selamlar.aracım makyajlı kasa edition elegance.Xenon montajı yaptırmak istiyorum.farlar mercekli.önce opak opeli aradım,yapmadıklarını söylediler.sonra opal opeli aradım.makyajsız kasalara daha önce philips montajı yaptıklarını fiyatının 575 tl olduğunu,arıza lambasının bazı kullanıcılarda yandığını ancak makyajlı kasalara hiç yapmadıklarını söylediler.yetkili serviste yapılırsa garantide bir sıkıntı olmuyormuş.makyajlı kasası olupta yaptıran varmı?önerirmisiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Makyajlı kasaya xenon montajı hakkında.
Collapse
X
-
Ynt: Makyajlı kasaya xenon montajı hakkında.
Aynı tip ampul hyundai ix35'te de var, ben kendim yapmıştım, 100 TL civarında bireşey mal oldu xenon seti.
philips falan diye yüksek fiyat çekiyorlar ama hepsi çin malı sonuçta. kalitede fark yok yada bizim algılayabileceğimiz kadar bir fark yok.
9012 veya H12r olması lazım ampul tipi.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Bugün ani bi kararla ofisten çıkıp ostim sanayide tanıdık bir yere gittim.6000 k ısrarlarına rağmen her türlü garantiyi aldıktan sonra 4300 k philips taktırdım.300 tlye mal oldu.çok şükür arıza ışığı yanmadı.görüntü çok net,orj.zenon gibi.mercekli olduğu için göz alma olayı sıfır.burası zifirikaranlık olduğu için iyi test ettim.inşallah sıkıntı olmaz..
Yorum
-
Direk takınca çalıştı mı yoksa beyin , balans gibi bişey mi taktınız?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Direk takınca çalıştı mı yoksa beyin , balans gibi bişey mi taktınız?Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Direk takınca çalıştı mı yoksa beyin , balans gibi bişey mi taktınız?ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonOrjinal yazı sahibi: sedat 8266Direk takınca çalıştı mı yoksa beyin , balans gibi bişey mi taktınız?Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Direk takınca çalıştı mı yoksa beyin , balans gibi bişey mi taktınız?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fatihvarol38Orjinal yazı sahibi: kingdragonOrjinal yazı sahibi: sedat 8266Direk takınca çalıştı mı yoksa beyin , balans gibi bişey mi taktınız?Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Direk takınca çalıştı mı yoksa beyin , balans gibi bişey mi taktınız?
Yorum
Yorum