Ynt: Sizce hangisi? Sport tourer mı c180 mi yeni passat mı ?
bu resmen şunun gibi oldu ben bir jeep almayı düşünüyorum fakat iki tercih arasında kaldım sizce hangisi en full donanımlı hyundai ix35 mi yoksa Volkswagen Touareg mi gibi bişi oldu bişi söyleyemiyorum o nedenle ilk defa station bir araba ile yarı spor bi arabayı kıyaslıyoruz
haklısın vedat ama o kadarda abartı degıl bence, sen tamamen uc noktalardan kıyaslama yapmısın, c180 nınde statıon kasası var aslında, onunla bı kıyaslama yapsaydı daha mantıklı olrdu
ikisi de D seqmenti değil mi? hem bence ikisi de yarı spor sayılır. tamam her ne kadar c 180 sedan İnsiqnia station olsa da sonuçta sadece kasa farkı var aralarında. İnsiqnia station olunca sportiflikten uzaklaşmıyo motor aynı motor iç mekan aynı mekan.. sadece tatile qidiş qelişler ve seyahatler için tercihler arasına konulmuş. 3 araba arasında da en iddalı seçenek yine İnsiqnia Sports Tourer.
İnsiqnia Sports Tourer, C 180 Station ve Passat Variant da olsa üçü arasında fiyatıyla olsun donanımıyla qücüyle olsun, yine İnsiqnia Sports Tourer her zaman ön planda olacak bence.
Önceden mercedes C serisi hakkında gerek ön konsol olsun gerek arka görünüm olsun ön yargılarım vardı ama son yaptığım ürgüp gezisinden sonra tamamen kalkmış durumda..
Arabanın konforu 5 yıldızlı otel odası..ne yol sesi var ne vites geçişleri hissedilir ne de süspansiyon sertliği..Araba yolu emiyo resmen.Her ne kadar insignia'yı sevsemde mercedesle kıyas götürEmez bence.Gözümde tek eksisi motor sesi biraz fazla geldi ama o da insignia'dan az diyebilirim.
Her açıdan mercedes...
Orjinal yazı sahibi: ant1trust
insignia daha dolu lafından kastınız ne arkadaslar çok merak ediyorum yaa??
işte bu opsiyonlar ve fiyatı yeterli sanırım.
Orjinal yazı sahibi: frknssk
Hayırlı bayramlar arkadaşlar.
Bir ay içinde arabamızı yenilemeyi düşünüyoruz.opel kullanıcıyız ancak artık değiştirme zamanı geldi.araştırmalarımız sonucunda opel insignia sport tourer 1.6 180 hp yi baya beğendik.cosma navigasyon flexiride panaromic bej döşeme infinity ses sistemi opsiyonlarıyla almayı düşünüyoruz.aracın fiyatı 75 bin lira oluyor..
benim sorum ise sizce bu araçmı yoksa birazdaha para ekleyip yine sıfır mercedes c180 mi , yeni kasa passat ta olabilir?
yardımcı olursanız sevinirim.
Yorum