Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Egzos dan Genel Muayeneden Kaldım
Collapse
X
-
Ynt: Egzos dan Genel Muayeneden Kaldım
Yani ne olması gerekiyormuş sordunuzmu 4 tane susturucumu gerekli yoksa tamamen degismesi gerekiyormus.. bi cözüm yolu yokmu..
-
İlginçmiş... Aslında bir anlamda da haklılar, diğer susturucu az ya da çok bypass olmuş oluyor. Demek ki sonradan takılan egzoza da susturucu koymak gerekiyor. Susturucuyu ortaya alıp sonra ayırsanız bile problem çıkarabilirler. Ne kadar egzoz o kadar susturucu2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Ben bu led ampullere ne kulp bulacak TÜVtürk onu merak ediyorum. artık xenon gücünde led ampuller yayılmaya başladı. üstelik balast da yok. onların yönetmeliğinde sadece xenon ismi geçiyor sanırım (yasak listesinde)ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yasmincafeSusturucudan sonra uzatılan eklenen her turlu boru ağır kusurla kalıyormus bilginizeahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SOYEn mantiklisi,benim aracimda oldugu gibi sona kazan susturucu,sonrasinda 10 cikis verin isterseniz2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Sorunu Çözdüm Arkadaşlar Sizlerinde Bilginiz Olsun diye bu konuyu açdım 1 gününüz boşa gitmesin ben hayatımda egzos taktırmadığım için bilmiyordum ama öğrendim odakdaki arkadaşlar saolsunlar sormama ragmen geçiyor dediler ama geçmiyormuş kaldıktan sonra söylüyorum size denk gelmiştir diyolar ama bu gün gittiğim egzoscu kesinlikle geçmez böyle egzos yapanlar muayeneden önce gelip çıakrıyorlar sonra tekrar takıyoruz dedi ve öle yapdık
çözüm bu alttaki gibi 20 tl
2012 1.4 Edition Elegance Sunroff- Navi- Sprin Boster
Yorum
Yorum