A4 veya c180 30 bin euro olsaydı hangımız ınsıgnıa yı tercih ederdi diye sormak gerek.
                                ben
                                30.000€ karşılığında ne verdiğine bakmak lazım. 38.000€'Luk baz c180'in verdiği en büyük şey ismi zaten.
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X