Arkadaşlar 1.6 t cozmo 170 bg . bugün uzun yol yaptım araba 1800 km deydi 600 km yol yaptım 7.5 yol bilgisayarı gösterdi doldurdum tam doğru göstermiş sizce normalmi yakıtı hiç 110km hızı gecmedim istanbul trafiğinde 13.5 veriyor daha yeni olduğundan mı bukadar yüksek yoksa iyimidir uzun yolda 330 tl km yakmış
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni kasa insignia yakıt
Collapse
X
-
Ynt: Yeni kasa insignia yakıt
Orjinal yazı sahibi: ercan çalışŞehirler arası 7.5 şehir içi 13.5 ama araba daha sıfır
bildiğim kadariyla şehir içi yeni modellerin yakıt düzeyi daha az die biliyorum ki ? sıfır araç olması fark ediyormu ?[img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]
Yorum
-
Ercan Bey aracınız henüz yeni. Zamanla düşecektir. Motor yazılımı güncellemesi yaptırmadıysanız yaptırın. Fark ediyor. Bir de otomatik vitesler daha fazla yakıyor, sizinkini bilmiyorum.
Düz vites için örnek vereyim, Eskişehir'den İstanbul'a duble yolda 110, Adapazarı'ndan sonra otobanda 120 ile 3 kişi ve bagajla geldim. Ortalama 6.5 L yaktım.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Motor tam ısınmadan kısa mesafeler yapıyorsanız normal, aksi halde bana yuksek geldi tuketiminiz.Benim 20bin km ortalamam 10.2lt. (Sehirler arası 1-2bin Km'yi gecmez)Gunluk sehir ici ortalamada dahi 13.5lt gormedim.Bu arada aracım otm.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemişErcan Bey aracınız henüz yeni. Zamanla düşecektir. Motor yazılımı güncellemesi yaptırmadıysanız yaptırın. Fark ediyor. Bir de otomatik vitesler daha fazla yakıyor, sizinkini bilmiyorum.
Düz vites için örnek vereyim, Eskişehir'den İstanbul'a duble yolda 110, Adapazarı'ndan sonra otobanda 120 ile 3 kişi ve bagajla geldim. Ortalama 6.5 L yaktım.
Yorum
Yorum