Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Egzos dan Genel Muayeneden Kaldım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Egzos dan Genel Muayeneden Kaldım

Bu da bir çözüö tabi ama her 2 senede bir kestirip kaynatmak gerekecek. Belki de susturucu taktırmak daha pahalı olmakla beraber daha kalıcı ve iyi bir çözüm olabilir. Ses gider tabi... Bu arada, sizin plaka için bir şey dediler mi??? Kalın ya...
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Yok abi gecmez boyle. Halk arasindaki adi bir susturucu iptali bunun. Bypass olan bi cikis var. Ya susturucu koyucaksin ikinciye,ya ortaya buyuk kazan susturucu sonra T boru ya da zhmetlisi dedigin gibi..
      2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
        Bu da bir çözüö tabi ama her 2 senede bir kestirip kaynatmak gerekecek. Belki de susturucu taktırmak daha pahalı olmakla beraber daha kalıcı ve iyi bir çözüm olabilir. Ses gider tabi... Bu arada, sizin plaka için bir şey dediler mi??? Kalın ya...
        Boyalı orjinal plakaya birşey demiyorlar. Köşeli boyatmıştım bende plakamı sorunsuz geçtim 1 sene önce.

Yorum

Benim plakaya bakmadılar bile bakdılarsada birşey demediler bana ) Ben egzosda sesde istemiyorum yeterki arabam da sorun sıkıntı olmasın ben arabayı yeni aldım aldığım kişi yaptırmış bunu odakta bende kestirdim muayeneden sonra sadece ucu taktırcam görüntu bozuldu çünkü tek çiftli olan çalışıcak diğer taraf çalışmıycak
          duman gelmez güzel durmaz diyorlar ama 2 senede bir kestir kaynat yapmak istemiyorum
          2012 1.4 Edition Elegance Sunroff- Navi- Sprin Boster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yasmincafe
            Benim plakaya bakmadılar bile bakdılarsada birşey demediler bana ) Ben egzosda sesde istemiyorum yeterki arabam da sorun sıkıntı olmasın ben arabayı yeni aldım aldığım kişi yaptırmış bunu odakta bende kestirdim muayeneden sonra sadece ucu taktırcam görüntu bozuldu çünkü tek çiftli olan çalışıcak diğer taraf çalışmıycak
            duman gelmez güzel durmaz diyorlar ama 2 senede bir kestir kaynat yapmak istemiyorum
            Bence susturucu taktırın kurtulun
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Normalde geçiyordu, geçtiğine de tanık oldum ama yakın zamanda yine bir değişikliğe gittiler ve bir anda katı kurallar geldi yine. O kadar katı ki orijinal Corsa OPC bile kalıyordu az kalsın
              InsigniaTEAM

Yorum

O kadar mallar ki;
                standartta olması gereken h sınıfı (210 km) yerine y sınıfı (300 km) taktığım için subarum az daha muayenede ağır kusurlu sayılıyordu
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
                X