Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yorum ve Görüşler Nedir ? CC-1.6T-Passat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yorum ve Görüşler Nedir ? CC-1.6T-Passat

1-Passat 1.6 TDİ DSG - 120 bg comfortline test ettim çok sessiz ve DSG'i söylemeye gerek yok zaten. Muhteşem ötesi bi yakıt tüketimi söz konusu..

2-İnsignia malum 170 bg BMW motoru kullanıyor. Otomatik kullandım fakat manuel kullanma fırsatım olmadı ama. Bmw 3.20i kullandım bu motoru bmw beklentilerimin altında kaldı fazlaca.

3-CC 1.4 tsi 160 bg en önemli nokta ne bindim ne test ettim ne kesin bişi var. Özellikle kullanan ve binen abilerimden yorumlarını istiyorum..
    2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Ynt: Yorum ve Görüşler Dedir ? CC-1.6T-Passat

Insignia 1.6 Turbo Cosmo Active Select ve Passat 2.0 TDI 150 PS Comfortline modellerini ardarda test etmiş birisi olarak her iki araç arasında kayda değer bir fark olduğunu söyleyebilirim. Passat daha geniş, daha oturaklı ve sert duruyor. Kesinlikle iç mekanda premium algısı var hatta algı olmaktan öte iyice BMW, Audi gibi markalarla kıyaslanabilecek bir kıvama gelmiş. Arkadaki diz ve baş mesafesi muazzam, ben ilk oturduğumda çok şaşırdım. 2.0 TDI'nin şehir içi kullanımda 1.6 Turbo otomatik vitesli Insignia'dan daha atik hissettirdiğini söyleyebilirim ama 1.6 TDI hakkında hiç bilgim yok. Konfor olarak pek fark göremedim. Test ettiğim yollar hemen hemen düz ve sarsıntısı az olan yollardı. Otomatik vitesi tartışmaya gerek yok Passat daha iyi. Fakat donanım olarak Insignia cosmo olacaksa comfortline Passat'tan çok daha donanımlı. Passat varken bence CC düşünmeye gerek yok, en azından şu listede sıralama Passat>Insignia>CC şeklinde olmalı. CC hiç kullanmadım ama içine binip inceledim. Kesinlikle o kadar para almayı hak etmiyor.
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Ynt: Yorum ve Görüşler Nedir ? CC-1.6T-Passat

1-Passat olacaksa highline olmalı diye düşünüyorum.Motor şanzıman çok iyi.Fiyatta 122 binden aşağı inmiyorlar.Sadece fiyatı çelişkide bırakıyor.
      2-BMW ve insignia motorunun aynı olduğunu sanmıyorum.3.20i Ankara şehir içi 7 lt yaktım ve beni tekrardan benzine döndürebilecek tek araç.İnsignia 170hp hakkında fikrim yok.
      3-CC kasa değişecek diye biliyorum.Passat daha mantıklı bir seçim.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Diyarbakır'da ne olmuş öyle yeni passat, her köşeden fırlıyor, bir de eskiden hep siyah olurdu, şimdi her renk satıyor gördüğüm kadarıyla
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İnsignia' daki 170 hp motor opelin kendi üretimi Bmw' deki 170hp Peugeot-bmw ortaklığında doğan bir motor.
          Passat tdi dsg 125bin tl manuel sorun değilse 1.4 tsi 150hp act manuel alınabilir.
          Cc düşünme derim zaten onunda son yılı makyajdan sonra büyük ihtimal 150hp act motor gelir.
          Bence Bmw 3 serisi + m paket alıp keyifini çıkarın
          2016 w205 AMG

Yorum

Saydiklariniz icinde gerek satis sonrasi hizmetleri olsun gerek marka algisi olsun gerekse surus keyfi ve konforu icin ben 320i derdim.. yakitina gercekten sasiracaksinkz
            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              yakitina gercekten sasiracaksinkz
              Ne yakar ki? Burda bir tanıdıkta var ama sadece sürücü olduğundan yorum yapamıyor
              2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Dizel mi benzin ilk karar bu olmalı
                CC nin yenisi geliyo unutun
                Sonrasında ikinci al satmaksa passat 1.6 dizel kadar değerini koruyan yok
                BMW gitmiyo )))
                Ama insignia kadar fiyat fayda ilişkisi hiçbişeyde yok

Yorum

320i ile istanbulda 10 yakiyorlar azda degil sasiracak bir durum yok bence
                  2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
                    320i ile istanbulda 10 yakiyorlar azda degil sasiracak bir durum yok bence
                    320i ile istanbulda 10 yakanlar devamli gazlayanlardir... benim.istanbul ortalamam 7.4 du...
                    F30 Sport+

Yorum

Fiyat fayda derseniz insignia uzerine segmentinde bence arac yok
                      F30 Sport+

Yorum

Çok objektif bir tespit, ben de aynen katılıyorum

Yorum

3.20 ied deki gibi şanzuman motor ikilisi olucaktı yada motor yine yeterlide zf olsaydı çok daha güzel olurdu
                          2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                          2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                            Insignia 1.6 Turbo Cosmo Active Select ve Passat 2.0 TDI 150 PS Comfortline modellerini ardarda test etmiş birisi olarak her iki araç arasında kayda değer bir fark olduğunu söyleyebilirim. Passat daha geniş, daha oturaklı ve sert duruyor. Kesinlikle iç mekanda premium algısı var hatta algı olmaktan öte iyice BMW, Audi gibi markalarla kıyaslanabilecek bir kıvama gelmiş. Arkadaki diz ve baş mesafesi muazzam, ben ilk oturduğumda çok şaşırdım. 2.0 TDI'nin şehir içi kullanımda 1.6 Turbo otomatik vitesli Insignia'dan daha atik hissettirdiğini söyleyebilirim ama 1.6 TDI hakkında hiç bilgim yok. Konfor olarak pek fark göremedim. Test ettiğim yollar hemen hemen düz ve sarsıntısı az olan yollardı. Otomatik vitesi tartışmaya gerek yok Passat daha iyi. Fakat donanım olarak Insignia cosmo olacaksa comfortline Passat'tan çok daha donanımlı. Passat varken bence CC düşünmeye gerek yok, en azından şu listede sıralama Passat>Insignia>CC şeklinde olmalı. CC hiç kullanmadım ama içine binip inceledim. Kesinlikle o kadar para almayı hak etmiyor.
                            dizel araç torkundan dolayı daha iyi hissettşrşyor olabilir fakat bende 136 lık astra ve babamda active select insignia var uzun yola çıkıldığında tork bir yere kadar ancak 120 den sonra benzinli daha iyi gidiyor ve daha Heyecanlı nasıl desem sesinde verdiği tatmin edici Duyguları harekete geçiriyor gibi
                            2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                            2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Ya arkadaşlar bi Passat ta biniyoruz Torpido poloyla golf le aynı tirasportir düğmeleri bile aynı bide bmw 320 arka koltuğa oturun bi bakın insignia nin eline su dökemez bosverin gerisini bide fiyatları karşılaştırın biz enucuz enguzel arabaya biniyoruz

Yorum

İşleniyor...
                              X