Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Son bakış insigniama

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Son bakış insigniama

Uzun zamandir acaba degistirsemmi diyerek ayaga kalktigim sonra ne gerek var diyip geri oturdugum insigniami gecen hafta aldigim passat 1.6 tdi dsg highline hayalet gosterge navi siyah ici beyaz arac aldigimdan dolayi bugun yeni sahibine teslim ettim
    Passat alma hikayem; tanidik bi galeride beyaz comfortline indirilirken gormustum b7 ile hic bir fark olmadigini dusunmustum ama bu aldigim arabayi gorunce ne aradaki fiyat farki ne b7 ye benzerlik kalmadi istanbuldayken aldim insigniayla pespese ankaraya kadar geldik yolda en az 10 defa yanlismi yaptim acaba dedim icimden aynadan baktikca
    -arac cok sessiz ve konforlu
    -vergisi makul yakiti makul ama gitmiyor o ayri ki insigniamda 130 bg di
    -donanimi fazlasiyla tatmin edici
    -siyah cizikleri 2.yikamada belirdi icide beyaz hemen lekelendi
    İnsigniam beni uzmeden 2yilda 130 bin km goturdu insallah bundada oyle olur
    2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Ynt: Sok bakış

Hayırlı olsun yeni aracınız

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı olsun güle güle kullanın yeni kasa çıkınca değiştirirsiniz ihihi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hayırlı olsun. Passat tabiki kötü bir araç değil. güle güle kullanın.

Küçük not: katılır mısınız bilmem ama passatta o 2000'li yılların başlarındaki modellerde olan patron arabası havası kalmadı. tamam motor güzel, iç donanım güzel ama o hava kalmadı...
        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Abi bizde 98 den beri butun kasalardan 2 veya 3 tane oluyordu ailemiz kalabalik oldugundan dolayi o agir passat havasi bi onceki kasada kalkti ama makyajsiz kasa degisimiyle toparladi diye dusunuyorum bende butun arabalarimi spor yapmaya calisirken buna cakar sistemine kadar agirlik katmayi dusunuyorum

Yorum

Hayırlı olsun
            Hayalet gösterge ve performans merak ettiğim konular
            İzlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
              Hayırlı olsun
              Hayalet gösterge ve performans merak ettiğim konular
              İzlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
              Aynen çok merak edilen bisey 9bin tl lik bisey sonucta

2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof

Yorum

Hayalet gösterge basta ne bu abi düz haylayn( halk dili) ver bana diyip gördukten sonra bu olmadan olmaz dedigim ve su an en cok hosuma giden sey
                Sectigin profile gore ekran gorselligi degisiyor ornegin klasikte bildigimiz araba ibresi gibi navi de ibreler kuculup 40 40 artiyo ortaya koca bir navigasyon geliyo navigasyonu cok basarili buldum gerci sadece denedim
                Yaninda ortadaki ekran normale gore daha buyukmirrorlink diye bisey var anladigim kadariyla telefonun anayuzunu bu ekrandan kontrol edeb
                Wifi ile internet faln varda bunlara bakmadim
                Ha bu parayi edermi etmez ama insigniayi aldigimda navi takcaktim sattigimda daha takmamistim artik en ust donanim alip fabrikasyon kullanma istegimden bide verdigi gorsel keyften dolayi aldim
                Performans olarak eski kasaya gore cok fazla bi fark sezmedim bugun pespese ikisinide kullandim sadece gaz tepkimesinde biraz daha iyilisme olmus ve araba kendini süzüp gidiyor a6 da oldugu gibi
                Yakit olarak 5.6 ile istanbul ankara yaptim yavas hizli karisik ama sehir icinde 6.5 civarinda geziyor daha 1000 kmde insallah duser diye dusunuyorum arti olarak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omer0673
                  Hayalet gösterge basta ne bu abi düz haylayn( halk dili) ver bana diyip gördukten sonra bu olmadan olmaz dedigim ve su an en cok hosuma giden sey
                  Sectigin profile gore ekran gorselligi degisiyor ornegin klasikte bildigimiz araba ibresi gibi navi de ibreler kuculup 40 40 artiyo ortaya koca bir navigasyon geliyo navigasyonu cok basarili buldum gerci sadece denedim
                  Yaninda ortadaki ekran normale gore daha buyukmirrorlink diye bisey var anladigim kadariyla telefonun anayuzunu bu ekrandan kontrol edeb
                  Wifi ile internet faln varda bunlara bakmadim
                  Ha bu parayi edermi etmez ama insigniayi aldigimda navi takcaktim sattigimda daha takmamistim artik en ust donanim alip fabrikasyon kullanma istegimden bide verdigi gorsel keyften dolayi aldim
                  Performans olarak eski kasaya gore cok fazla bi fark sezmedim bugun pespese ikisinide kullandim sadece gaz tepkimesinde biraz daha iyilisme olmus ve araba kendini süzüp gidiyor a6 da oldugu gibi
                  Yakit olarak 5.6 ile istanbul ankara yaptim yavas hizli karisik ama sehir icinde 6.5 civarinda geziyor daha 1000 kmde insallah duser diye dusunuyorum arti olarak
                  Aracı kaça aldınız vede iyiki aldim fiyatını haketti diyormusunuz

Yorum

Ynt: Son bakış insigniama

133 e aldim benim gozumde arabanin ederi 103 bin ama gel görki fluence bile atik 3 rakama dayanmak üzere
                    Bana en çok koyan insignia ile beraber bide passat almistik yaklasik ayni kmde olmasina ragmen 86 bine aldigimiz kaput dahil 4 parca boyali passati 73 bine 85 bine aldigim insigniayi sadece sag on kapi boyali olmasina ragmen istanbulda galeriler almadi ankarada 52 bin verdiler is karsiligi taserona rica minnet 58 bine verebildim passat ayni gün telefon yagmuruyla gitti insigniayi itekleyerek verdik
                    Benim gozumde insignia o verdigim passata 10 basardi tip duruş yol tutma olarak ama bizim insanimizdaki vosvogen olsun çürük olsun mantigi oldukca bu acı boyle olacak bugun inaniyorumki 2 sene sonra bu araba en fazla 20 bin aşağıya yine satılacak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omer0673
                      133 e aldim benim gozumde arabanin ederi 103 bin ama gel görki fluence bile atik 3 rakama dayanmak üzere
                      Bana en çok koyan insignia ile beraber bide passat almistik yaklasik ayni kmde olmasina ragmen 86 bine aldigimiz kaput dahil 4 parca boyali passati 73 bine 85 bine aldigim insigniayi sadece sag on kapi boyali olmasina ragmen istanbulda galeriler almadi ankarada 52 bin verdiler is karsiligi taserona rica minnet 58 bine verebildim passat ayni gün telefon yagmuruyla gitti insigniayi itekleyerek verdik
                      Benim gozumde insignia o verdigim passata 10 basardi tip duruş yol tutma olarak ama bizim insanimizdaki vosvogen olsun çürük olsun mantigi oldukca bu acı boyle olacak bugun inaniyorumki 2 sene sonra bu araba en fazla 20 bin aşağıya yine satılacak
                      Abicim bu.ikinci el fiyatlari cok.abartiliyo simdi ben de yeni kasa insignia varda Önceki arabam astra sedan 1.3dizeldi araba gitmiyo etmiyo.yeni motor geldi satamazsin elinde.kalir.dediler ama aldim sifir 57ye almistim sport+still paketti kazasi vardi ondan dolayi 56ya verdim yoksa 58 59dan asagi vermezdim

Yorum

Hayırlı olsun.. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın aracınızı..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...

Yorum

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Cok tsekkurler abiler güzel dilekleriniz için

Yorum

İşleniyor...
                              X