Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Genel Kullanım Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Genel Kullanım Hakkında

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Bende 2011 model 1.6 turbo,edition elegance paketli bir insignia alarak aranıza katılmış bulunuyorum.Fakat hala araba hakkında çözemediğim sorular var.

1) Hız sabitlemeyi açtığımızda ve arkasından direksiyondan hızı arttırımı yaptığımızda,aracın ulaşacağı yeni hız niye bilgi ekranında yazmıyor?

2)Klima tamamen nasıl kapatılıyor?

3)Ben klima kullanırken auto tuşuna bastığımda klima soğutma tuşu da devreye giriyor.Bunu sebebi forumda bahsedilen nem ayarımı?

4)Klimayı çift iklimlendirmeden tek taraflıya nasıl geçirebilirim?

5)Bu park esnasında geri vitese atıldığında sol aynanın tekerleği gösterme özelliği edition elegance paketler de var mı?

6)Bu araçta yakıt tasarrufu yapmak için hangi devir aralıklarında ve nasıl kullanmalıyım?

Şimdiden çok teşekkür ederim.Herkese selamlar.

Ynt: Genel Kullanım Hakkında

Öncelikle Hoşgeldiniz.

1- Sorunuzu anlayamadım. Arabanın hızı yazıyor zaten ekranda.
    2- Fanı sıfıra getirdiğinizde havalandırma kapanır, kar işaretine bastığınızda klima kapanır.
    3- Auto tuşu bütün araçlarda klima özelliğini devreye sokar. İnsigniaya özgü bir durum değil.
    4- Bu soruyu da anlayamadım.
    5- Bildiğim kadarı ile hiçbir modelinde yok.
    6- Kullanım tarzı, gaza basma alışkanlığı ve yolun durumuna göre değişir. Bana göre ideali 2000-2500 devir arası.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

1-benim tecrubemle bi tik artitmak 2 km artiriyor hizi
      2-kucuk pervaneye surekli bastiginiz da kapanir kar isareti de klimayi kapatir
      3-auto her aracta ayni islevi goruyor
      4 - config tusundan klima ayarlarindan yapiliyor
      5-bildigim kadariyla sadece cosmolarda var
      6-2000-2500 araliginda ama hizlanman onemli sag ayagina bagli

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
        1-benim tecrubemle bi tik artitmak 2 km artiriyor hizi
        2-kucuk pervaneye surekli bastiginiz da kapanir kar isareti de klimayi kapatir
        3-auto her aracta ayni islevi goruyor
        4 - config tusundan klima ayarlarindan yapiliyor
        5-bildigim kadariyla sadece cosmolarda var
        6-2000-2500 araliginda ama hizlanman onemli sag ayagina bagli

Yorum

1) Mesela ben 80 km HIZLA gidiyorum ve hız sabitleme açık. Direksiyon üzerinden Hızı arttırma tuşuna bastım 10 kere. Eğer her basış 2 km arttırıyor ise Aracın ulaşacağı yeni hız 100 km Olmalı. Çoğu araba da ulaşacağım hız yani 100 km/h bilgi Ekranın da yazıyor. Yazmalı da bence.

2) Simdi klima çift Taraflı klima yani sağ ve sol için farklı sıcaklık dereceleri belirlenebilen otomobiller de tek bir tuşla sağ ve sol tek klima gibi Çalışır. Yani sol tarafı 25 derece yaptığınız da sağ da 25 olur. Bunun için herhangi bir tuş var mi ?

Tekrar yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.

Yorum

Config menusune girin orada gezinin klima ayarlari var onu tek tarafliya isaretleyin daha sonra klimada sol ayarla her iki tarafida ayarlayabiliyorsunuz.

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Arkadaşlar merhaba,

Ben 8gb usb bağladım. Fakat şarkıların tamamını çalmıyor. Bazılarını sürekli atlıyor. Acaba şarkının isminin uzunluğundan olabilir mi?

Yorum

Klima icin sadece sol daki dügmeyi cevirdiginizde sagda aynı oranda artar yada azalır.. sagdaki ni cevirirseniz ikisini farklı derecelere ayarlayabilirsiniz.. mp3 icinde acaba sizdeki usb de sarkılar farklı dosyaların icinde olabilirmi.. isimden dolayı atlayacagını sanmıyorum..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Akşam arabaya gittiğimde tekrar bakacağım. Sebebini bende anlayabilmiş Değilim Şarkıyı seçtiğimde o Şarkıyı çalmıyor başka şarkıya geçiyor. Ilginç bir durum

Yorum

İşleniyor...
                    X