Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Egzos dan Genel Muayeneden Kaldım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Egzos dan Genel Muayeneden Kaldım

Herkese Merhaba Dün aracımı genel muayene için haraccı istasyonuna götürdüm ama aracımda 4 lü egzos vardı ve agır kusurla muyaneden kaldım egzos odakta takılmış tek susturucu var acaba odak da böyle bir işlem yaptırıp muayenden geçen varmı

2012 1.4 Edition Elegance Sunroff- Navi- Sprin Boster

Ynt: Egzos dan Genel Muayeneden Kaldım

Yani ne olması gerekiyormuş sordunuzmu 4 tane susturucumu gerekli yoksa tamamen degismesi gerekiyormus.. bi cözüm yolu yokmu..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Tam anlayamadim resimden ama,sizdeki susturucu sanirim tek tarafta. Baglanti ayrimindan once ortada susturucu olsa problem olmaz gecersiniz. Ben gecmistim.
      2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Soldaki gibi sagdada susturucu olması gerekiyormuş yada susturucudan sonra ek yapmak gerekiyormus

Yorum

Geçmiş olsun eğer araçtan susturucuları yada cat iptali yaparsanız o zaman kusur olur diğer türlü birşey olmaması lazım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

aynen benim aracımda böyle 4 değil 2 egzoslu odakta yapılmış tatlı bi sesi olduğu için susturucu düşünmedim hiç ancak muayenede sıkıntı olacaksa bi araştırmak gerekecek sanırım..
            İNSİGNİA'sız

Yorum

Susturucudan sonra uzatılan eklenen her turlu boru ağır kusurla kalıyormus bilginize

Yorum

bide bu çıktı hasss
                InsigniaTEAM

Yorum

İlginçmiş... Aslında bir anlamda da haklılar, diğer susturucu az ya da çok bypass olmuş oluyor. Demek ki sonradan takılan egzoza da susturucu koymak gerekiyor. Susturucuyu ortaya alıp sonra ayırsanız bile problem çıkarabilirler. Ne kadar egzoz o kadar susturucu
                  2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Ben bu led ampullere ne kulp bulacak TÜVtürk onu merak ediyorum. artık xenon gücünde led ampuller yayılmaya başladı. üstelik balast da yok. onların yönetmeliğinde sadece xenon ismi geçiyor sanırım (yasak listesinde)
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yasmincafe
                      Susturucudan sonra uzatılan eklenen her turlu boru ağır kusurla kalıyormus bilginize
                      Yani cosmoya (çift çıkışlıya) irmscher'in 4'lü egsoz ucunu yapsak da mı geçemiyor muayeneden?
                      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

En mantiklisi,benim aracimda oldugu gibi sona kazan susturucu,sonrasinda 10 cikis verin isterseniz
                        2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SOY
                          En mantiklisi,benim aracimda oldugu gibi sona kazan susturucu,sonrasinda 10 cikis verin isterseniz
                          Aynen
                          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

bu şekilde aracım yüksek motor hacimli motorlar gibi hırıltılı çalışıyodu rahatsız etmeyen tatlı sert bi sesi vardı bu zevkten mahrum mu kalacaz şimdi bunun başka yolu yokmu
                            İNSİGNİA'sız

Yorum

Sorunu Çözdüm Arkadaşlar Sizlerinde Bilginiz Olsun diye bu konuyu açdım 1 gününüz boşa gitmesin ben hayatımda egzos taktırmadığım için bilmiyordum ama öğrendim odakdaki arkadaşlar saolsunlar sormama ragmen geçiyor dediler ama geçmiyormuş kaldıktan sonra söylüyorum size denk gelmiştir diyolar ama bu gün gittiğim egzoscu kesinlikle geçmez böyle egzos yapanlar muayeneden önce gelip çıakrıyorlar sonra tekrar takıyoruz dedi ve öle yapdık

çözüm bu alttaki gibi 20 tl

Yorum

İşleniyor...
                              X