Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni kasa insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yeni kasa insignia

arkadaşlar kusura bakmayın ama eski kasa kullanan arkadaşlar yeni kasayı fazla kötülüyor.passat forumlarını gezdiğinizde yeni kasa passat yere göğe sığdırılamıyorken biz nedense kendi aracımızın yeni kasasını yerden yere vuruyoruz.açıkçası ben dışarıdan biri olsam forumları gezip araç bakıyor olsam yeni insigina almaktan vazgeçerim fakat böyle söyleyerek eski kasa kullananlar kendi araçlarının değerini artırmıyor. hatta değerini düşürüyorlar sonra da ikinci elde bu araç niye istediğini görmüyor.sen kendi kullandığın aracı kötülersen bu konuşmaları duyan kişi senin aracını alır mı?

çoğunluk aracın otomatik vitesinden şikayetçi fakat ben volvo s60 1.6d ye bindim aracın birinci viteste tutması çok kötüyken volvo forumlarında bu konudan tabiki bahsediyorlar fakat abartmıyorlar.bizim otomatik şanzumanların extra ücreti 3.000 tl yani 3.000 tl ye göre konuşmak lazım.vw deki gibi 11-12.000tl verseydik geçiş hızlarını yaktığını o zaman kıyaslardık.aracın süspansiyonlarının yumuşadığından -izolasyonunun iyileştiğinden-yeni motorun daha az yaktığından(manuel için söylüyorum önceden otomatik yoktu olsaydı kıyaslardık) içerdeki görsel efektlerden kimse ilgilenmiyor.vw jettanın farlarını değiştirip yolluyor ve makyajlı diyor millette ooo yeni jetta şöyle güzel filan diyorken biz yeni aracın bir çok noktada özellikle eleştirilen yerleri düzeltip yolluyorken sürekli aşağılıyoruz.millet passatın iç meknına premium algısı demeye başladı. arkadaş ben comfortline passatın içine binmek istemedim inanın yeni insignianın yanında solda sıfır kalıyor.araçlarımızın kıymetini bilelim eksik noktalarını tabiki söyleyelim ama üsluba dikkat ederek!!!
    2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
    2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Ynt: yeni kasayı fazla kötülemiyor musunuz ?

Güzel kardeşim yeni kasa insignia çok şık ve konforlu eski kasayla hiç alakası yok ayrıca kötüleyen kim ? kötü bir mesaj görmedim ben ?

Yorum

Bizim formumuzun bir özelliği seffaf olmamızdır sonuçta binlerce üyemiz var ve herkes aynı düşüncede olmasını bekleyemeyiz bazı arkadaşlar beğenmeye bilir ama aracı kullanan ve yeni insignia sahiplerinin araçları hakkında olumsuz yapana pek rastlamadım olumsuz yorum yapanlar makyajsız insigniası olan arkadaşların kendilerine göre değerlendirmeleri bu da kötüleme olarak algılanmamalı.

Mesala sizin başlığınız çok çarpıcı dışardan biri bu konu başlığını okurken ön yargıyla okuyacak çünkü herkes trarafından kötülenen bir araç gibi algılanıyor ve o yargı ile konu okunacak

Sonuçta yeni makyajlı kasada 2500 üzerinde parçada değişiklik olmuş mutlaka artısı vardır.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kötüleme gibi bir durum olamaz.. Bazıları begenir bazıları begenmez.. Artılari eksileri konusulur.. Neden böyle bir düşünceye kapılıp bu baslıgı actin ki.. Eski yeni araclarımız harika.. Fatih abiye tamamen katılıyorum..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ynt: yeni kasa insignia

Orjinal yazı sahibi: insgna44
          Kötüleme gibi bir durum olamaz.. Bazıları begenir bazıları begenmez.. Artılari eksileri konusulur.. Neden böyle bir düşünceye kapılıp bu baslıgı actin ki.. Eski yeni araclarımız harika.. Fatih abiye tamamen katılıyorum..
          kötülemeden ziyade şunu demeye çalışıyorum.bi passat formuna girdiğimiz zaman yada diğer araçların forumlarına araçlarını öve öve bitiremiyorlar. öyle olmak güzel mi tabi ki de değil fakat bizim forumun ortamı samimi olduğundan herkes içinden geçenleri çok rahat söylüyor . aslında olması gereken bu fakat örnek veriyim mesela active select şanzumana ben fazla haksızlık yapıldığını düşünüyorum sonuçta bu formu dışardan aracı almak isteyenlerde okuyor.o kadar kötü bir şanzuman dağil şunu demeye çalışıyorum 3.000 tl lik extra verip 10.000 tl lik beklentiye sahip olmamak gerekir
          2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
          2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Bizim arabaçlarımız çok güzel gerçekten ama öve öve bitirilmeyecek araba değil (passatlar da aynı, mondeolar da ....) sonuçta lamborghini değil, mclaren değil kullandıklarımız. aile otomobili, biraz tasarımı güzel biraz da gücü standartlara göre yüksek. İnsanoğlu genel olarak sahip olduklarını yüceltmeyi seviyor, ben şahsen insignia sahibi değil de renault clio sahibi olsaydım değişen birşey olmazdı, onu sever, bağlanırdım.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Küm kötülemiş ki anlayamadım, bence parasının her kuruşunu fazlasıyla hakeden bir araç eskisiyle yenisiyle

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
                Orjinal yazı sahibi: insgna44
                kötülemeden ziyade şunu demeye çalışıyorum.bi passat formuna girdiğimiz zaman yada diğer araçların forumlarına araçlarını öve öve bitiremiyorlar. öyle olmak güzel mi tabi ki de değil fakat bizim forumun ortamı samimi olduğundan herkes içinden geçenleri çok rahat söylüyor . aslında olması gereken bu fakat örnek veriyim mesela active select şanzumana ben fazla haksızlık yapıldığını düşünüyorum sonuçta bu formu dışardan aracı almak isteyenlerde okuyor.o kadar kötü bir şanzuman dağil şunu demeye çalışıyorum 3.000 tl lik extra verip 10.000 tl lik beklentiye sahip olmamak gerekir
                Bir kaç kisinin yaptığı yorumlara takılma.. bu geneli yansıtmaz.. Eskiyle yenisiyle araclarımız fiyatına göre bir cok araçtan daha üstün..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ben şöyle söyliyeyim, 4 yıl kadar eski kasa kullandım, şimdi de imzamdaki araca sahibim. Yeni kasa eskisine göre birçok yönden üstün. ( özellik ve konfor, Yakıt ekonomisi açısından ) ama aktive selectten midir nedir bilmem eskisi daha bir iyi gidiyordu ya... Bunun dışında yeni kasayı eskiye değişmem, hele bose ile müzik dinlemenin keyfi bir başka

Edit: komşum geçen hafta yeni kasa Passat 1.6 tdi comfortline Aldı, geçen gün onu bir yere kadar bıraktım, arabadan inene kadar ağzının suyu aktı, itiraf ediyorum senin araba daha güzelmiş dedi.
                  ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                  ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Maalesef Türk Milleti olarak takım tutarken de bir partiyi savunurken de sevabıyla günahıyla sahipleniyoruz. Almanlar artısı eksisi ile bir araç yapmış. Bende seviyorum aracımı. Bu demek değil ki eleştirilecek bir yanı yok. Diğer forumlarda methiyeler düzüyorlarsa onların samimiyetsizliği. Bende şirket aracı golf var. jetta ve passatta kullanıyorum. Kendi aracıma göre iyi ve kötü tarafları var. Neden birisine yalan söyleyip eksiğini saklayayım ki? Geçenlerde opele aracın düzeltilmesi gereken eksikleri ile ilgili forum açılmıştı. Onun dışında onlarca konu açılmış sorunlarla ilgili.Aracı almak isteyeni bırakın ben okuyunca bile korkuyorum başıma gelecek diye. WW'nde BMW gibi yılların verdiği bir piyasada pozitif bir algısı var.Opel'in daha iyi hizmet verebilmesi için kullanıcıların bu geri bildirimleri yapması onlar içinde bir şans.
                    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Eski kasadan yeni kasaya geçtim..Bence kesinlikle yeni kasa..Değer mi değer.....

Yorum

İlk çıktığında 2009'da yılın eniyi arabası seçilen ve segmentinin en sorunsuz arabasının daha da iyileştirilmiş modeli kötü olabilir mi?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Opelin tek eksiği o sunduğu bg leri kullanıcılarına hissettirmemesi onun dışında on numara araba.
                          2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
                            Opelin tek eksiği o sunduğu bg leri kullanıcılarına hissettirmemesi onun dışında on numara araba.
                            ihihi

Yorum

Ben burdaki çoğu arkadaşa göre yeni bir İnsignia kullanıcısıyım ve şu ana dek arabam ile hiç bir sorunum olmadı ve gayette memnunum. Yeni insignialarıda kontrol ettim şöyle diyeyim iç ve dış tasarımındaki değişiklikler mükemmel görünüyor ancak motor ve tork verilerine göre eski kasa kadar atik olmadığı belli oluyor. tork 320Nm yapabilselerdi çok şey farkederdi.

Insignia fazla yakıt yakıyor diyorlar ama ben buna katılmıyorum devrinde kullanınca yakıt sarfiyatı eski aracım Honda Cıvıc ten daha düşük ama rahat duramadığında( benim gibi haha) yakıt sarfiyatıda o derece artıyor. Eski kasa böyle ise yeni kasada alınan verilerden daha düşük veriler alacağın kesin.

Kısacası eskiside yeniside ayrı bri güzel. cool
                              2011-1.6t Insıgnia Cosmo+Flexride Şasi

Yorum

İşleniyor...
                              X