Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÖN PANJUR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ÖN PANJUR

bana sorarsanda cok sey lazım, bende cok sey ıstıyorum, opc body kıt, opc dıreksıyon, koltuk, vıtes kolu, 20lık jant lastık, navı vsvs. arkadasın bırı bı lıste yapmıstı, 53000 mıydı yanlısmı hatırlıyorum, o kadar para verdıkten sonra mercedes e bınerım, yenı kasa e250 cabrıo alırım o paraya

Yorum

bazı ınsanlar gıdıyo 50-60 bıne araca alıyo, ustune 30bınde masraf edıo aksesuar taktırıyo, tamam goze cok hos gelıyo, bunu kabul edıyorum, dıger araclardan cok farklı oluyu, heryerde dıkkat cekıyo ama aksesuara harcanan o kadar paraya mercedes, bmw alıp orjınal kullnmak cok daha mantıklı bence, tabı bu benım kısısel dusuncem, herkesın dusuncesıne saygı duyarım...

Yorum

aynen bende öyle düşünüyorum sana katılıyorumda 1500tl ye opc line var ondan düşünebilirsiniz
        [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

oda hıc ıcıme sınmedı acıkcası, orjınalı daha guzel duruyo sankı, yaptırdımmmı tam yaptırcaksın yada hıc yaptırmıcaksın bence

Yorum

arz talep meselesi. 50.000'e Corsa'da var Insignia'da
            ama biri sıradan herkesin aldığı Insignia'yken diğeri TR'de 12-13 tane bulunan OPC oluyor.
            benimde 50.000'im olsa ikisi arasında kararsız kalırdım hatta tercihim Corsa OPC olurdu. Insignia almışken 80-90.000'lere felan çıkmak lazım, çünkü baştan beri aracın tanıtımlarını full+full olarak yapıyorlar. Cosmo bile boş gözüküyor bana.
            90.000'e çıkmışken premium markalarda var ama full+OPC görünümlü Insignia'nın verdiklerini boş BMW verecekmi bana? dediğiniz gibi herkesin kendi tercihi. kendi mantık değerlendirmesi.
            InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
            X