Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yorum ve Görüşler Nedir ? CC-1.6T-Passat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yorum ve Görüşler Nedir ? CC-1.6T-Passat

Hayırlı olsun

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Burak kardesim,hayirli olsun fiyat yuksek gibi sedat abi hakli 3 mpaket daha iyi giderdi sana hayirlisi olsun Allah kaza bela vermesin
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

cc kullandim güzel araba ic dizayn çok hoşuma gitti ama tam kapsamlı bir test yapmadım passat tercihim
        [img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]

Yorum

CC ve Ins. arasında kalıp ikisini de kullanarak Insignia almıştım. Yorumlarım öznel gelebilir ama ben de insignianın f/p oranının çok iyi olduğunu düşünenlerdenim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
            Burak kardesim,hayirli olsun fiyat yuksek gibi sedat abi hakli 3 mpaket daha iyi giderdi sana hayirlisi olsun Allah kaza bela vermesin
            Haklısın ama bmw yerine CLA AMG 200 tercihim olurdu. Bmw çok yalın dedim yaa hiç cekici gelmedi nedense.. Insignia 2. Eli düşündürdü beni aslında..
            2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Hemen siparişi iptal et.. Al sana araba.. zaten uzun süre bineceksin.. Dolu dolu bir insignia
              http://www.opel.com.tr/opel-serisi/s...r.html#summary

1.6 T manuel, start stop...flexi,sanruf,çevre görüş 1 park go, stil(19 jant bose deri spor koltuklar) , ribbon.. 103.000 daha ne olsun.. pazarlıkla 100 bin.. Niyetim olsa bir dakika beklemem..

Birde video atayım içinin yağları erisin.. ( video renk için ) istersen passata vereceğin parayla dizel otomatik al..

http://www.youtube.com/watch?v=xyBxDc6KNbQ#ws

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Abi bu arabayi satarken 45 e satacak 100 bine passat alsa 85 e satcak tecrubeyle sabit bu hafta yasadigim olaylardan yola cikarak malesef opel her yonuyle daha guzel olmasina ragmen satarken hiç muamelesi goruyor
                2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omer0673
                  Abi bu arabayi satarken 45 e satacak 100 bine passat alsa 85 e satcak tecrubeyle sabit bu hafta yasadigim olaylardan yola cikarak malesef opel her yonuyle daha guzel olmasina ragmen satarken hiç muamelesi goruyor
                  Evet haklısın.. Halkımızın gözünde vw diyince akan sular duruyor.. Ama o kadar da değil 100 bin e alıdığı dolu bir insignia kısa vadede 2 sene gibi o kadar değer kaybetmez.. 85-90 bandında yine bir satış rakamı olur.. Araba yı tanıyan bilen insignia dan anlayanlar alır aracı.. Bende su an 2012 model 1.4 var.. aldığım fiyat 60 belki komik gelecek 65 gibi bir rakama ısrarla isteyen bir arkadaşım ve birde akrabam var.. Şu an satmak gibi bir niyetim yok.. Yanlış anlama yeni passat evet güzel beğeniyorum ama yine de kasa olarak bir insignia kadar heyecanlandırmıyor beni ..gittim baktım yeni b8 kasaya valla o kadar paraya beni çekmedi kendine... değer mi inan insanı düşündürüyor..

Hem Burak kardeşime hemde sana hayırlı olsun diyelim.. Kazasız belasız kullanın..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Abi ben kesinlikle sana katılıyorum her yönden yani insignia tasarım olsun sürüş olsun passat b8-b7-b6 halt etmiş. Ama türk zihninde yer etmiş peynir ekmek gibi gidiyor passat otomatikler. Yani biz ötv indirimli alıcaz bide. Bunuda hesapladım passat daha avantajlı ileriye yönelik elinden çıkarmada ve yakıt olarak insigniadan bi adım önde. Hep diyorum insigniada tek eksik 1.6 cdti 136 bg motor. Millet tr için özel araba üretiyo 5.20 e bakiyosun 1.6 motor E180 diyosun 1.6 ama insignia neden girmiyo bu işe ben hala kafam almıyo yani.. ne güzel motor var..Rakip olamıyoruz passata bu konuda..yoksa passat aşığı değiliz bindim kullandım yani yanından geçemez insignianın..
                    2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Ötv yi bilmiyordum hayırlı olsun Burakçım .. Ben beklemedeyim evet kesinlikle 1.6 dizel güçlü bir motor gelmesi lazım passata rakip olabilmesi için...İyi bir aktarma, şanzıman ve aracın biraz hafiflemesi lazım.. Daha önce beklentilerimi bir başlıkta yazmıştım.. Bakalım 1-2 seneye insignia da yüzünü yenileyecek.. Halkımızdaki Algı değişir mi bilemiyorum bendeki algının değişmesi biraz zor gibi.. Saplantılı şekilde Aşığım bu araca.. İnsignia AŞK bizdeki..

Yorum

Kesinlikle iyi bi iş sahibi olursam dolu bi insignia alırım ilk kasasından cosmo tabiki hayirlisi diyelim abicim

Yorum

İşleniyor...
                        X