Duyuru

Collapse
No announcement yet.

en iyi kasko şirketi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• en iyi kasko şirketi

aracıma kasko yaptıracağım en iyi kasko hangisi ve neler ekletebilirim ben şuan tunceli hozat ta yaşıyorum askeri personelim bunu dikate alarak
    SİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......

Ynt: en iyi kasko şirketi

Merhaba,

Askeri personel olunca ne gibi ilave riskleriniz oluyor bilmiyorum ama ben yıllardır Garanti'nin Eureko'yla ortak sunduğu Arabam Garantide Plus ürününü kullanıyorum. Anahtar kaybını karşılaması, anahtarı araç üzerinde unutmanız ve aracın bu nedenle çalınması durumunda bile ödeme yapması gibi daha başka bazı artıları nedeniyle bence en iyisi şu anda o. Sigortam Net bile portföyünde daha iyisini bulamadığı gibi karşılıklı pazarlıklar neticesinde en uygun fiyatı da Garanti Bankası verdi.

Selamlar.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

TERÖR BÖLGESİNDEYIM ŞUAN EYLEM OLDUGUN DA MOLOF YADA TAŞ ATILMASI GİBİ SORUNLAR OLABİLME İHTİMALİ
      SİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......

Yorum

Groupama dan şaşmayın derim. Terör halk hareketi kalkışma vb klozu dahil olmasınıa dikkat edin.

Yorum

İşleniyor...
        X