Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SES sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• SES sorunu

İyigünler;
    Arabamda 120 km nün biraz üstünde gidince şoför tarafından bi yerden sanki bi yerden hava üflüyormuş sanki camda bi aralık varda ordan rüzgar alıyormuş gibi bir ses hissttim böyle bir sorun duyan var mı? yoksa ben mi aracı fazla dinliyorum hepinize güzel bir hafta diliyorum...
    2014 SIDI AT6 Cosmo +park&go +bose ses sistemi

Ynt: SES sorunu

Kapı ayarında yada kapı fitillerinde sorun olabilir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bendeki makyajlıda da 120 üzerinde şoför kapısından rüzgar sesi geliyor. Unutuyorum servise uğradığımda söylemeyi hep.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Bende de zaman zaman oluyordu... servise götürdüm... Hiç Bir şey bulamadılar...
        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Benim 2010 cosmoda oluyordu bu ses, bir türlü çözülememişti, yeni aldığım makyajlı kasada hiç gelmiyor, ben de makyajlıda çözmüşler sorunu diye düşünmüştüm, demek benim şansıma sessizi denk gelmiş
          ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
          ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Arka camdan belirgin geliyordu. Bulamadılar. Sanayii de kapıyı biraz oynattım. Düzeldi. Bahsettiğiniz sesi iyi dinlemek lazım. ön cama çarpan rüzgar sesi de yanıltıyor bazen.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Konu baya eski kalmış ama yeni konu acmak istemiyorum aracımiz 2015 makyajli 1.6cdti bu arka camı acinca 80km hiz ile giderken bile aşırı sekilde rahatsiz ediyor bildiginiz pata pata pata pata pata diye siddetli şekilde ses cikariyor arabanın aerodinamiginde mi bi sıkıntı var yoksa bende mi bi sıkıntı var daha once hicbir arabada böyle bir ses duymadım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: buraktsn95
                Konu baya eski kalmış ama yeni konu acmak istemiyorum aracımiz 2015 makyajli 1.6cdti bu arka camı acinca 80km hiz ile giderken bile aşırı sekilde rahatsiz ediyor bildiginiz pata pata pata pata pata diye siddetli şekilde ses cikariyor arabanın aerodinamiginde mi bi sıkıntı var yoksa bende mi bi sıkıntı var daha once hicbir arabada böyle bir ses duymadım
                daha önce 6 tane farklı aracım oldu. hepsinde de arka cam açıkken ve hızlıyken pat sesi geliyordu.
                İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Normaldir efenim. Bir problem yok.
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

arka cam neden açılıyor ki zaten bence sabit olmalı hakikaten çok rahatsız edici bir ses

Yorum

Orjinal yazı sahibi: buraktsn95
                      O sesi 94 Tempra dan sonra aldığımız her araçta duydum, kimisinde kulak dibinde gümbürdeyen subwoofer etkisi yapardı hatta :P
                      2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Arka camı açınca ses yapmayan bir araç bende hatırlamıyorum.yaklaşık 12 araç aldım sattım.Şuan kullandıklarımıza dahil arka cam açık seyehat etmek mümkün değil.Bu bir sorun değil yani.
                        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Nasip olursa bi kac aracta daha deniycem de ne bileyim ya araba kullanirken kardeşim camı açtı arabanın bitarafı koptu sandim panikle durdum hemende o yüzden sordum cevap veren herkese teşekkür ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                            arka cam neden açılıyor ki zaten bence sabit olmalı hakikaten çok rahatsız edici bir ses
                            Abi bana geliceksin o zaman. Arka camları arkada oturanlara kesinlikle açtırmıyorum. Zaten onlar açamasın diye kontrolde kapalı konumda. Arada ben açıp kapatıyorum paslanmasın motorları diye.

Yorum

Bende o yok ama sunroof u bi kademe açınca kapı kilit yerlerinden hava geliyor.. 2015 sport 1.6 cdti
                              1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum

İşleniyor...
                              X