Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce hangisi? Sport tourer mı c180 mi yeni passat mı ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sizce hangisi? Sport tourer mı c180 mi yeni passat mı ?

Hayırlı bayramlar arkadaşlar.
    Bir ay içinde arabamızı yenilemeyi düşünüyoruz.opel kullanıcıyız ancak artık değiştirme zamanı geldi.araştırmalarımız sonucunda opel insignia sport tourer 1.6 180 hp yi baya beğendik.cosma navigasyon flexiride panaromic bej döşeme infinity ses sistemi opsiyonlarıyla almayı düşünüyoruz.aracın fiyatı 75 bin lira oluyor..
    benim sorum ise sizce bu araçmı yoksa birazdaha para ekleyip yine sıfır mercedes c180 mi , yeni kasa passat ta olabilir?
    yardımcı olursanız sevinirim.

Ynt: Sizce hangisi? Sport tourer mı c180 mi yeni passat mı ?

söylediğiniz araçlar birbirlerinden çok farklı onun için yorum yapamıcam
    [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Selamlar frknssk

İlk önce kendinizi tanıtırsanız seviniriz.

Vedatın söylediği gibi karşılaştırma yaptığınız araçlar farklı ama şunu söyleyebilirim bahsetmiş olduğunuz özelliklerdeki her hangi bir marka aracı bu fiyata alamazsınız örnek mercedes dersek 55000€ dan aşağı olmaz ve yinede eksik donanım alırsınız.

Bence ihtiyacınıza uygun olan aracı seçin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İnsignia formunda cevap belli sormaya gerek yok.Ayrıca SW bir araç ile sedan bir araç arasında tercih durumu var.Insignia neden Sw C180 neden sedan?Kullanım amacı hangi yönde acaba?

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
        35GB5825  A Rh+

Yorum

Evet araçlar birbirinden farklı yalnız sadece fikir almak istedim.
          10 senelik opel kullanıcısı olarak opel farkını gerçekten biliyorum.
          Ancak mercedes in yeni kasasıda güzel.Arabaların farklı olması sorun değil sadece fikir istiyorum
          Passatla aralarında çok fazla bir fark yok fiyat açısından.Mercedes te tabiki insigniadaki özellikler bu fiyata yok..ancak 90.000 tlye alınabiliyor..
          Sw ile sedan arasında çok fark var diyosanız.Bu çok fazla önemli değil.Sadece insignianın station modeli çok hoşumuza gitti.Malum yazları tatile gitme olayıda oluyor.Olmuşken station olsun dedik.

Bu arada foruma yeni üye oldum.Gerçekten bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum.Gerçekten kaliteli bir forum..Tekrardan teşekkürler..

Yorum

Ozaman Sport tourer

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
            17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
            35GB5825  A Rh+

Yorum

Mercedes C180 ile ilgili fikirlerimi daha önce yazmıştım. Kısaca, Mercedes bütün otomobillerden üç yıl öndedir ama genelde aksesuar olarak tespih kullanılır! İnsignia nın muadili Passat değildir, Vectra ile passatı aynı segmente koyun. Ama (neden adını Passat koyduklarını anlamadığım) Passat CC ile insignia'yı kıyaslayabilirsiniz, mesela donanım, fiyat gibi.

Yorum

Araç kalitesi olarak Mercedes bir adım önde fakat Insignia'da olan bir çok özellik C180'de yok ve bence o paraları vermeye gerek yok. Passat ile Insigniayı ben zaten kıyaslamıyorum. Insignia Sport Tourer hakikaten hoş bir SW araba. Belirttiğiniz opsiyonlar içerisinde Infinity ses sistemi hariç geri kalan özellikleri çok tavsiye ederim.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Passat ı eleyin listeden. C180 le Insignia SW arasında ihtiyacınıza göre seçim yapın eğer tabi kararınız SW dan sedana dönerse düşünmeden Insignia derim
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Bu arada, eğer sadece dış görünümlerine bakarak kararı verdiyseniz, bence mutlaka showroomlara gidip C180 ve Insignia'nın içlerini iyice inceleyin derim. Görünüş, dokunuş ve malzeme kalitesi açısından her yerine bakın, dokunun, mıncıklayın.

Ben böyle yaptım ve C180'i ilk baştan sildim(bu arada alsam 2. el alacaktım, yani Insignia 0'la aynı fiyata). Eğer Insignia almayacaksanız BMW düşünün, Volvo düşünün, hatta Audi bile düşünün, ama kesinlikle önce bi showrooma gidip, hepsinin içine iyice bakın.
                    '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
                    '15 BMW 118i LCI

Yorum

Yeni C serisi tamamen otomatik mi üretiliyo yoksa benmi yanlış biliyorum.İlanlarda olsun çevremde olsun hiç manuel viteslisine denk gelmedim huh

Yorum

qerek fiyatıyla qerek donanımıyla qerekse farkıyla ve kalitesiyle alınabilecek en iyi araba tabiki İnsiqnia. passat ın ne yenisinin ne şu an bildiğimiz kasasının İnsiqnia dan hiçbir artısı yok ve kıyaslama yapmak bile yanlış bence.. c 180 in de İnsiqnia daki donanımı qibisini almaya imkanınız varsa Mercedes alın derim.
                        bence bu arabalar arasında tartışılmaz duruma qelen sadece İnsiqnia Sports Tourer var hem fiyatıyla hem boyutlarıyla hem donanımıyla hemde qücüyle, herşeyiyle İnsiqnia

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bana gore mercedesin opelden ustunlugu, kalıtesı tartısılmaz, passattan hıc bahsetmıcem bıle, insignia ve c180 arasında yeri yok bence, ben olsam butçem uygunsa c 180 amg paket ve full olanını isterdim, bu da sanırım 110bın lıra fılan eder, insignianın full paketlısını ıse 70-75 arası alabılırsın, ıkısını kıyaslarsan c180ne okadar para vermem, insigniaya bınerım, geriye kalan paraylada en az 3yıl yakıtı bedavaya getırırdım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HASAN_APG09
                            bana gore mercedesin opelden ustunlugu, kalıtesı tartısılmaz, passattan hıc bahsetmıcem bıle, insignia ve c180 arasında yeri yok bence, ben olsam butçem uygunsa c 180 amg paket ve full olanını isterdim, bu da sanırım 110bın lıra fılan eder, insignianın full paketlısını ıse 70-75 arası alabılırsın, ıkısını kıyaslarsan c180ne okadar para vermem, insigniaya bınerım, geriye kalan paraylada en az 3yıl yakıtı bedavaya getırırdım
                            Bana bu ilk cümle, çok önyargılı geliyor, önceki mesajımda da bunu belirtmiştim. Arkadaşlar, "C" bildiğiniz Mercedes değil, "Insignia" da bildiğiniz Opel değil, biri aşağı çekti diğeri yukarı kaliteyi. Bu yüzden dedim, kesinlikle gidin, kendiniz iyice bakın, önceki yargılarla ve kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin.

Sonrasında dediğiniz ise çok doğru, fiyattan alakasız bile kaliteleri karşılaştırılabilir iken, bir de fiyat işin içine girince Insignia iyice çıkıyor ortaya. Eğer Insignia almayacak olsam, BMW alırdım, Mercedes'e göre kalite aynı ancak tartışılmaz bir yol tutuş ve sürüş zevki var.
                            '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
                            '15 BMW 118i LCI

Yorum

burada zaten Mercedes ile Opel kıyaslanmıyor. 3 markanın otomobilleri kıyaslanıyor.
                              bence c 180 ile İnsiqnia Sports Tourer arasında da farklılıklar var.
                              birincisi boyutları. diğerleri ise, donanımlarına qöre aralarındaki uçurum fiyat farkı, ki bu da sadece marka adından ve prestijinden kaynaklanıyor bence.. passat tabiki kötü bir araba değil, onu konuşmuyoruz kıyaslamıyoruz diye tabiki kötülemiyoruz yanlış anlaşılmasın, ama bir İnsiqnia dan da üstün bir araba kesinlikle değil. heleki yeni haliylede..

ekonomik durumunuz iyiyse c 180 ve birlikte donanımlarını alın bence, ama o kadar para da vermem diyorsanız İnsiqnia çok doğru ve bahsettiğiniz donanımlarıylada fazlasıyla harika bir seçenek derim.. sonuçta arada büyük fiyat farkı var. bu da bence tamamen marka adından ve prestijinden dolayı.
                              sayqılar.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İşleniyor...
                              X