Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce hangisi? Sport tourer mı c180 mi yeni passat mı ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sizce hangisi? Sport tourer mı c180 mi yeni passat mı ?

C180 iç tasarım kötü,arkası clio symbol ile çok benziyor,kızılay dağıymış gibi her köşe başında bir tane var,cosmoda ki donanımları mercedeste almaya kalksan sıfır bir araba parası daha verirsin.
    Yok ben mercedes alırım,anahtarı yeter cüzdanla masaya korum dersen bişey diyemem.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Flexride yazmışsın peki bi mercedesin süspansiyon sistemi ile bi opel'in süspansiyon sistemleri aynımıdır?Bana göre Flexride olsa bile kesinlikle aynı değildir mercedes'le kıyaslamam bile..

Panaromic cam tavan mercedes'te varmı? var..

İnfinity yazmışsınız ben o ses sistemini opsiyon olarak yazmam verdiğin paraya değmez bile..Kaldı ki C serisinin ses sistemi infinity den yine üstün..

Navigasyon yazmışsınız onun da hali ortalarda zaten..sadece görselliği var..

Bej döşeme yazmışsınız (deri mi ergo mu anlamadım) sen C serisinle bi uzun yola çık bakıyım evindeki oturma odasından farkını anlayabilecekmisin..

Ha bu arada o arabanın ömrünü yazdığın opsiyonlar belirlemez.Mercedes 20 sene sonrada mercedestir 30 sene sonrada..Sağlamlığı ve insana verdiği güven yeter geçin opsiyonları..
      Bu arada satarken ki değer kaybını da unutmayın..

Yorum

navigasyon serviste ekrana yüklenebiliyor bu arada
        [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
          C180 iç tasarım kötü,arkası clio symbol ile çok benziyor,kızılay dağıymış gibi her köşe başında bir tane var,cosmoda ki donanımları mercedeste almaya kalksan sıfır bir araba parası daha verirsin.
          Yok ben mercedes alırım,anahtarı yeter cüzdanla masaya korum dersen bişey diyemem.
          söylicek laf bulamadım buna
          [center][center]      

Yorum

Düşün belki bulursun.

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI

Yorum

bunu ben diil kimse bulamaz
              [center][center]      

Yorum

?

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI

Yorum

opelle mercedes neden aynı fiyat değil sizce opel daha donanımlıysa?

mercedesi insanlar anahtarı içinmi alıyor masaya koymak için?
                  [center][center]      

Yorum

Aksesuar farkını yazdım, tespih! Bu konuyu daha önce inceledik arkadaşlar. Vedat arkadaşım alınacak diye çekiniyorum. Dünyanın neresine giderseniz gidin maalesef bu böyle..tekrar Audi nin reklam kampanyaları hatırlamakta fayda var Mercedes zaten en az 200 serisinden başlar..C180 bizim gibi ülkelerdeki pazar payını kaybetmemesi için ürettiği araç. Önünde yıldız olsun isterse külkedisinin balkabağı olsun derseniz veririsiniz bir çuval parayı alırsınız çıplak arabayı. Havanız olur! Bu "hava" adı üzerinde ve ülkemize ait bişey. Para etmiyor insanlara para kaybettiriyor. Yurt dışında yaşadığımda insanların ihtiyaçlarına göre belirlediklerini gördüm otomobil alımlarını. Bizde ise komşular ne der mantığı hala geçerli..Tercih yine alacak olan arkadaşın zevki,ihtiyacı..

Yorum

zevkler ve renkler tartışılmaz bu araç bukadar çok satıldığına mercedes için çok yüksek bir satış kapasitesine ulaştığına göre fiyat donanım kalite üçlüsü bakımından oldukça avantajlı ve mantıklı bir araç olduğunu gösterir. bunuda bütün türkiye tastikledi zaten.
                      [center][center]      

Yorum

bence mercedeste, opel de parasını hakeden araclar uretmekte, ona gore kıyaslayın, mercedes bı tutku, bı prestıj, suan cogu ınsan c kasa mercedes alıyo, sebebı bence arac guzel olgugu ıcın degıl markası mercedes oldugu ıcın...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HASAN_APG09
                          bence mercedeste, opel de parasını hakeden araclar uretmekte, ona gore kıyaslayın, mercedes bı tutku, bı prestıj, suan cogu ınsan c kasa mercedes alıyo, sebebı bence arac guzel olgugu ıcın degıl markası mercedes oldugu ıcın...
                          uygun fiyat spor donanım+mercedes olduğu için diye düzelteyim
                          [center][center]      

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                            Flexride yazmışsın peki bi mercedesin süspansiyon sistemi ile bi opel'in süspansiyon sistemleri aynımıdır?Bana göre Flexride olsa bile kesinlikle aynı değildir mercedes'le kıyaslamam bile..

Panaromic cam tavan mercedes'te varmı? var..

İnfinity yazmışsınız ben o ses sistemini opsiyon olarak yazmam verdiğin paraya değmez bile..Kaldı ki C serisinin ses sistemi infinity den yine üstün..

Navigasyon yazmışsınız onun da hali ortalarda zaten..sadece görselliği var..

Bej döşeme yazmışsınız (deri mi ergo mu anlamadım) sen C serisinle bi uzun yola çık bakıyım evindeki oturma odasından farkını anlayabilecekmisin..

Ha bu arada o arabanın ömrünü yazdığın opsiyonlar belirlemez.Mercedes 20 sene sonrada mercedestir 30 sene sonrada..Sağlamlığı ve insana verdiği güven yeter geçin opsiyonları..
                            Bu arada satarken ki değer kaybını da unutmayın..

1.si bu özellikleri ben istemiyorum alıntı yaptım sadece. bu arabalar için yorum yapılmasını istemiş arkadaşımız. benim için istememiş.

İnsiqnia nın donanımını c 180 e al bakayım ne kadar para vereceksin. paran varsa alırsın zaten o kadar parayı verecek imkanın varsa zaten satarken edeceğin zararı çokda düşünmezsin

donanımların teker teker kıyaslanmasına qerek yok sonuç olarak sorduğun soruya cvp ortada zaten, İnsiqnia bu opsiyonlarla C 180 den daha donanımlı ve fiyat olarakta c 180 in de donanımlısına qöre çok çok daha uyqun bir araba. üstelik çokta qüçlü. bir diğer konu, burada İnsiqnia nın opsiyonlarına bakıpta karalama veya qeçmişte bazı arkadaşların araçlarından ettiği şikayetere bakarak değerlendirme yapmıyoruz. navşqasyon şu an için yetersiz olabilir ama Fatih abi onunda müjdesini verdi, yakında iyi bir qüncelleme qelecek inşallah. evet c 180 in koltuklarının ne kadar rahat olduğunu sen test etmişsin zaten ama İnsiqnia nın erqonomik koltuklarını sanırım biraz fazla küçümsemişsin süspansiyon sistemini c 180 e yolculuk yaptığın için İnsiqnia yı yine hafife alıyorsun ve nyarqılı davranıyosun, filexi de 3 farklı seçenek var ama c 180 de standart. bence o kadar da küçümseme.
                            ha bu arada, evet dediğin qibi, istenilen opsiyonlar aracın ömrünü tabiki de uzatmaz sonuçta opsiyonlar biraz rahatlık biraz qörsellik biraz da konfor ve zevk içindir. ister alını ister alınmaz adı üstünde opsiyon. 10 15 sene öncesinin vectra astra omeqa vs. opsiyonlu veya opsiyonsuz, sağlam değil mi hala, dağılmış mı da İnsiqnia sağlam olmuyo veya olmayacak? değer kaybına qelince, c 180 de alındığı fiyat qibi satılmayacak İnsiqnia da. birisi piyasada senelerdir var diğeri henüz 2. senesi. bunu zaman qösterecek. şu an için piyasa durqun olabilir. zarar ettireceği anlamına qelmez. hem c 180 de baya bi değer kaybediyo 55 bin euro ya alıyosun 45-46 bin euroya satıyosun hesapla bakalım İnsiqnia daki qibi 4-5 bin TL ile mi zarar ediyosun. sayqılar.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

ama ne olursa olsun c kasa da olsa, a kasa da olsa mercedes mercedestır, bosunamı demısler mercedes ve digerleri...

Yorum

Arabayı alacak olan buralardamı acaba? Yoksa hepimiz arabaları satıp yenilerini almaya koşacağız şimdi hiho

Yorum

İşleniyor...
                                X