Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Makyajlı kasaya xenon montajı hakkında.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Makyajlı kasaya xenon montajı hakkında.

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
    Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
    Direk takınca çalıştı mı yoksa beyin , balans gibi bişey mi taktınız?
    Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
    Direk takınca çalıştı mı yoksa beyin , balans gibi bişey mi taktınız?
    Ne oldu senin farlar motajını yaptırmadın mı hala? foto bekliyoruz
    Valla arabanın bagajında gezdiriyorum hala , servise gittim öcü görmüş gibi baktılar ya bunun ucu ile arabadan gelen kablolar eşleşmeyebilir falan diyorlar bende ne yani bir uç yüzünden takılamaz mı dedim onlar da olur ama ek yapmam lazım sağlam bişey olmaz garantili olmaz dedi ben yinede yap dedim arabayı bıraktım üç saat sonra gittim daha ellememişler bile kızdım arabayı geri aldım. Buradakiler hakikaten tam beceriksiz ya bundan bile korkuyorlar anlayacağın burada bu işlerden anlayan bir usta bulmam gerekli abiciğim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hiç de öyle abartılacak birşey değil tamponun sökmek olmasa sen bile yaparsın sonuçta plug&play
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ya abi biliyorumda gelde anlat bu adamlar nasıl korkuyla bakıyorlar kafayı yiyecem ya

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Direk taktılar çalıştı,toplam 15 dk sürdü sürmedi.arıza ışığı yanmadı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: semihua28
            Bugün ani bi kararla ofisten çıkıp ostim sanayide tanıdık bir yere gittim.6000 k ısrarlarına rağmen her türlü garantiyi aldıktan sonra 4300 k philips taktırdım.300 tlye mal oldu.çok şükür arıza ışığı yanmadı.görüntü çok net,orj.zenon gibi.mercekli olduğu için göz alma olayı sıfır.burası zifirikaranlık olduğu için iyi test ettim.inşallah sıkıntı olmaz..
            hayırlı olsun, hangi philips ampul ya da kit kullanıldı, kodunu paylaşırsanız sevinirim. izmir ve aydın'daki ustalar nedense xenon kite hiç yanaşmadılar. daha önce belirttiğim gibi aydın'daki servis perdenin bile değişmesi gerektiğini söylemişti.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
            2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mccoffeer
              Bugün ani bi kararla ofisten çıkıp ostim sanayide tanıdık bir yere gittim.6000 k ısrarlarına rağmen her türlü garantiyi aldıktan sonra 4300 k philips taktırdım.300 tlye mal oldu.çok şükür arıza ışığı yanmadı.görüntü çok net,orj.zenon gibi.mercekli olduğu için göz alma olayı sıfır.burası zifirikaranlık olduğu için iyi test ettim.inşallah sıkıntı olmaz..
              hayırlı olsun, hangi philips ampul ya da kit kullanıldı, kodunu paylaşırsanız sevinirim. izmir ve aydın'daki ustalar nedense xenon kite hiç yanaşmadılar. daha önce belirttiğim gibi aydın'daki servis perdenin bile değişmesi gerektiğini söylemişti.
              kullanılan kit philips photon 4300 kelvin.ancak kodunu hatırlamıyorum.takan kişi insignialarda h7 kullanılmadığını söyledi.bir kod söyledi ama aklımda değil.aklımda ciddi soru işaretleri vardı oraya gidene kadar.Gittiğim yer otomoda diye bir yer.yoğunluktan gece yarılarına kadar çalışıyorlarmış.usta bana detaylı olarak philips takarsak makyajlı insignilarda hiçbir sıkıntı olmayacağını anlattı.farlarda mercekli olduğu için karşıdakinin gözünü kesinlikle almıyor.ve görüntü kalitesi çok iyi ve çok net.taktıracaksanız 4300 kelvinin üzerine çıkmanızı kesinlikle tavsiye etmem.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mccoffeer
                Merceğin değişmesi gerektiğini söylese bir nebze anlarım da perde nasıl değişiyormuş, bu ustalar var ya amma da sallıyorlar.

Yorum

hır12 sanırım ya da 9012 ampul tipi (ikisi de geçiyor; biri avrupa biri uzakdoğu adlandırması olmalı)

Yorum

buldum ampulü hır2 ve 9012 yazıyor arkasında

Yorum

Çakar Stoplar her nekadar güzel gözüksede opelin kendi güvenlik çakarlarını pasifize ediyorsunuz bilindiği üzere ani frenlerde opel bu işi kendisi yapıyor yolda giderken sert fireninizin anlaşılmasını engelliyor bence bu sistemi yaptıysanız bir açma kapama düğmesine bağlayın sadece sisli havalarda devreye sokun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hatta bunu arka sis devresine bağlamak daha mantıklı olurmuş

Yorum

İşleniyor...
                        X