Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce hangisi? Sport tourer mı c180 mi yeni passat mı ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sizce hangisi? Sport tourer mı c180 mi yeni passat mı ?

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
    Orjinal yazı sahibi: ant1trust
    Flexride yazmışsın peki bi mercedesin süspansiyon sistemi ile bi opel'in süspansiyon sistemleri aynımıdır?Bana göre Flexride olsa bile kesinlikle aynı değildir mercedes'le kıyaslamam bile..

Panaromic cam tavan mercedes'te varmı? var..

İnfinity yazmışsınız ben o ses sistemini opsiyon olarak yazmam verdiğin paraya değmez bile..Kaldı ki C serisinin ses sistemi infinity den yine üstün..

Navigasyon yazmışsınız onun da hali ortalarda zaten..sadece görselliği var..

Bej döşeme yazmışsınız (deri mi ergo mu anlamadım) sen C serisinle bi uzun yola çık bakıyım evindeki oturma odasından farkını anlayabilecekmisin..

Ha bu arada o arabanın ömrünü yazdığın opsiyonlar belirlemez.Mercedes 20 sene sonrada mercedestir 30 sene sonrada..Sağlamlığı ve insana verdiği güven yeter geçin opsiyonları..
    Bu arada satarken ki değer kaybını da unutmayın..

1.si bu özellikleri ben istemiyorum alıntı yaptım sadece. bu arabalar için yorum yapılmasını istemiş arkadaşımız. benim için istememiş.

İnsiqnia nın donanımını c 180 e al bakayım ne kadar para vereceksin. paran varsa alırsın zaten o kadar parayı verecek imkanın varsa zaten satarken edeceğin zararı çokda düşünmezsin

donanımların teker teker kıyaslanmasına qerek yok sonuç olarak sorduğun soruya cvp ortada zaten, İnsiqnia bu opsiyonlarla C 180 den daha donanımlı ve fiyat olarakta c 180 in de donanımlısına qöre çok çok daha uyqun bir araba. üstelik çokta qüçlü. bir diğer konu, burada İnsiqnia nın opsiyonlarına bakıpta karalama veya qeçmişte bazı arkadaşların araçlarından ettiği şikayetere bakarak değerlendirme yapmıyoruz. navşqasyon şu an için yetersiz olabilir ama Fatih abi onunda müjdesini verdi, yakında iyi bir qüncelleme qelecek inşallah. evet c 180 in koltuklarının ne kadar rahat olduğunu sen test etmişsin zaten ama İnsiqnia nın erqonomik koltuklarını sanırım biraz fazla küçümsemişsin süspansiyon sistemini c 180 e yolculuk yaptığın için İnsiqnia yı yine hafife alıyorsun ve nyarqılı davranıyosun, filexi de 3 farklı seçenek var ama c 180 de standart. bence o kadar da küçümseme.
    ha bu arada, evet dediğin qibi, istenilen opsiyonlar aracın ömrünü tabiki de uzatmaz sonuçta opsiyonlar biraz rahatlık biraz qörsellik biraz da konfor ve zevk içindir. ister alını ister alınmaz adı üstünde opsiyon. 10 15 sene öncesinin vectra astra omeqa vs. opsiyonlu veya opsiyonsuz, sağlam değil mi hala, dağılmış mı da İnsiqnia sağlam olmuyo veya olmayacak? değer kaybına qelince, c 180 de alındığı fiyat qibi satılmayacak İnsiqnia da. birisi piyasada senelerdir var diğeri henüz 2. senesi. bunu zaman qösterecek. şu an için piyasa durqun olabilir. zarar ettireceği anlamına qelmez. hem c 180 de baya bi değer kaybediyo 55 bin euro ya alıyosun 45-46 bin euroya satıyosun hesapla bakalım İnsiqnia daki qibi 4-5 bin TL ile mi zarar ediyosun. sayqılar.
    yazdığın herşey baştan sonuna kadar yanlış
    [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

walla ben aracımdan memnunum, gıdıpte c kasa ya bi dunya para vermem, cok param olsa zaten yıne mercedes alırım ama bu ya e250 cgı coupe olur yada cl500 olur, c kasa almam sonucta, ya hersey alım gucuyle ılgılı aslında, bosa kastırıyoruz kendımızı, parası olan alır ıyısını, kalıtelısını, daha otesi yok ıste...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tayfunray
        Aksesuar farkını yazdım, tespih! Bu konuyu daha önce inceledik arkadaşlar. Vedat arkadaşım alınacak diye çekiniyorum. Dünyanın neresine giderseniz gidin maalesef bu böyle..tekrar Audi nin reklam kampanyaları hatırlamakta fayda var Mercedes zaten en az 200 serisinden başlar..C180 bizim gibi ülkelerdeki pazar payını kaybetmemesi için ürettiği araç. Önünde yıldız olsun isterse külkedisinin balkabağı olsun derseniz veririsiniz bir çuval parayı alırsınız çıplak arabayı. Havanız olur! Bu "hava" adı üzerinde ve ülkemize ait bişey. Para etmiyor insanlara para kaybettiriyor. Yurt dışında yaşadığımda insanların ihtiyaçlarına göre belirlediklerini gördüm otomobil alımlarını. Bizde ise komşular ne der mantığı hala geçerli..Tercih yine alacak olan arkadaşın zevki,ihtiyacı..
        yourock
        Artı olarak mercedese bişey dediğimiz yok,param olsa gider e serisi alırım ama hava için değil gerçekten arabaya binmek için.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

C180 in tasarımı ve yüksek fiyatı dışında bir eksisi yok. AUDİ a5 sportback çok daha karizmatik bu da düşünülebilir.(insignia olmasın derseniz)
          insignianın ufak tefek can sıkıcı sorunları olmasa 1.6 motorda otomatik veya tiptronik bir şanzıman bulunsa (insigniadan başka araç satılmaz haha )back
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

"insignia'nın donanımını c180'e al bakıyım kaça alırsın"...
            Bu nasıl cümle allah aşkına ya ne donanımmış bu arkadas sanırsın ki araba tek düğmeyle kanatlanıp havalanmaya başlıyo...
            Bu da nasıl bi c180 miş ki arabayı bomboş millete kakalamışlar..
            Efemurat insignia'nın c180'e göre öyle bi artısını söyle ki "haklısın kardeş bu donanım c180'de yokmuş aradaki fiyat farkına değmez" diyebiliyim.

Yorum

opel gt cabrio al 0-100 4.8 sn

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kaya
                opel gt cabrio al 0-100 4.8 sn
                bugün ilk kez gördüm sarı cabrio gt fenaydı
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

çok tatlı araç insignayı satsam ole bısı yapmam ama gt alırdım cabrıo daha ne olsunkı

Yorum

Boşuna tartışmayalım.Bu iki araçtan birini tercih edecek olan arkadaş gitsin iki aracı da test etsin ona göre kararını versin.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                    35GB5825  A Rh+

Yorum

+1

Yorum

walla bu düşünceyle bütün türkiyenin insignia alması lazım walla yandı mercedes bmw audi. insignia donanımıyla başa çıkamazlar
                        [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                          "insignia'nın donanımını c180'e al bakıyım kaça alırsın"...
                          Bu nasıl cümle allah aşkına ya ne donanımmış bu arkadas sanırsın ki araba tek düğmeyle kanatlanıp havalanmaya başlıyo...
                          Bu da nasıl bi c180 miş ki arabayı bomboş millete kakalamışlar..
                          Efemurat insignia'nın c180'e göre öyle bi artısını söyle ki "haklısın kardeş bu donanım c180'de yokmuş aradaki fiyat farkına değmez" diyebiliyim.
                          arkadaşımız İnsiqnia bu opsiyonlarıyla fiyatı 75 bin TL oluyo demiş, İnsiqnia nın bu opsiyonları c 180 de yok demiyorum sıkıntı cümleyi nasıl yorumladığınla alakalı, c 180 e İnsiqnia nın bu opsiyonlarını da koy bakalım sana kaça mal oluyo anlamındaydı o. zaten o opsiyonları c 180 e alıp kadar para verecek olsan burada İnsiqnia mı c 180 mi diye tartışmazsında qider alırsın satacağın zamanki edeceğin zararı da zaten düşünmezsin. İnsiqnia nın donanımı c 180 den üstün bunda var onda yok demiyorum zaten, her ikisinin de bu donanımlara sahip halini hesapla bakalım ikisi arasındaki fark ne kadarmış. para varsa alınır zaten c 180, yoksa da hem fiyat olarak hem seqment olarak İnsiqnia bu konuda sınıfında oldukça iddialı ve sahip olunacak en iyi arabalardan

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

way be neymıs bu ınsıgnıa arkadaslar butun arabalarımız guzel c180 de guzel ınsıgnıada.... ıkısınınde kendıne gore guzel yanları, ozellıklerı var, kastırmayalım bosuna...

Yorum

Öndeki amblemleri sökersek Insignia bir çok özellikte C180 i geçer tabi bu her kulvarda olmaz ama Mercedes faktörü de es geçilemez tabi konfor sessizlik vs. Para varsa C180 alınır yetmiyorsa da Insignia alıp kaybettiğiniz çok bir şey olduğu söylenemez
                              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VDT
                                zevkler ve renkler tartışılmaz bu araç bukadar çok satıldığına mercedes için çok yüksek bir satış kapasitesine ulaştığına göre fiyat donanım kalite üçlüsü bakımından oldukça avantajlı ve mantıklı bir araç olduğunu gösterir. bunuda bütün türkiye tastikledi zaten.
                                Passat çıktığından beri ve hala Türkiye'de en çok rağbet olan araba, geçenlerde görmüştüm 6 aylık veya yıllık satış miktarları Passat 750 civarı, 3, C ve Insignia ise 450 civarı. Peki nedeni ne Passat'ın bu kadar "tasdiklenmiş" olmasının? Hiçbişey, nedeni sadece "Türkiye".

Bu arada kesinlikle size karşı bir tutumum yok yanlış anlamayın, bu benim tamamen kendi düşüncem.
                                '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
                                '15 BMW 118i LCI

Yorum

İşleniyor...
                                X