Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Bende 2011 model 1.6 turbo,edition elegance paketli bir insignia alarak aranıza katılmış bulunuyorum.Fakat hala araba hakkında çözemediğim sorular var.
1) Hız sabitlemeyi açtığımızda ve arkasından direksiyondan hızı arttırımı yaptığımızda,aracın ulaşacağı yeni hız niye bilgi ekranında yazmıyor?
2)Klima tamamen nasıl kapatılıyor?
3)Ben klima kullanırken auto tuşuna bastığımda klima soğutma tuşu da devreye giriyor.Bunu sebebi forumda bahsedilen nem ayarımı?
4)Klimayı çift iklimlendirmeden tek taraflıya nasıl geçirebilirim?
5)Bu park esnasında geri vitese atıldığında sol aynanın tekerleği gösterme özelliği edition elegance paketler de var mı?
6)Bu araçta yakıt tasarrufu yapmak için hangi devir aralıklarında ve nasıl kullanmalıyım?
Şimdiden çok teşekkür ederim.Herkese selamlar.
1) Hız sabitlemeyi açtığımızda ve arkasından direksiyondan hızı arttırımı yaptığımızda,aracın ulaşacağı yeni hız niye bilgi ekranında yazmıyor?
2)Klima tamamen nasıl kapatılıyor?
3)Ben klima kullanırken auto tuşuna bastığımda klima soğutma tuşu da devreye giriyor.Bunu sebebi forumda bahsedilen nem ayarımı?
4)Klimayı çift iklimlendirmeden tek taraflıya nasıl geçirebilirim?
5)Bu park esnasında geri vitese atıldığında sol aynanın tekerleği gösterme özelliği edition elegance paketler de var mı?
6)Bu araçta yakıt tasarrufu yapmak için hangi devir aralıklarında ve nasıl kullanmalıyım?
Şimdiden çok teşekkür ederim.Herkese selamlar.
Yorum